PUBLI

Η sexy 11άδα της Πρωταθλήτριας Κόσμου Γερμανίας

Τιμούμε την νικήτρια του Μουντιάλ του 2014 παρουσιάζοντας τις πιο ωραίες εκπροσώπους της στο χώρο του modeling.

Όταν αποφασίσαμε ότι όποια ομάδα κι αν κερδίσει τον τελικό, την επομένη θα αναδείξουμε τα πιο όμορφα κορίτσια της, όλοι ελπίσαμε να κερδίσει η Αργεντινή και ευνόητους λόγους. Η Γερμανία ήταν όμως καλύτερη, κέρδισε δίκαια άλλον έναν μεγάλο τίτλο κι εμείς οφείλουμε να αναδείξουμε μερικές από τις πιο hot γυναίκες που πανηγύρισαν χθες βράδυ την κατάκτηση του τροπαίου.

Στην 11αδα που θα δεις παρακάτω, τα τέσσερα πρώτα κορίτσια είναι και WAGS. Μην μας κατηγορήσεις ότι δεν είναι όλες καλλονές. Μία Schiffer και μία Klum έχει βγάλει η Γερμανία σε αυτή τη ζωή. Έκτοτε την εκπροσωπούν κορίτσια σαν και τα παρακάτω. Ας έπαιζε καλύτερα η Αργεντινή να βλέπαμε άλλες σήμερα.

Ξεκινάμε με το κορίτσι του χρυσού σκόρερ του τελικού

Ann Kathrin Brommel Vida

 

Οι περισσότεροι την έμαθαν χθες βράδυ όταν κατέβηκε στο γρασίδι για να φιλήσει τον Mario Goetze και να πανηγυρίσει μαζί του την κατάκτηση του τροπαίου. Τα παιδιά είναι δύο χρόνια μαζί και δεν έχουν κανένα θέμα με τον φωτογραφικό φακό μιας και τα περιοδικά της Γερμανίας είναι γεμάτα φωτό και σχόλια για την ζωή τους. Το κορίτσι πέρα από μοντέλο είναι και μουσικός καθώς έχει γράψει αρκετά τραγούδια με το ψευδώνυμο Trina B.

Lena Gercke

 

Πολύ λόγος έχει γίνει για το εδώ και τρία χρόνια κορίτσι του Sami Khedira. Δεν τη λες και την πιο όμορφη γυναίκα στη γη αλλά σε κάθε περίπτωση κάτι είδαν σε εκείνη στο γερμανικό Next Top Model πριν από 8 χρόνια και την ανέδειξαν σε νικήτρια. Από τότε η Gercke παρουσιάζει διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και συνεχίζει την καριέρα της στο modeling. Στα 26 της έχει δρόμο ακόμα μπροστά της.

Mandy Capristo

 

Τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και μοντέλο το κορίτσι του Mesut Ozil. Στα 23 της είναι από τις αρκετά γνωστές τραγουδίστριες στη Γερμανία. Έχει ακολουθήσει την πεπατημένη με κάτι παιδικά βραβεία, συμμετοχή σε talent show, συμμετοχή σε girl band, σόλο καριέρα και όλα τα άλλα τα ωραία.

Sarah Brandner

 

Από το 2007 το έχει το κορίτσι ο Bastian Schweinsteiger και ακόμα να το παντρευτεί ο τρισάθλιος. Έχει πτυχίο στα μαθηματικά και τα οικονομικά, έκανε το διάσημο (λέμε τώρα) body painting τεύχος του Sports Illustrated το 2010 και από τότε κάτι λίγες φωτογραφήσεις στο GQ. Βαρετά πράγματα.

Julia Stegner

 

Τι κι αν τριανταρίζει φέτος η Sterner, παραμένει ένα από τα καλύτερα μοντέλα αυτή τη στιγμή στη Γερμανία έχοντας δουλέψει για όλα τα μεγάλα περιοδικά μόδας σε Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία. Στο παλμαρέ της έχει πασαρέλες και καταλόγους για σχεδιαστές όπως ο Yves Saint Laurent, οι Dolce & Gabanna, ο Ralph Lauren και ο Dior.

Hana Nitsche

 

Ευτυχώς απλή συνωνυμία με τον Friedrich και μάλιστα η συγκεκριμένη γράφεται και αλλιώς. Έχει κερδίσει έναν τίτλο Model of the World Germany το 2005 και μετά από 2 χρόνια πήρε μέρος στο γερμανικό Next Top Model όταν και έγινε περισσότερο γνωστή. Βίντεο κλιπ, φωτογραφήσεις για ανδρικά περιοδικά, τα καλά των δικών μας των φωτομοντέλων. Μπράβο το κορίτσι.

Jordan Carver

 

Με στήθος σε παρανοϊκό μέγεθος, έχει φωτογραφηθεί για όλα τα σοβαρά περιοδικά. Playboy, ZOO, WGN και λοιπά. Έτσι έχτισε την καριέρα της και όπως ήταν λογικό η καριέρα που έχτισε ήταν στην τηλεόραση με ψυχαγωγικές εκπομπές και κάτι guest εμφανίσεις σε σειρές. Το 2013 πήρε μέρος και σε ένα reality με άλλες σοβαρές προσωπικότητες και όνομα “Wild Girls – Με ψηλά τακούνια στην Αφρική”. Ικετεύω για ένα παρόμοιο reality στην Ελλάδα.

Alena Gerber

 

Από τα 13 έψαχνε το κορίτσι να βρει ατζέντη για modeling. Μάλιστα. Δεν κατάφερε να κάνει φοβερά πράγματα στον χώρο αλλά με την εργατικότητά της κέρδισε μια θέση σε πασαρέλες στην Νέα Υόρκη, το Μόναχο και τη Ζυρίχη, τις τρεις πόλεις στις οποίες έχει μοιράσει μέχρι τώρα τη ζωή της. Προκάλεσε και ένα ψιλοσκάνδαλο το 2009 όταν εργαζόμενη στην Ελβετία, έδωσε συνέντευξη στην Bild για τα δεινά των ξενιτεμένων. Γέλασε ο κόσμος.

Micaela Schaefer

 

Με εμφανέστατες τις ρίζες από τη Βραζιλία, η Micaela σπούδασε Ιατρική αλλά την κέρδισε η αγάπη της για τον φωτογραφικό φακό. Ίσως έπρεπε να έχει γίνει το ανάποδο αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε; Next Top Model, αμέτρητες εκπομπές στη Γερμανική τηλεόραση και εσχάτως DJ ακολουθώντας εκείνο το μεγάλο trend που θέλει τα μοντέλα στη δύση της καριέρας τους να κάνουν τουρνέ σε πόλεις και χωριά ως Dj.

Toni Garrn

 

Θεωρείται Top Model στη Γερμανία. Προφανώς το κορίτσι γιατί έχει ιδανικό σώμα για το catwalk και τους σχεδιαστές. Κι ακόμα κι αν τα ανδρικά περιοδικά δεν την έχουν αγαπήσει πολύ, η Garrn έχει δουλέψει για τους Burberry, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Chloé, Dior Eyewear, Donna Karan, Etro, Emporio Armani, Fendi, Hugo Boss Black, Hugo Boss Eyewear, Jill Stuart, Prada και η λίστα δεν τελειώνει.

Heidi Klum

 

Την αφήσαμε τελευταία γιατί δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη λίστα λόγω περασμένων μεγαλείων. Αλλά είχαμε πέσει τόσο πολύ ψυχολογικά με τις υπόλοιπες της λίστας που χρειαζόταν λίγη Klum στο τέλος για να ανέβουμε και πάλι.