WOMEN

Οι αναπάντεχα σέξι της ελληνικής τηλεόρασης

Συνήθως σε κάνουν να γελάς και τις περισσότερες θα 'θελες να τις γνωρίσεις αύριο. Ε, παραδέξου ότι τις βρίσκεις και πολύ σέξι, δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς.

Θα μπορούσα να πω κάτι πολύ βαθύ όπως ότι “το νέο σέξι είναι το κρυμμένο σέξι”, αλλά αφενός δεν είμαι ο Στέφανος Τριαντάφυλλος που κυριαρχεί στον τομέα του ευφυολογήματος και αφετέρου ντρέπομαι.

Ας μείνουμε όσο πιο κοντά στις αλήθειες γίνεται.

Αλήθεια 1. Δεν χρειάζεται ένα κορίτσι να έχει το σεξ απίλ μιας Kate Upton για να αρέσει. Γίνεται και αλλιώς. Εσύ δηλαδή που δεν μοιάζεις στον Σάκη ή στον Τότσικα ή σ’ αυτόν απ’ το 50 Shades of Grey, δεν έχεις τις επιτυχίες σου με τα κορίτσια; Τις έχεις.

Αλήθεια 2. Κάτι σου κάνει αυτή η Νάντια Κοντογεώργη από το Κάτω Παρτάλι. Παίζει φανταστικά, έχει αβανταδόρικο ρόλο, έχει ατάκες, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Αλήθεια 3. Ακολουθούν οκτώ κορίτσια που δεν θα έβλεπες ποτέ στο Top100 του ΟΝΕΜΑΝ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι σέξι ή ότι μπορείς να τις βλέπεις μόνο σαν φίλες ή ξαδέρφες. Ούτε κατά διάνοια.

Η Νάντια Κοντογεώργη

Η Νάντια είναι η αφορμή για το άρθρο που διαβάζεις. Άνθρωποι του γραφείου (όχι πάντα οι ίδιοι) αναλύουν κάθε πρωί ότι κάθε φορά που την βλέπουν για πέντε λεπτά συνεχόμενα στο Κάτω Παρτάλι, νιώθουν ότι μπορούν να την ερωτευτούν. Νιώθουν το σκίρτημα. Καταλαβαίνεις τι γίνεται εδώ; Είναι προφανές ότι ο ρόλος της ως ετοιμόλογη, καυστική, κυνική Βίβιαν την έκανε συμπαθή με το καλημέρα (λίγοι την ήξεραν πριν), αλλά το σεξ απίλ της, η Νάντια δεν το χρωστάει σε καμία Βίβιαν.

Γιατί είναι σέξι: Γιατί ανήκει σε αυτή τη μειοψηφία των γυναικών που δεν μπορούμε να φανταστούμε με μακρύ μαλλί. Και αυτά δεν είναι εύκολα πράγματα.

Η Βασιλική Τρουφάκου

Η Βασιλική είναι σε αυτή τη λίστα, όχι γιατί δεν είναι εμφανώς σέξι (είναι και παραείναι), αλλά γιατί ο αέρας της είναι τόσο εκκωφαντικά συνεσταλμένος, που μπορεί και να περάσει απαρατήρητη, ενώ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Να ευχαριστήσουμε κάπου εδώ για δεύτερη φορά το Κάτω Παρτάλι για τη γνωριμία.

Γιατί είναι σέξι: Γιατί θυμίζει τόσο έντονα Κάτια Ζυγούλη, γιατί έχει συναρπαστικά μάτια και γιατί, στο τέλος της ημέρας, το να είσαι σέξι και να μην το ‘πουλάς’ καθόλου, είναι ό,τι πιο σέξι μπορείς να κάνεις στην εποχή της υπερπληροφόρησης.

Η Άννα Μονογιού

Ήρθε επιτέλους η ώρα να πούμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Η Άννα Μονογιού και το sexyness που αποπνέει είναι δύο υπάρξεις κατάφωρα αδικημένες. Η Άννα έγινε ευρέως γνωστή στο Να Με Προσέχεις, αλλά δίπλα στην Βαλέρια Χριστοδουλίδου και στους μαγνήτες όλης της προσοχής Μαρκουλάκη-Παπακαλιάτη-Πυρπασόπουλο, ήταν μοιραίο να μη δοξαστεί όσο πρέπει. Έχει άπειρους fans που δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμη. Να η ευκαιρία σας, fans.

Γιατί είναι σέξι: Γιατί έχει αυτήν την ελιά πάνω στο χείλος που μπορεί να μας οδηγήσει στο τρελάδικο.

