WOMEN

Οι πιο καυτές τραγουδίστριες της παραλιακής 2.0

Σε σύγκριση με πέρυσι, είναι λιγότερες. Αναρωτιέμαι, τι κάνουν οι αρμόδιοι για αυτό;

Δεν έχει σημασία αν ακούς ελληνικά ή όχι. Κάποιες, άλλωστε, είναι καλύτερο απλώς να τις βλέπεις. Ωστόσο είναι χρήσιμο να ξέρεις από πριν ποια θα συναντήσεις, που και τι ελάχιστο θα φοράει.

Η πιο ευχάριστη έκπληξη

Είμαστε ‘καψουρεμένοι’ μαζί της από την πρώτη στιγμή που έσκασε μύτη. Για το ήθος της, το στήθος της, την φωνή της, το στιλ της, το ρεπερτόριό της, το ‘τόσο όσο’ γυμνασμένο σώμα της. Για το γεγονός, ρε παιδί μου, ότι είναι διαφορετική. Οπότε με χαρά βλέπουμε τη Θωμαή Απέργη να φιγουράρει τρίτο όνομα στο ‘Θέα’, μετά από αυτά των Δέσποινα Βανδή και Στέλιου Ρόκκου. Επίσης με χαρά την βλέπουμε να διαλέγει outfit που αναδεικνύουν τον ιδρώτα που ρίχνει -καθημερινά εδώ και χρόνια- στο γυμναστήριο. Άντε, του χρόνου και σε ανώτερα.

Εξίσου ευχάριστη έκπληξη η ανανεωμένη (βλέπε πιο γυμνασμένη και αδυνατισμένη, χωρίς, ωστόσο, να έχει χάσει πόντους εκεί που μας ‘πονάει’, δηλαδή στο στήθος) Χρύσπα που εμφανίζεται στο Ελιζέ. Ένα κορίτσι εντελώς η χαρά της ζωής που ερωτεύεσαι αφού την γνωρίσεις. Την θέλεις στη ζωή σου. Να είναι ο ‘πόνος’ σου ή να μπορείς να της πεις τον πόνο σου, δεν έχει σημασία.

Η σφαγή του Δράμαλη (όπου και να κοιτάξεις, κάτι καλό θα δεις)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους υπεύθυνους του Posidonio που φρόντισαν να ‘τιγκάρουν’ το ‘Πλουτάρχειο’ σχήμα τους με κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά. Ξεκινώντας από την Γιουροβιζιονική Μαρία Έλενα Κυριακού.

Συνεχίζοντας με την -επίσης αγαπημένη μας- Josephine. Ένα κορμί διεθνών προδιαγραφών, κομπλέ με υπέροχα γυμνασμένα πόδια, αψεγάδιαστους κοιλιακούς και τατού σε όλα τα σωστά σημεία.

Και ολοκληρώνοντας με το ‘εμείς είμαστε το μέλλον’ δίπτυχο των Βίλλυ Ραζή και Βαλένθια.

Respect στην δεύτερη για το ευφάνταστο ψευδώνυμο και το συνολικό πακέτο.

Με διαφορά στήθους

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία αντρών που δυσκολεύονται να κοιτάξουν μια γυναίκα με.. καμπύλε στο πρόσωπο, τότε, για σένα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Frangelico των Χρήστων (Χολίδη και Μενιδιάτη). Εκεί που πρώτο όνομα είναι η Βασιλική Νταντά. Μελαχρινή, λαχταριστή και, αν κρίνει κανείς από την αφίσα, προικισμένη και σε αυτό τον τομέα.

Με άξια παραστάτρια στο πλευρό της την Γλυφαδιώτισσα Χριστίνα Μηλιού, που κάποιοι θυμάστε ως υποψήφια στο The Voice και κάποιοι άλλοι (του δικού μας ήθους) από τις δυο ‘Τα κανόνια του Ναβαρόνε’ φωτογραφήσεις της στο Maxim.

Extra bonus το γεγονός ότι, συχνά πυκνά, στο πρώτο τραπέζι κάθεται -λόγω της σχέσης της με τον Χολίδη- και η Χριστίνα Μουστάκα. Συγκεκριμένα η ακόμη πιο καμπυλωτή από την εποχή που την βλέπατε στην τηλεόραση Χριστίνα. Ναι, και όμως, είναι δυνατόν. Και ναι, το θέαμα είναι τόσο φαντασμαγορικό όσο υποψιάζεσαι.

Η ‘μοναξιά’ της κορυφής

Εννοείται πως η Έλλη Κοκκίνου, που εμφανίζεται μαζί με τους Onirama στο Cabaret @ Romeo, θα έπρεπε κανονικά να μπει πρώτη πρώτη στην παραπάνω κατηγορία. Όπως συμβαίνει ήδη από την πρώτη μέρα που έπιασε μικρόφωνο στο χέρι. Ωστόσο είπαμε να την δούμε λίγο διαφορετικά φέτος.

Άλλωστε η Έλλη μαζί με την Δέσποινα (Βανδή) είναι τα μοναδικά πρωτομαρκιζάτα γυναικεία ονόματα αυτής της βαρέως ανδροκρατούμενης σεζόν. Μαζί, φυσικά, με την Ελένη Φουρέιρα που εμφανίζεται στο Fantasia δίπλα στον Παντελή Παντελίδη. Δίνοντας ένα λίγο πιο coppertone/εξωτικό χρώμα στην όλη κατάσταση.

Για λόγους ηθικής τάξης να αναφέρουμε πως το σχήμα του Fantasia συμπληρώνουν η Κόρτνεϊ και η Μαρία Καρλάκη. Δυο κορίτσια που επίσης βρίσκονται δικαίως εντός της λίστας μας.