WOMEN

Η μάχη της κορυφής στο Onewoman 2012

Νομικού, Ράλλη, Παπαβασιλείου, Φαρμάκη και Μουστάκα μπαίνουν στην τελική ευθεία για την πρώτη θέση και πέντε συντάκτες του ONEMAN διαλέγουν εκείνη που θα ήθελαν να δουν στον θρόνο.

Έμειναν 10 ημέρες μέχρι την λήξη του φετινού μας διαγωνισμού για την ανάδειξη της ωραιότερης Ελληνίδας για το 2012. Η μάχη είναι σκληρή ακόμα κι αν οι ανακατατάξεις στην κορυφή μέχρι τώρα είναι μικρές, με την Όλγα Φαρμάκη να παλεύει εκτός βάθρου με την Χριστίνα Μουστάκα και τις Δούκισσα Νομικού και Νικολέττα Ράλλη να κυνηγούν την Έλενα Παπαβασιλείου. Η οποία μπορεί να είναι καρφωμένη στην πρώτη θέση από την πρώτη ημέρα αλλά έχει μόλις λίγες ψήφους παραπάνω από την Ράλλη που ακολουθεί.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Έλενα Παπαβασιλείου (έχοντας κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα τις πρώτες μέρες του διαγωνισμού, φτάνοντας σε χρόνο dt τις 7.000 ψήφους) βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πρώτη θέση με 12818 ψήφους. Η Νικολέττα Ράλλη έχει 12564 ενώ η Δούκισσα Νομικού ακολουθεί κατά πόδας με 12497. Η Χριστίνα Μουστάκα έχει μείνει πιο πίσω με 11672 ψήφους με την Όλγα Φαρμάκη να την κυνηγάει στους 11310. Τα νούμερα αυτά τα είδαμε σήμερα το πρωί γύρω στις 11:30.

 

Όπως καταλαβαίνεις από τα νούμερα, οι αλλαγές στην κορυφή είναι πολύ πιθανές αυτό το τελευταίο δεκαήμερο. Κι ακόμα κι αν είναι δύσκολο για την πέμπτη αυτή την στιγμή Όλγα Φαρμάκη να πλησιάσει την πρώτη θέση, οι Ράλλη και Νομικού πλησιάζουν την περυσινή νικήτρια επικίνδυνα.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα κρύψουμε την σειρά κατάταξης, τοποθετώντας όλες τις διαγωνιζόμενες με αλφαβητική σειρά. Η Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα ψηφοφορίας, ενώ η τελική κατάταξη θα ανακοινώνεται σταδιακά μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου.

Η συντακτική ομάδα του ONEMAN αποφάσισε να σε βοηθήσει στο ποια να στηρίξεις στην τελική ευθεία. Κάθε συντάκτης διάλεξε μία υποψήφια και της δίνει την ψήφο του. Είχαμε τσακωμούς, είχαμε διαφωνίες, είχαμε αδυναμίες και αντιπάθειες αλλά στο τέλος καταλήξαμε.

Έλενα Παπαβασιλείου στηρίζει και φέτος ο Πάνος Κοκκίνης

Του άντρα ο ψυχισμός είναι ένα πολύ ανώμαλο πράγμα. Αλλά το θεωρώ  σχεδόν εγκληματικό να μην την βγάλετε πρώτη και φέτος, όπως κάνατε πέρυσι. Ξεκινώντας από τον βαθμό έκθεσης.

Όλα αυτά τα χρόνια ‘χαλβαδιάζετε’ με την Έλενα αν και, στην πραγματικότητα, την βλέπατε ελάχιστα. Ίσα ίσα δηλαδή κάποια μισάωρα κάθε ΣΚ την εποχή που καθόταν στον καναπέ του Μες την Καλή Χαρά, κάποιες πεταχτές ματιά όταν έκανε την (πολύ πρωινή για τα γούστα μας) εκπομπή της στον Alpha και 2-3 φωτογραφήσεις (που μας βγήκε το συκώτι για να την πείσουμε να κάνει).

 

Ενώ, φέτος, το κορίτσι σας έχει άρχοντες και πασάδες. Πλέον έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε κάθε μέρα με πολύωρη ‘επαφή’ μαζί της (μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής). Και να τελειώσετε κάθε Κυριακή βράδυ με την σπέσιαλ χορογραφία που ετοιμάζει για πάρτη σας στα πλαίσια του Dancing.

