WOMEN

Οι 45άρες Ελληνίδες με τα φιλότιμα σέξι instagram

Γιατί, και στο instagram, οι +45 είναι ίσον με δυο 20άρες. Απλώς πρέπει να ξέρεις που να ρίξεις την προσοχή και το τιμημένο το follow σου.

Μάγκι Χαραλαμπίδου να το ξέρεις πως εσύ αποτέλεσες την έμπνευση για αυτό το αφιέρωμα που έπρεπε εδώ και καιρό να έχουμε κάνει.

Όχι για τις χαρές του παρελθόντος, αυτές που μας έδωσες όταν -στην εφηβεία μας- πρωτογνωρίσαμε εσένα, το χαμόγελο, τη τσαχπινιά και τα λοιπά θεαματικά προσόντα σου.

Αλλά για το απύθμενο θάρρος / θράσος που επιδεικνύεις μπροστά στο πέρασμα του χρόνου. Για το γεγονός ότι, στα 49 σου, συνεχίζεις (ακάθεκτη, αγέρωχη, ατρόμητη) σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Το ίδιο που συμβαίνει και στην περίπτωση της 46χρονης Γωγώς Μαστροκώστα , παλιοσειράς με τη Μάγκι, γνωστής για τα ίδια φαντασμαγορικά ανατομικά προσόντα, διαχρονική καψούρα μας και εσαεί αρχέτυπο της καπάτσας γυναίκας που έρχεται από την ελληνική επαρχία και τα σαρώνει όλα.

Αν και το δικό της account είναι πλέον λίγο πιο ‘οικογενειακό’. Βλέπουμε δηλαδή πιο πολύ σύζυγο, ταξίδι και παιδί, παρά ατόφιο made in Agrinio κορμί.

Δεν πειράζει, της το συγχωρούμε. Και κάνουμε ρελάνς με Βίκυ Κουλιανού, στα 49 της πλέον, που και συνεχίζει να είναι fit και συνεχίζει να δουλεύει ως μοντέλο. Ναι, το ξέρω, το κορίτσι που πρόλαβε μέχρι και να παίξει σε βιντεοκασέτες των 80s, έχει σίγουρα κάνει συμφωνία με κάποιο διάβολο.

Tην 47χρονη Σμαράγδα Καρύδη, έξυπνη, ταλαντούχα και γενικώς διαχρονικά άκρως ερωτεύσιμη. Μια εντελώς απίστευτη περίπτωση γυναίκας.

 

Και, φυσικά, με την Ελίνα Καντζα (που οριακά είναι εντός θέματος-ίσως και να την αδικούμε λίγο, να την έχουμε βάλει δηλαδή πρόωρα), το κορμί της οποίας τείνει να αναδειχθεί σε το ίδιο σημαντικό landmark της Μυκόνου όσο κάποτε υπήρξε ο πελεκάνος.

 

Από εκεί και πέρα, χωρίς να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε τις ηλικίες τους, τα εφηβικά μας χρόνια (τα δικά μας, όχι απαραίτητα τα δικά σου), εκεί πίσω στα 90s, έρχονται και μας τα θυμίζουν τα account της αειθαλούς Σοφίας Παθέκα που παραμένει συγκλονιστικά γυμνασμένη.

 

Και της Ιωάννας Παπαδημητρίου, της πιο σέξι παίκτριας πινγκ πόνγκ όλων των εποχών, με το αξέχαστο εξώφυλλο στο Playboy με τους γλουτούς της να ξεπροβάλλουν από το νερό, που συνεχίζει να είναι μοντέλο με έδρα το Μαϊάμι.

 

Ενώ, στα πλαίσια του αφιερώματος στις 45 ξεχασμένες Ελληνίδες που θυμόμαστε μόνο από τα insta-μπικίνι τους, πέσαμε πάνω σε πολλές δόξες του παρελθόντος, όπως τις Φαίη Μακρή, Ελίνα Κέφη, Τίνα Τόσκα, Έλσα Τόλη και Φιλίππα Μάθιους.

 

Ειδική μνεία και οφείλουμε να κάνουμε και κάνουμε για την -44χρονη, αν δεν κάνουμε λάθος- Εύη Αδάμ με τα συγκλονιστικά γονίδια που παραμένει η ωραιότερη από όλο το μοντελο-παρεάκι εκείνης της εποχής.

adam

Στην Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν δηλαδή ανεβάζει την μια beach volley φωτό μετά από την άλλη.

 

Και στη Ελένη Πετρουλάκη, στα 45 της, που παραμένει η πιο γυμνασμένη και all around ποθητή.

Σόρι, Μενεγάκη (επίσης 45), αλλά το δικό της account είναι πιο fit for fun. Ενώ εντός λίστας, ηλικιακά, δικαιούνται να είναι τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και η Έλλη Κοκκίνου. Απλά δεν μας δίνουν αρκετές σέξι αφορμές για να δικαιούνται μια θέση εδώ.

 

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεως, επισημαίνουμε πως δεν είμαστε ληξιαρχείο, ούτε έχουμε δει τι γράφει η ταυτότητα καθεμίας από τις παραπάνω. Αν είμαστε κάπου off μερικά χρόνια, είμαστε πρόθυμοι αμέσως να τα αφαιρέσουμε. Άλλωστε είναι όλες όσο δείχνουν. Αυτό αρκεί.