WOMEN

Οι πανελίστριες που μας τσουρούφλισαν

Κάποιες διαθέτουν λέγειν. Άλλες θανατηφόρα ατάκα. Αλλά όλες είναι 'προικισμένες'. Το μόνο, ουσιαστικά, προαπαιτούμενο για την θέση.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μια (συνήθως ξανθιά) πανελίστρια και την (κατά 99% ξανθιά) παρουσιάστρια που ενδόμυχα την φθονεί -επειδή είναι νεότερη και πιο καυτή- είναι μερικές σεζόν εμπειρίας. Και λίγη τύχη/ δημόσιες σχέσεις. Ακολουθούν εκείνες που με χαρά θα κατσικωνόμασταν να δούμε σε καθημερινή βάση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η πιο πολυσυζητημένη – μετά την ‘άγνωστη του Μπάνσκο’- πανελίστρια των τελευταίων χρόνων. Και εκείνη που έχει ακούσει τα χειρότερα σχόλια σχετικά με το πώς πήρε την θέση στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού. Και μάλιστα από επωνύμους και συναδέλφους της και όχι από αγνώστους. Παρότι ξανθιά και μπουστάτη, ακόμη δεν έχει πείσει. Ούτε καν το ευεπηρέαστο αντρικό κοινό.

 

Μαρία Περδικέα

Η μελαχρινή sex bomb που ίσως κάποιοι να θυμούνται από την θητεία της στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Alter (σ.σ. πλέον είναι ραδιοφωνική παραγωγός) έχει γνώση του αντικειμένου. Αδιαμφισβήτητα ‘προσόντα’ (αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής και όχι μόνο). Και ειδίκευση στα Καμασουτρικά (κείμενα) ως αποτέλεσμα της δεκαετούς ενασχόλησής της με τα περιοδικά.

 

Ένα φεγγάρι παρά κάτι κράτησε η παρουσία της δίπλα στον Βασίλη Δρυμούση στο Showbiz News, την πιο εμποτισμένη με σεξ (σ.σ. τόσο στα θέματα, όσο και στο ρόστερ των συμπαρουσιάστριων) κουτσομπολίστικη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Αλλά το κορίτσι με τα συγκλονιστικά μάτια (και τα εξίσου απογειωμένα σωματικά προσόντα) άξιζε και αξίζει καλύτερης τηλεοπτικής τύχης.

 

Το ίδιο ακριβώς που ισχύει για τις ‘ομόσταυλες’ στην εκπομπή Μάρια Λουίζα Βούρου και Νάντια Ζαγκλή (σ.σ. η διαγωνιζόμενη από το Survivor που θύμιζε δίδυμη αδελφή με της Έμυς Λιβανίου).

 

Ευαγγελία Αραβανή

Κάποιος να της κάνει ένα αγιασμό. Αλλιώς δεν εξηγείται πως ένα κορίτσι με τόσο αψεγάδιαστη φυσική ομορφιά έχει τόση ‘γκαντεμιά’ όποτε εμφανίζεται μπροστά στην μεγάλη οθόνη. Από το πέρασμά της δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μέχρι την εκπαραθύρωσή της από τον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού για χάρη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ας ελπίσουμε ότι στο MTV θα ξαποστάσει για λίγο.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Στην πρώτη της χρονιά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη (και στο τηλεοπτικό άθλημα γενικότερα) η μελαχρινή δημοσιογράφος -με ένσημα χρόνων στα περιοδικά- εκπέμπει αβίαστα γοητεία και εξυπνάδα, συνδυασμός που λείπει πολύ από την ελληνική τηλεόραση. Την ίδια γοητεία που σου βγάζει και όταν την γνωρίσεις από κοντά. Τα λέμε συχνά εμείς με την Ελιάνα, το ξέρετε.

 

Σίσσυ Χρηστίδου

Την γνωρίσαμε, την αγαπήσαμε και την ποθήσαμε δίπλα στην Ναταλία Γερμανού στο Μες την Καλή Χαρά. Μακάρι, δέκα χρόνια από τώρα, να μην αναπολεί και εκείνη την συγκεκριμένη περίοδο ως την καλύτερή της επαγγελματικά.