Άσε που, από καθαρά σωματική άποψη, η Παπαβασιλείου βρίσκεται αυτή την στιγμή στην καλύτερη φόρμα της ζωής της. Αφού ποτέ πριν δεν έχει γυμναστεί τόσο συστηματικά και τόσο εντατικά.

Επίσης, υπάρχει και το θέμα της αχαριστίας. Τόσο χρόνια την πρήζαμε και την πρήζατε να σταματήσει να αισθάνεται τύψεις για αυτό που εκπέμπει και να αρχίσει να βγάζει βόλτα -απενοχοποιημένα- την σέξι πλευρά της. Τώρα που το κάνει, εσείς θα της γυρίσετε την πλάτη; Αυτή την ανατροφή έχετε;

Δούκισσα Νομικού στηρίζει ο Μάνος Μίχαλος

Μαθήματα σύγχρονης ιστορίας: η στιγμή που η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να περπατήσει πάνω στην πασαρέλα του Mad Walk 2012, τον περασμένο Φεβρουάριο, είναι μία από αυτές που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Με δύο cupcakes και κάτι σαν φούστα, η πιο όμορφη γυναίκα της Ελλάδας, έστρεψε την προσοχή αντρών και γυναικών πάνω της, περνώντας το μήνυμα που άπαντες θέλαμε να ακούσουμε ή να δούμε όλα αυτά τα χρόνια: ότι αν ήταν και σέξι, εκτός από όμορφη, σε κάθε εμφάνισή της, 24/7, τότε θα ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε την περίπτωσή της.

 

Και επειδή είναι και αυτό που λέμε “καλό κορίτσι, από σπίτι”, δεν της αρέσει το fair play, οπότε επιλέγει να μας δίνει μια στο τόσο πτυχές του άλλου, πιο προκλητικού εαυτού της. Στη συνέχεια της χρονιάς, εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή με τα παλιά αστεία του σταθμού, με τα οποία γελάς ακόμη, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Η καλή τηλεθέαση της εκπομπής, δεν ήταν επειδή βλέπαμε τις φάρσες του Φερεντίνου, αλλά διότι ανάμεσα σε αυτές ξεπρόβαλλαν τα πόδια της Δούκισσας πάνω στον καναπέ του studio.

Φέτος είναι η χρονιά της Δούκισσας. Κι επειδή μπορεί να τελειώσει ο κόσμος, μην χαθεί η ευκαιρία να είμαστε δίκαιοι και τίμιοι ως άντρες. Τι θέλετε δηλαδή; Να βγάλει και τα cupcakes και να μην ξέρετε από πού σας ήρθε;

Νικολέττα Ράλλη στηρίζει ο Ηλίας Αναστασιάδης

Γνώρισα τη Νικολέττα λίγο μετά την στέψη της ως Μις Τουρισμός στο Πεκίνο. Δεν την γνώρισα στο Πεκίνο, στο Alligator στην Αλεξάνδρας τα είπαμε, ένα ροκάδικο παλαιάς κοπής με μακρυμάλληδες με μοβόρικες μηχανές. Το ραντεβού το είχε κλείσει η ίδια για εκεί. Ήταν (μάλλον είναι ακόμα) το στέκι της, εκεί δούλευε λίγους μήνες πριν τα πούμε, κάπου στις αρχές του 2007. Την αγάπησα. (Εκείνη αγαπούσε τον Μπουρούση τότε).

Πανέμορφη, προικισμένη, σέξι, με καμπύλες (φυσικές), τα έχεις ακούσει, τα έχεις δει, ισχύουν με το παραπάνω. Το θέμα με την Νικολέττα είναι το βασικότατο πρόβλημα που διακρίνει την ύπαρξή της. Δεν σε αφήνει να κολλήσεις και να τερατουργήσεις στο μυαλό σου με τα φυσικά της προσόντα. Είναι τόσο cool όσο η καλύτερή σου φίλη. Αλλά δες εδώ, την προβληματική της κατάστασης. Η cool καλύτερή σου φίλη παραμένει φίλη, γιατί πιθανότατα δεν σου αρέσει. Αν μια γυναίκα είναι cool και μοιάζει και με την Νικολέττα, ο εγκέφαλός σου διχοτομείται. Δεν ξέρεις τι σου πρωτοαρέσει σε εκείνη.

 

Σε όλα τα ‘Σκερτσάκια’ στα οποία δεν έπαιζε τη χαζογκόμενα, έπαιζε ακριβώς τον εαυτό της. Σέξι, έξυπνη, με τις ατάκες να βγαίνουν από μανίκια, μπατζάκια, μαγιό. Το γεγονός ότι δεν έχει ευδοκιμήσει στην τηλεόραση χρήζει ανάλυσης, είναι άξιον απορίας κι αποτελεί μια από τις επόμενες συνωμοσίες με τις οποίες οφείλει να καταπιαστεί το παγκόσμιο think tank. Μέχρι να δοθούν απαντήσεις, ας δοθούν μαζικές ψήφοι.

