WOMEN

Οι επώνυμες που γδύνονται φάτσα φόρα για την αγάπη

Όχι την κανονική. Μιλάμε για το περιοδικό Love. Το μοναδικό περιοδικό γυναικείας μόδας που κάθε άντρας οφείλει να ξέρει.

Η Kim Kardashian επέλεξε το τελευταίο τεύχος του Love για να τα δείξει όλα. Τα πάντα. Μπρος. Πίσω. Πλαγίως. Από όλες τις πλευρές. Δεν ήταν η μόνη. Δεν ήταν η πρώτη. Είναι όμως η αφορμή για να ασχοληθούμε στα σοβαρά με την ‘αγάπη’.

Συγκεκριμένα όσον αφορά την Kim, υπήρχε δικαιολογία. Και μάλιστα τετραπλή. Η Kim τα έβγαλε γιατί αλλιώς, 30 σελίδες αφιέρωμα σε σοβαρό περιοδικό μόδας, δεν θα μπορούσε να έχει. Ντυμένη εννοώ.

Η Kim τα έβγαλε γιατί έτσι της είπε να κάνει η Miuccia Prada, που ‘ήθελε να δει τα ρούχα της να φοριούνται αλλιώς’. Ότι και αν αυτό σημαίνει. Πέρα από το προφανές. Δηλαδή να αυξήσει την πελατειακή της βάση.

Η Kim τα έβγαλε γιατί φωτογράφος ήταν ο Steven Klein, ο κατά πολλούς (συμπεριλαμβανομένου εμάς) καλύτερος φωτογράφος στον πλανήτη. Ο οποίος εννοείται πως δεν θα καταδεχόταν να την φωτογραφίσει σε άλλη περίπτωση. Ενδεχομένως ούτε καν να της μιλήσει (είναι, άλλωστε, ο ‘επίσημος’ φωτογράφος Jolie-Pitt).

Και, τέλος, η Kim τα έβγαλε γιατί, τόσο εκείνη όσο και ο αντρούλης της, εμπιστεύονται τυφλά την Katie Grand, την διευθύντρια του περιοδικού με το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα δόντια, που ίδρυσε το περιοδικό τον Φεβρουάριο του 2009 δίνοντάς του ένα ‘ωμό’ και ‘ακατέργαστο’ ύφος που το κάνει να μοιάζει underground.

Αν και, στην πραγματικότητα, μόνο αυτό δεν είναι αφού χρηματοδότης του είναι η Conde Nast (βλέπε Vanity Fair, GQ, In Style).

Ουσιαστικά το Love, που ξεκίνησε με γυμνό εξώφυλλο την Beth Ditto, είναι faux undeground, όπως και οτιδήποτε άλλο έχει φτιάξει η Grand (βλέπε Dazed & Confused, Another, Pop). Αλλά οι διαφημιστές το λατρεύουν.

Και το πιο σημαντικό, το λατρεύουν οι επώνυμες που το εμπιστεύονται. Το εμπιστεύονται για να βγάλουν τα σωψυχά τους, όπως π.χ. η Diane von Furstenburg που μίλησε για το πως έχασε την παρθενιά της σε ένα ιδιωτικό σχολείο στην Οξφόρδη στα 15 της.

Το εμπιστεύονται για να δείξουν σε αυτό λίγο περισσότερη σάρκα από ότι συνήθως, όπως π.χ. η -συνήθως μετρημένη και χαμηλοβλεπούσα- Amy Adams.

Το εμπιστεύονται τα μοντέλα, τόσο παλιά (Kate Moss) όσο και καινούργια (Cara Develinque) που δείχνουν να περνούν καλά στις φωτογραφήσεις του.

Οι οποίες ενίοτε θυμίζουν Terry Richardson. Όπως η τελευταία της Kendall Jenner που εμφανίστηκε εδώ γυμνόστηθη. Τόσο παλιότερα κανονικά, όσο και στο τεύχος με την Kim, όπου φόρεσε τεράστιο προσθετικό στήθος.

Συγκεκριμένα η Moss, πέρα από γυμνή σε μπανιέρα, έχει επίσης φωτογραφηθεί στο εξώφυλλό του να φιλιέται με ένα transgender μοντέλο.

Και, μετά από όλα όσα σου έχουμε πει, οφείλεις να το εμπιστεύεσαι και εσύ. Όχι για την μόδα (αν και, σε αυτό το θέμα, έγκυρο είναι) όσο ότι κάθε τεύχος φέρνει κάθε καινούργιο.

Επιπλέον μην ξεχνάς να τσεκάρεις και τα συνοδευτικά βιντεάκια που ανεβάζει. Και τα οποία πάντοτε έχουν ειδική προστιθέμενη supermodel αξιά.

Προσωπικά προτιμώ αυτό με την Irina Sayk να γδύνεται.

 

Αλλά το ‘μενού’ περιλαμβάνει επίσης λίγο από Candice Swanepoel.

 

Μια τζούρα Emily Ratajkowski.

 

Και όλες τις φίλες τους. Είδες τώρα γιατί έχεις κάθε λόγο να περιμένεις και εσύ με ‘αγωνία’ το επόμενο τεύχος.