 

Μαρία Ένεζλη

Η Ελευσινιώτισσα με τα ωραίοτερα, πιο Σκαρλετογιοχανσικα χείλη της ελληνικής τηλεόρασης, τυγχάνει να είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας.

Πετυχημένη, πλέον, ραδιοφωνική παραγωγός είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στο Κους Κους και στο Υπάρχει Λόγος του Star. Ναι, εκεί που ήταν συμ-πανελίστρια με την Εύη Βατίδου.

 

Μαίρη Συνατσάκη

Το κορίτσι με τους εξαιρετικούς κοιλιακούς που φέρνει μια φρεσκάδα σε οτιδήποτε αγγίζει τηλεοπτικά. Από τα ξεκινήματα της στο Mad, ως το πέρασμα της από την παρέα του Πρωινό Mou. Στο Master Chef δεν βοήθησε (ούτε όμως βοηθήθηκε από το concept). Αλλά το μέλλον μάλλον της ανήκει.

 

Αντωνία Καλλιμούκου

Το ‘Μπορεί να μην έχω πηδηχθεί, αλλά θα τους πηδήξω’ ξέσπασμα της πανελίστριας της Ελένης Μενεγάκη (μετά την εμπλοκή του ονόματος της στην υπόθεση του Μπάνσκο) απλά απέδειξε σε όσους δεν την γνώριζαν ότι η Β Σταρ Ελλάς -και συγγραφέας παιδικών βιβλίων- κρύβει απύθμενο τσαμπουκά μέσα της.

 

Το μέλλον θα δείξει αν όλο αυτό το σούσουρο –παραδόξως- κάνει καλό στην καριέρα της.

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το ‘πολυεργαλείο’ του Alter και η μοναδική πανελίστρια που κατάφερε να εδραιωθεί ως παρουσιάστρια (σήμερα, πλέον, του fthis).

Στο cv της έχει γράψει συμμετοχές στο πρωινό μαγκαζίνο του Star ‘Όλα καλά’ με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και στα πάνελ των  ‘Πολύ μπλα μπλα’ και ‘Showbiz Νews.

Φλόριντα Πετρουτσέλι

Η βετεράνος της Πρωινής Μελέτης φέρνει -λόγω προφοράς- ένα ιταλικό αέρα στο πως τα λέει τα πράγματα. Που, όσο να’ναι, δίνει μια άλλη διάσταση στην gossip είδηση. Από κοντά είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Κυρίως λόγω μιας σωματοδομής που φέρνει σε καθαρόαιμη Ιταλίδα παρουσιάστρια της εποχής Μπερλουσκόνι.

 

Έλενα Παπαβασιλείου

Η τηλεόραση είναι φτωχότερη χωρίς εκείνη. Το ίδιο και ο καναπές της Ναταλίας Γερμανού (που, από τότε που έφυγε, ψάχνει εκείνη την αντικαταστάτρια που θα αγαπήσει εξίσου το αντρικό κοινό).

Το ίδιο και τα βιντεάκια του youtube που αποθανάτιζαν κάθε της κίνηση (σ.σ. ειδικά τα σκυψίματα ή τις γυμναστικές επιδείξεις) στο πρωινό του Alpha ή το Dancing with the stars.

 

Όλγα Λαφαζάνη

Αν είχε γεννηθεί στην Ιταλία, θα ήταν ήδη βουλευτής. Εννοείται στο κόμμα του Silvio.

Ένα εξαιρετικά γλυκό παιδί που είχε την ατυχία να έχει γεννηθεί με τόσο τούμπανο φυσικά προσόντα που θα έκαναν μέχρι και την Salma Hayek να αισθανθεί φλαταδούρα μπροστά της.

Την χαρήκαμε -πριν γίνει σύζυγος του Νίκου Οικονόμου και μητέρα του παιδιού του- στο Alter, τόσο στο Showbiz news όσο και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.