Δίνει την ψήφο στην Όλγα Φαρμάκη ο Χρήστος Χατζηιωάννου

Το να διαλέξω ανάμεσα σε αυτές τις 5 είναι σαν να βάζεις έναν πατέρα να διαλέξει το αγαπημένο του παιδί. Και πες με την Μουστάκα δεν είχαμε πολλά πολλά και την Ελενα άρχισα τον τελευταίο χρόνο να την γνωρίζω. Αλλά η Δούκισσα, η Όλγα και η Νικολέττα είναι γραμμένες με 36άρια Comic Sans στην καρδιά μου.

Η ψήφος όμως θα πάει στην Όλγα. Οπως θα έπρεπε να πάει και ένας τίτλος για το καλύτερο, πιστότερο στους άνδρες αναγνώστες, θηλυκότερο (φωτο)μοντέλο που έβγαλε τούτος ο ευλογημένος τόπος. Η Όλγα ήταν αληθινή σε όλους και όλα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Αθήνα μέχρι και πριν λίγες μέρες που ήρθε για live chat. Δεν μεγαλοπιάστηκε, δεν θεώρησε, δεν άλλαξε δρόμο και καριέρα. Ξεκίνησε σαν μοντέλο, έμαθε στους άνδρες τι σημαίνει καλαίσθητη και διαολεμένα σεξουαλική καμπύλη, κυριάρχησε ανάμεσα στις υπόλοιπες του συναφιού και κατάφερε μετά από τόσα χρόνια να εξακολουθεί να θεωρείται το πιο γλυκό και ερωτεύσιμο κορίτσι από εκείνη την χρυσή πεντάδα της δεκαετίας των 00s (Φαρμάκη, Μπάστα, Λάσκαρη, Αντωνίου, Αλεξανδράτου).

 

Αν διάλεγες μία φωτογράφηση που να σου έχει μείνει χαραγμένη από την περασμένη δεκαετία, οι πιθανότητες να είναι μία της Όλγας είναι τεράστιες. Κι αυτό είναι μια προσωπική της κατάκτηση σε μια κακεντρεχή ελληνική κοινωνία που έχει μάθει να δαιμονοποιεί και να καταστρέφει τις όμορφες γυναίκες. Όχι όμως την Όλγα Φαρμάκη.

Χριστίνα Μουστάκα ψηφίζει ο Στέλιος Αρτεμάκης

Μιας και στο παρελθόν έχω χαρακτηριστεί η “φωνή της λογικής” εδώ μέσα, μιας και είμαι στην εντελώς δυσχερή θέση να ξέρω καλύτερα τον Oliver Ackerman και το Monsieur Minimal από τις πέντε πιθανότερες διεκδικήτριες του τίτλου, μιας και έχω τη σωστή απόσταση από όλα, θα  βάλω τα πράγματα στη θέση τους.

Θα μιλήσω με επιχειρήματα.

Είμαι σίγουρος ότι η Νικολέττα Ράλλη ξεχωρίζει και από τις πέντε από άποψη προσωπικότητας, είναι και γαμώ τα παιδιά που λένε, με καυστικό χιούμορ που μάλλον προσπαθεί να κρύψει για να μην την παρεξηγούν και έξω καρδιά. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από το λίγο που τη γνώρισα.

 

Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι η γυναίκα τρόπαιο, η power ξανθιά την οποία όταν κατακτήσεις ξέρεις ότι έχεις το χρυσό μετάλλιο στο στήθος σου. Δε θα κρατήσει για πάντα, άλλωστε πιο δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή παρά να φτάσεις εκεί (αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο).

Η Δούκισσα Νομικού είναι το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα και τη μισή Ελλάδα, η Όλγα η Φαρμάκη είναι η γυναίκα που θα ήθελα να περάσω τη ζωή μου μαζί της (αν δεν είχα βρει τον άνθρωπο μου – sorry Όλγα), σούπερ σέξι, σούπερ καταδεκτική, το ιδανικό girlfriend material.

Και πολύ απλά, η Χριστίνα η Μουστάκα είναι όλα αυτά μαζί.

Ψηφίστε Χριστίνα. Τέλος.

Μπες και ψήφισε. 10 μέρες έμειναν.