WOMEN

Sexy Amber Alert

Οι 9+1 επώνυμες με τις οποίες χαθήκαμε στα ξαφνικά. Αλλά που πολύ θα θέλαμε να ξαναβρούμε στο διάβα μας. Τα ακούς Νικολούλη;

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επιστρέφει –τέλη Ιανουαρίου- ως Λήδα στο ‘Είναι στιγμές’ του Ant1. Αυτή ακριβώς η ευχάριστη είδηση μας έκανε να σκεφτούμε τι να κάνουν κάποια ακόμη κορίτσια που πολύ μας έχουν λείψει. Εννοείται πώς αν κάποιος, εκτός Νικολούλης, ξέρει που βρίσκονται, πολύ θα θέλαμε να μας στείλει ένα ραβασάκι.

10, Ντανιέλα Ελευθεράκη

Η τελευταία φορά που θυμάμαι να είδα την εθνική μας Λολίτα (τίτλος που την συνόδευε σε όλα, δηλαδή 3-4, τα εξώφυλλα της στο Nitro) ήταν στο επετειακό τεύχος του Status το 2008. Από τότε η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, που ανακαλύφθηκε από τον Τάκη Διαμαντόπουλο στα 13 της, έχει εξαφανιστεί εντελώς από την δημοσιότητα. Όσοι την έχουν γνωρίσει έχουν να λένε για το ήθος της (ένα από τα πιο συμμαζεμένα κορίτσια το χώρου) και το εξωπραγματικό, φαντασμαγορικό, 110% φυσικό στήθος της.

 

9, Μαίρη Ακριβοπούλου

Η δασκάλα του έρωτα (από το Κρυφά Μονοπάτια του Μανουσάκη) έφτασε δυο φορές κοντά στην είσοδο της στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Την πρώτη το 2009 ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Α Θεσσαλονίκης (με αξέχαστη ατάκα το <Ο Γιώργος με διάλεξε, ο Βενιζέλος με στήριξε>) και την 2η τον περασμένο Οκτώβρη, όταν η παραίτηση του βουλευτή Θωμά Ρομπόπουλου την έχρισε ως μια από τις δυο επιλαχούσες. Δυστυχώς δεν της κλήρωσε. Ίσως γιατί της χρεώνουν ακόμη την μια και μοναδική σέξι φωτογράφηση που έχει κάνει στην ζωή της.

 

8, Νάνσυ Αλεξιάδη

Της αρέσει η ιππασία (προσπαθεί να κάνει όσο πιο συχνά μπορεί) και τα Χριστούγεννα έκανε δυο εξτραδάκια στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Αυτά είναι τα τελευταία νέα της πιο Καλιφορνέζας απόφοιτου του Fame Story, που εδώ και δυο χρόνια έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της έχοντας μετακομίσει στο Λουγκάνο μαζί τον Νίκο Αγούδημο και την οικογένεια του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αρραβωνιάστηκε. Αυτό που μένει να αποδειχτεί είναι αν όντως χώρισε, οπότε και θα είναι και πάλι σύντομα κοντά μας.

 

7, Ευαγγελία Αραβανή

Στα χαρτιά παραμένει μοντέλο. Στην πράξη δεν θυμόμαστε να την έχουμε δει σε κάποιο editorial τον τελευταίο καιρό. Κάτι που είναι μεγάλο κρίμα για την πιο Χιτσκοκική (βλέπε ξανθιά και ψυχρή) Σταρ Ελλάς που βγάλει ποτέ η χώρα. Για αυτό και μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους η συμμετοχή της στο Λάρισα Εμπιστευτικό. Ελπίζουμε να υπάρχει άμεσα συνέχεια.

 

6, Αντωνία Καλλιμούκου

Φέτος ήταν μια άθλια σεζόν για την Β Σταρ Ελλάς 2007 (επίσης οικονομολόγο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων). Παρότι ξεκίνησε άριστα, με εκείνη να ξεχωρίζει στο καλοκαιρινό Elatte δίπλα στην Μπουλέ και τον Πάτρα, τελείωσε στο πουθενά. Και αυτό παρότι είχε ακουστεί έντονα πως θα βρίσκεται τόσο στο πρωινό του Αντ1, όσο και στο Όλα του Θέμου. Τουλάχιστον μας άφησε ενέχυρο μια φωτογράφηση της για να την θυμόμαστε.

 

5, Μαρία Αντιμισάρη

Στα μεσοδιαστήματα ανάμεσα στο Dancing with the Stars, η εθνική μας χορεύτρια κάνει το αναμενόμενο, δηλαδή χορεύει. Ενίοτε και πάνω στην μπάρα, όπως φέτος στο live show του Cabaret. Κάτι που την κάνει χαρούμενη. Πειράζει που εμείς θα θέλαμε να δούμε την τηλεοπτική της καριέρα, που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στο Ellatte, να είχε πάρει άλλη τροπή;

 

4, Έφη Κυριακού

H Playmate 2009 -με τα βραζιλιάνικα γονίδια της να της δίνουν εμφανή ανατομικά πλεονεκτήματα- ήρθε και μας εντυπωσίασε. Μετά όμως εξαφανίστηκε, ένεκα ενός μεγάλου έρωτα που όλα δείχνουν πως καλά κρατεί. Όποιος την δει κάπου στα νότια προάστια, όπου κυκλοφορεί, ας της ζητήσει να κάνει το comeback που της αξίζει.

3, Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ήταν πολύ σέξι και πολύ χύμα για τα δεδομένα του Next Top Model. Για αυτό και δεν κέρδισε. Όμως η Κρητικοπούλα με τις άψογες μεσογειακές αναλογίες γρήγορα έκανε ένα τρίο σέξι φωτογραφήσεων (Playboy, Max, Nitro) που μας έκανε να πιστέψουμε ότι θα νταραβεριζόμαστε μαζί της για καιρό. Η τελευταία φορά που ακούσαμε για εκείνη ήταν με αφορμή το opening ενός club στο οποίο βρέθηκε.

 

2, Σοφία Γεωργίου

Η ωραιότερη Κύπρια (και μάλιστα εστεμμένη) που έχει πατήσει ποτέ το πόδι της στην Ελλάδα, έκανε ένα ανεπανάληπτο μπαράζ φωτογραφήσεων την περίοδο 2005-2008. Και μετά επέστρεψε στην Κύπρο για να εξαργυρώσει τα πτυχία της σε Διοίκηση Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο της Χαβάης δουλεύοντας στο τμήμα marketing μεγάλης εταιρίας. Δεν υπάρχουν λόγια για να σου περιγράψω το σοκ και δέος που ένοιωθε όποιος την συναντούσε. Με ιδιαίτερη μνεία στον σέξι τρόπο που δεν μπορούσε να πει το ρo.

 

1, Τζένη Ιωακειμίδου

Μια μεγάλη μαύρη κοτρώνα. Αυτή έριξε πίσω της, τρία χρόνια πριν, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του Βότκα Πορτοκάλι, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης Εκπαιδεύοντας την Ρίτα στην οποία πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη. Πλέον ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, εκτός καλλιτεχνικών δρώμενων, και επιστρέφει στην Ελλάδα για να δει τους γονείς της.