WOMEN

Οι επώνυμες που κάνουν το twitter να ‘τσουρουφλάει’

Θέλει κόπο και μεράκι για να μάθεις να τουιτερο-φωτογραφίζεις τον εαυτό σου με τρόπο που να είναι και σέξι και πρωτότυπος. Οι παρακάτω celebrities κατέχουν το άθλημα με το παραπάνω.

Η Rihanna κάνει διάδρομο φορώντας μπικίνι, η Kate Perry τρώει γυμνή μια πίτσα στο μπάνιο της και η Demi Moore βγάζει φάτσα φόρα τους κοιλιακούς της. Γιατί τα κορίτσια ξέρουν την δύναμη του twitter. Και την χρησιμοποιούν με τον ταπεινό (αλλά και σέξι) τρόπο. Κρίμα που ελάχιστες ελληνίδες –με φωτεινή εξαίρεση την Ελεονόρα Μελέτη- δεν έχουν κοπιάρει το παράδειγμά τους.

Η πρωταθλήτρια Kim Kardashian

Ένα 40% του ετήσιου εισοδήματος της προέρχεται άμεσα ή έμμεσα από το twitter και τις λεγεώνες των οπαδών της. Για αυτό και το κορίτσι δεν κάνει βήμα και δεν βγάζει ρούχο χωρίς να το καταγράψει με ένα tweet ή μια φωτογραφία. Ότι και να πιστεύεις για εκείνη, το μόνο σίγουρο είναι ότι από άποψη κοινωνικής δικτύωσης είναι mega star. 

 

Η ανατρεπτική  Rihanna

Το κορίτσι από τα Μπαρμπάντος τελευταία έχει ξεφύγει στο τι ανεβάζει στο twitter. Αν προσέξεις όμως, ότι και αν είναι αυτό, πάντα κρύβει το στοιχείο της έκπληξης. Από ένα βρεγμένο t-shirt Bob Marley μέχρι την συγκεκριμένη φωτό όπου κάνει διάδρομο φορώντας μπικίνι.

Η βετεράνος Demi Moore

Από εκείνη ξεκίνησαν όλα, με τον Ashton να φωτογραφίζει με περηφάνια τον κώλο της. Βλέποντας την ανταπόκριση, η πρώην κυρία Kutcher ανέλαβε να συνεχίσει να προκαλεί το ενδιαφέρον των νεότερων γενιών για την μεσήλικα πάρτη της με τον μοναδικό πλέον τρόπο που μπορεί. Δηλαδή αυτόν.

 

H ταλαντούχος ρούκι Miley Cyrus

Εδώ και χρόνια αποτελεί και επίσημα την χαρά του παιδεραστή, ειδικά με τις εικόνες που ανεβάζει. Το γελοίο είναι ο πανικός που έγινε πριν από μερικά χρόνια, όταν το Vanity Fair ‘τόλμησε’ να την φωτογραφήσει ξώπλατη. Στα χνάρια της ακολουθεί και η Selena Gomez, η οποία για την ώρα περιορίζεται σε απλές φωτό με μπικίνι.

 

H υπερβολική Kate Perry

Στο θέμα του tweet sexy,  η Kate είναι εργατική, όχι όμως ταλαντούχα. Απόδειξη η συγκεκριμένη φωτό από την μπανιέρα, που την ανέβασε καθώς ανάρρωνε από την γρίπη, γράφοντας ‘ Γιατί μετά από τρεις μέρες που έχω να φάω, το μόνο που σκέφτομαι είναι η πίτσα. Την βλέπω να μου χαμογελάει με σεξουαλικό υπονοούμενο’. 

 

Η αρχάρια Kate Upton

Το εξώφυλλο του Sports Illustrated έμαθε μόλις πριν από λίγους μήνες να χρησιμοποιεί το τουίτερ. Κατά συνέπεια κάνει το συνηθισμένο λάθος της πρωτάρας, να δίνει δηλαδή στον λαό της υπερβολικά μεγάλο κομμάτι του εαυτού της. Ωστόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι απλά εξαιρετική. Δεν συμφωνείς;

 

Η απελπισμένη Linsday Lohan

Δεν είναι γελοίο να σου σκάει το Playboy $1.000.000 για να δείξεις το στήθος σου και εσύ να το κάνεις (σχεδόν) τσάμπα στο twitter; Θα μου πεις, τουλάχιστον δεν φαίνονται ρώγες. Κάτι που, στην περίπτωση την Lindsay δεν το λες και συνηθισμένο φαινόμενο.

Η μεγάλη μας ελπίδα Γεωργία Σάλπα

Οι Ελληνίδες είναι ψιλο-άχρηστες στο twitter. Με την εξαίρεση της δικής μας, Ελληνοιρλανδέζας Kim Kardashian, η φήμη της οποίας –ειδικά μετά το Big Brother- αγγίζει πανευρωπαϊκά επίπεδα. Ενώ κάθε φωτό που ανεβάζει, βγάζει είδηση. Μακάρι και η Μαρία Μενούνος, που έχει κάποιες καλές αναλαμπές, να ακολουθήσει το παράδειγμα της.

Τέλος, ειδική μνεία οφείλει να γίνει και στην Ελεονόρα Μελέτη. Που και ξέρει τι θέλουμε από εκείνη. Και φροντίζει να μας το δίνει. Αν αμφιβάλεις, επέτρεψε μου να σου παρουσιάσω τα πειστήρια.

 

Τέλος, ένα φαντασμαγορικό αφιέρωμα στις πιο σέξι φωτογραφίες που έχουν ποτέ στολίσει τον γαλαξία του twitter

Οι πιο σέξι τουιτερό-φωτο επωνύμων