WOMEN

Χριστίνα Μουστάκα VS Ευγενία Σαμαρά

Τα δύο κορίτσια του Ράδιο Αρβύλα μάχονται για μια θέση στην καρέκλα δίπλα στον Κανάκη. Η πραγματική μάχη όμως είναι για τη θέση στη λίστα των προτιμήσεων των ανδρών.

Τα πιο ωραία διλήμματα σε αυτή τη ζωή είναι αυτά που σε βασανίζουν. Που δεν έχεις κρεμασμένη στο χείλος σου την απάντηση, έτοιμη να την ξεστομίσεις αδιάφορα. Που θα κάτσεις αναπαυτικά στην καρέκλα, θα σηκώσεις σκεπτόμενος το κεφάλι στον ουρανό και θα φέρεις στο μυαλό σου τις δύο άκρες του διλήμματος.

Και ίσως για μερικούς η απάντηση “Χριστίνα Μουστάκα” να έρχεται άμεσα στο μυαλό. Μάλλον είναι εκείνοι που δεν έχουν προσέξει καλά την Ευγενία Σαμαρά. Και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ποιά από τις δύο υπερισχύει, αλλά το σίγουρο είναι ότι στο battle που ετοιμάσαμε για εκείνες, η μάχη είναι σκληρή.

Το ρινγκ της μάχης

Θα ήθελες να είναι ένα παραδοσιακό ρινγκ όπου οι δύο γυναίκες θα πάλευαν με κοντά σορτσάκια και αμάνικα μπλουζάκια. Ώπα, περίμενε, ακόμα καλύτερα. Απλά ένα κτήμα με κοκκινόχωμα το οποίο έχει ποτιστεί από τριήμερη βροχή. Και οι δύο γυναίκες με τα μαγιό τους να παλεύουν ανάμεσα στις λάσπες.

Δυστυχώς όμως η φαντασία μας οφείλει να περιοριστεί στα στούντιο της Tony Productions και τα ελάχιστα λεπτά που μπορούμε να δούμε την κάθε κοπέλα κάθε μέρα προβολής της εκπομπής. Τι σας χάλαγε ρε παιδιά να δώσετε λίγα λεπτά παραπάνω στις κοπέλες; Τόσο φανταστικά είναι νομίζετε αυτά που λέτε κάθε μέρα;

 

Αλλά ας πάμε στη μάχη..

Γύρος 1ος: Σεξουαλικότητα

Το να καταφέρνεις να τραβάς τα ανδρικά βλέμματα στο σώμα σου είναι θέμα σώματος, στιλιστικών επιλογών και ικανότητας. Και όπως και να το κάνουμε, η Χριστίνα Μουστάκα ξέρει να “πουλάει” τον εαυτό της στο φακό (ή και εκτός φακού). Ξέρει να κερδίζει τα βλέμματα, τα χαζά πλέον χειροκροτήματα μετά βρυχηθμών στο στούντιο της εκπομπής αλλά και την προτίμηση των περισσοτέρων ανδρών. Κι αυτό γιατί έχει σεξαπίλ. Ξέρει ότι είναι ωραία γκόμενα και με το νάζι της σε αναγκάζει να το παραδεχτείς κι εσύ. Plus ότι έχει κάνει μία ολόγυμνη (MAX το 2007) και μία ημίγυμνη (Nitro 2010) φωτογράφηση. Ενώ η Ευγενία προτιμά να κρατάει την σεξουαλικότητά της για τον εαυτό της. Πολύ καλά κάνει, αλλά σε αυτόν τον γύρο, χάνει πανηγυρικά.

Νικήτρια γύρου: Χριστίνα Μουστάκα

 

Γύρος 2ος: Θέση στην τηλεόραση

Πολύ ωραία η Μουστάκα να κοιτάζει την κάμερα και να της χαμογελάει. Ό,τι πρέπει για την δεκαετία του 90 με τα άπειρα βραδινά show που επιζητούσαν ωραίες γυναίκες να χαμογελάνε και να χειροκροτάνε, πετώντας πού και πού την εξυπνάδα τους. Η Σαμαρά όμως βλέπεις ότι το ‘χει λίγο παραπάνω. Ότι ξέρει το κορίτσι τι να πει. Και δεν το καταλαβαίνεις αυτό από τα τρία λεπτά που τις βλέπεις, αλλά από τις συνεντεύξεις που έχουν δώσει, το CV τους και τον αέρα τους. Η Ευγενία έχει θέση σε πολλές άλλες εκπομπές. Η Χριστίνα είναι μια χαρά εκεί που είναι. Αλλά από την άλλη σκέφτεσαι, τι να το κάνεις το πολύ μπλα μπλα όταν έχεις μια όμορφη εικόνα μπροστά σου.

Νικήτρια γύρου: Ισοπαλία

Γύρος 3ος: Στήθος με στήθος

Μην σου φαίνεται εύκολο αυτό το δίλημμα. Γιατί μπορεί η Χριστίνα να προτάσσει τα στήθη για χάρη της εκπομπής (και προφανέστατα γιατί γουστάρει τα ανδρικά βλέμματα) αλλά η Ευγενία είναι η κρυφή δύναμη. Το στήθος της Χριστίνας Μουστάκα το έχουμε δει εξάλλου με κάθε λεπτομέρεια στις φωτογραφήσεις. Της Ευγενίας όμως είναι καλά κρυμμένο ως επτασφράγιστο μυστικό στα πολύ σεμνά (σε σχέση με της Χριστίνας) ντεκολτέ που επιλέγει. Και μέχρι να αναδειχθεί από κάποιο από τα τελευταία εναπομείναντα ανδρικά περιοδικά, θα παραμένει ένα μυστήριο και ένα απωθημένο για εμάς. Άσε που είναι και μαθηματικά βέβαιο ότι είναι πιο μεγάλο από της Μουστάκα.

Νικήτρια γύρου: Ευγενία Σαμαρά

 

Τελική νικήτρια

Στα σημεία η Χριστίνα Μουστάκα. Όχι τίποτα άλλο αλλά εμείς τις γυναίκες που έχουν φωτογραφηθεί χωρίς ενοχές και ντροπές στα ανδρικά περιοδικά τις τιμάμε και με το παραπάνω. Τώρα να μας έλεγες να διαλέξουμε γυναίκα για το σπίτι μας, ίσως και να επιλέγαμε διαφορετικά.