WOMEN

Οι 26 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά

Τις ανακαλύψαμε στο πρόσφατο Hot 100 του Αμερικάνικου Maxim. Και, με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι δεν είχαμε γράψει ούτε λέξη για αυτές.

Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχει καμία σημασία ποια είναι εξώφυλλο στη ‘πιο καυτές του ντουνιά’ λίστα. Το Χ περιοδικό διαλέγει εκεινή που είναι βέβαιο ότι θα κάτσει να φωτογραφηθεί για πάρτη του.

Ούτε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το να σου ‘πιπιλίσουμε’ τα αυτιά με εκείνες που και περιμένεις να είναι και όντως είναι εντός 100άδας.

Όλο το ζουμί είναι σε εκείνες που κόπηκαν, επειδή ψιλο-πέρασε η μπογιά τους.

Και, κυρίως, σε εκείνες που ακούς για πρώτη φορά στη ζωή σου. Κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά στις οποίες αξίζεις να δώσεις απλόχερα το τιμημένο το follow σου. Όπως όλες, μα όλες, οι παρακάτω.
 

Εδώ οι γόνοι οι καλοί

Δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά είπαμε να το ξεκινήσουμε λίγο σοφτ το θέμα με περιπτώσεις όπως την 18χρονη Sistine Stallone, την ωραιότερη από τις τρεις κόρες του Sylvester, που μόλις ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο.

Συνεχίζοντας με την συνομήλικη της Selah Marley, κόρη της Lauryn Hill και εγγονή του Bob, που έχει ήδη περπατήσει στην πασαρέλα για χάρη της Chanel και του Kanye West. 

Αν και εκείνη που μοιάζει γενετικά κατασκευασμένη για να κερδίσει μόνιμα την εύνοια του αντρικού κοινού είναι η -επίσης 18 ετών- Delilah Belle Hamlin, κόρη της Lisa Rinna και του Harry Hamlin.

Οι πρωταθλήτριες της καρδιάς μας

Κάποιες είναι λογικό να μην τις έχουμε ακούσει ποτέ ξανά, αφού τα αθλήματα τους είναι ανύπαρκτα στην Ελλάδα. Όπως π.χ. την 27χρονη Αμερικανίδα Hilary Knight, αρχηγό της εθνικής ομάδας χόκεϊ επί πάγου των ΗΠΑ, που έχει βάλει στόχο ζωής το χρυσό μετάλλιο στους επόμενους Ολυμπιακούς.

Ή την 25χρονη Αυστριακή Anna Gasser, μια από τις πιο διάσημες snowboarders στον πλανήτη, με φουλ συλλογή από χρυσά μετάλλια στα Winter X Games.

Άλλες απλώς δεν έκαναν ποτέ κάτι αρκετά σημαδιακό (π.χ. sex tape) ώστε να μπουν εντός του οπτικού μας πεδίου με τρόπο επιβλητικό, όπως η πρωταθλήτρια του WWE Danielle “Summer Rae” Moinet.

Και, ακόμη περισσότερο, η λιλιπούτεια πρωταθλήτρια του UFC Paige VanZant που ξεκίνησε να ασχολείται με το MMA επειδή το γυμνάσιο που φοιτούσε ήταν μια πραγματική κόλαση, οπότε χρειαζόταν να μάθει να προστατεύει τον εαυτό της αποτελεσματικά.

Οι κουλ τραγουδιάρες

Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή της από τις Fith Harmony, η Κουβανικής καταγωγής 20χρονη Camila Cabello έχει δυο singles στο Billboard Hot 100 και, το κυριότερο, είναι το νέο celebrity πρόσωπο της Guess.

Εκεί δηλαδή που κουμάντο τα τελευταία 4 χρόνια κάνει η ‘ελαφίσια’ 23χρονη Βρετανίδα Megan Williams.