Η Αλεξάνδρα Κ*

Η Αλεξάνδρα είναι η φωνή των μέσων εναλλακτικών 30άρηδων και ο τρόπος που γράφει τις ‘Ηρωίδες’ δείχνει ότι έχει ζήσει άπειρες παρόμοιες καταστάσεις με σένα. Το ότι έχουμε πολύ κοντινές παραστάσεις βοηθάει επίσης. Μια γυναίκα που δεν έχουμε συνηθίσει ούτε σαν ύπαρξη και κυρίως ούτε σαν μυαλό στην ελληνική τηλεόραση είναι μια απόλυτα ελκυστική συνθήκη.

Γιατί είναι τόσο σέξι: Γιατί έχει τα πιο εκφραστικά μάτια, γιατί έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της όσον αφορά το πόσο της κόβει και γιατί τη φαντάζεσαι και κολλητή σου. Τι; Δεν είναι σέξι αυτό;

Η Μαρία Κωνσταντάκη

Τη Μαρία την Κωνσταντάκη δεν τη γνωρίσαμε χτες ούτε καταλάβαμε ότι μας αρέσει σήμερα. Η Μαρία έχει μπει στο μυαλό μας από την εποχή που συστηνόταν ως δεσποινίς Κωνσταντάκη στα Υπέροχα Πλάσματα. Εκτός από πολύ θέατρο, έχει κάνει και αρκετή τηλεόραση. Φέτος τη βλέπουμε στο Μάνα Χ Ουρανού, σε έναν ρόλο που της ταιριάζει γάντι. Εννοώ ότι τη φανταζόμαστε άνετα να πετάει τρεις έξυπνες προστυχιές το δευτερόλεπτο και στην κανονική ζωή.

Γιατί είναι σέξι: Γιατί φαίνεται έξυπνη, γιατί είναι έξυπνη και γιατί έχει αυτό το τόσο ιδιαίτερο πρόσωπο. Βλέμμα γυναίκας με ‘γ’ κεφαλαίο και πρόσωπο που δεν παίζει να ξεχάσεις. Αποκλείεται.

Η Μένη Κωνσταντινίδου

Τρίτη και τελευταία αρωγή της σειράς Κάτω Παρτάλι στη λίστα. Την έχουμε δει στο θέατρο (έχει τελειώσει τη δραματική σχολή του ΚΘΒΕ), την έχουμε δει στο σινεμά (‘Straight Story’), την βλέπουμε και στην τηλεόραση. Η Μένη, που γεννήθηκε και πήγε σχολείο μέχρι τα 8 στη Μελβούρνη, είναι με έναν τρόπο πάντα εκεί. Προς το παρόν δεν έχει παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα την επιβάλλει ακόμη πιο άνετα στις συνειδήσεις μας. Κακώς.

Γιατί είναι σέξι: Γιατί μοιάζει όσο λίγες με το γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας που παρακαλάμε να μας χτυπήσει για καφέ ή για ζάχαρη. Και γιατί έχει τέλειο χαμόγελο.

Η Λίλα Μπακλέση

Βεβαιωθήκαμε ότι η κόρη του κορυφαίου Μανώλη Μαυροματάκη στο πολύ συμπαθές Ταμάμ του ΑΝΤ1 δεν είναι ανήλικη και φυσικά τη συμπεριλάβαμε στη λίστα. Μπορεί ο ρόλος της ως κόρη και μαθήτρια σχεδόν να μας επιβάλλει να μην τη δούμε με άλλο μάτι, αλλά η Λίλα, εκτός από εμφανώς ταλαντούχα, είναι και το κορίτσι που θες να πάρεις από το χέρι και να βολτάρετε στα κανάλια και τις γέφυρες του Άμστερνταμ.

Γιατί είναι σέξι: Γιατί μοιάζει τρελή και ικανή να σε ξεκολλήσει από τον καναπέ. Και γιατί έχει φανταστικές εκφράσεις.

Η Σοφία Μανωλάκου

Τη γνωρίσαμε στις ‘Τρίχες’ του ΑΝΤ1, αλλά αν προσπαθούσες πολύ, θα θυμόσουν ότι ήταν μια από τις πενήντα ξανθιές που είχε γύρω του ο Γιώργος Λιάγκας στο τηλεπαιχνίδι ‘Η Εκδίκηση της Ξανθιάς’. Μπορεί οι Τρίχες να μην έχουν ενθουσιάσει τα πλήθη, αλλά την ανακάλυψη που οφείλαμε να κάνουμε ως ΟΝΕΜΑΝ, την κάναμε μια χαρά. Παρακαλούμε.

Γιατί είναι σέξι: Γιατί δεν ξεπεράσαμε ποτέ τις ωραίες ξανθιές γυναίκες. Και γιατί έχει κάτι στο βλέμμα που την κάνει να δείχνει μοιραία.