Ειδική μνεία στην βέρα Μπρουκλινέζα Halsey που κουβαλάει πραγματικά πολλά καντάρια τρέλας πάνω της.

Και, τέλος, στις δίδυμες Αυστραλές Miriam και Olivia των Nervo που το μόνο που θέλουν είναι να μας χορέψουν στο ταψί (εντός και εκτός πίστας).

Αν και εκείνη που αξίζει όντως όρθιο χειροκρότημα είναι η Μεξικανικής καταγωγής 20χρονη Becky G, που έκλεισε ως πιτσιρίκι δισκογραφικό συμβόλαιο με βάση τα βίντεο που ανέβαζε στο youtube και την οποία είδαμε επίσης στο τηλεοπτικό Empire και το κινηματογραφικό Power Rangers.

Tα εξωτικά μοντέλα που κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν

Με φόρα μας έρχεται από το Ισραήλ η εξωτική Nibar Madar που οφείλει την κορμοστασιά της στο ότι ήταν επαγγελματίας μπαλαρίνα.

Tεράστιο είναι το κοινό της 25χρονης Jasmine Sanders, γνωστής και ως Golden Barbie, που είναι κολλητή με την Kim Kardashian και στην ίδια λίγκα/ κλίκα με τις αδελφές Hadid και την Kendall Jenner.

Ενώ σούπερ εξωτική είναι και η 24χρονη Καναδέζα (με Ισλανδική και Κινέζικη καταγωγή) Jocelyn Chew που πρωτογνωρίσαμε από το reality The Face με την Naomi Campbell.

To τιμημένο Τέξας εκπροσωπεί επάξια η Kara Del Toro, επίσης κορίτσι της Guess, που οι πάντες συγκρίνουν με την Sofia Vergara από τότε που πρωτοέσκασε μύτη στην πιάτσα.

Την Βραζιλία η δίμετρη 28χρονη Aline Weber, μούσα των οίκων Calvin Klein και Balenciaga,  που είναι -κατά δήλωσή της- καψουρεμένη με την συμπατριώτισσά της Gisele Bündchen.

Την Ολλανδία η εντυπωσιακή Bregje Heinen με trademark τα Σκαρλετγιοχανσονικά χείλια.

Καθώς επίσης η 20χρονη Robin Holzken που δεν έχει χάσει ούτε μια μέρα γυμναστικής στη ζωή της.

Το ίδιο κόλλημα που έχει και η 25χρονη Αυστραλέζα Bridget Malcolm που προμοτάρει βαρέως οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγιεινή ζωή και τον χορτοφαγικό τρόπο ζωής.

Tην Δανία η -φανατική των βιβλίων φαντασίας τύπου The Lord of the Rings- Solveig Mørk Hansen, κορίτσι της Guess, που βλέπετε και στην κεντρική εικόνα.

Και την Λιθουανία η Lana Zakocela που προσγειώθηκε στις βρετανικές ακτές όταν ήταν μόλις 16 ετών και πλέον ζει μόνιμα στο Παρίσι

Tη λίστα συμπληρώνει η 23χρονη Αμερικανίδα Devon Windsor, την οποία ανακάλυψαν όταν ήταν μόλις 14 ετών στο St. Louis.

H Jessica Strother της Victoria’s Secret που θυμίζει την Μίλα Γιόβοβιτς την εποχή του The Blue Lagoon.

Η 24χρονη Ashley Moore που βλέπουμε συχνά πυκνά μαζί με τον Justin Bieber.

Και, τελευταία αλλά καθόλου ευκαταφρόνητη, η Νεοζηλανδέζα Georgia Fowler που από την αγκαλιά του DiCaprio φέρεται να βρέθηκε σε αυτή του Harry Styles.

Προσοχή. Αυτές εμείς δεν τις ξέραμε. Εξού και δεν τις είχαμε αναφέρει ως τώρα. Αυτό, προς Θεού, δεν σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι ήδη κολλητάρι τους.