WOMEN

Οι πιο sexy γυναίκες όλου του κόσμου για το 2012

Θα μπορούσαν να είναι και καλλιστεία. Μόνο που είναι πολύ καλύτερο. Γιατί μαζεύουμε εκείνες τις γυναίκες που τα Μέσα ανά την υφήλιο επέλεξαν ως τις πιο σεξουαλικές για την χρονιά που πέρασε.

Κάθε χώρα έχει το δικό της ONEMAN. Τον δικό τους δηλαδή φορέα που θα επιλέξει την ωραιότερη γυναίκα της εκάστοτε χώρας ή του κόσμου. Εντάξει, εμείς είμαστε γαμάτοι και βάλαμε εσάς να ψηφίσετε, όπως κάνει χρόνια τώρα και το AskMen. Οι περισσότεροι όμως δεν κάνουν ψηφοφορίες και απλά σου ανακοινώνουν ποιες είναι οι πιο sexy γυναίκες του κόσμου ή της χώρας τους μόνο.

Και ναι, πρέπει να το έχετε εμπεδώσει πια, μετά και το χθεσινό live chat, ότι η δική σας ψήφος ανέδειξε την Δούκισσα Νομικού σε Onewoman 2012 και επακόλουθα σε πιο ωραία Ελληνίδα για το έτος που πέρασε. Αλλά νιώσαμε λοιπόν το χρέος να ψάξουμε να βρούμε τι γίνεται και στις άλλες χώρες. Να δούμε τι ψηφίζουν οι άντρες στις υπόλοιπες χώρες αυτού του κόσμου. Αλλά επειδή όπως είπαμε, τα περισσότερα site στο εξωτερικό απλά ανακοινώνουν, θα σας μεταφέρουμε τα πορίσματά τους.

Θα μπορούσαμε να μας πεις να παίξουμε εκ τους ασφαλούς με τα καλλιστεία της κάθε χώρας και το Μις Υφήλιος. Αλλά όχι κύριοι. Οι λόγοι που δεν στρεφόμαστε στα εγχώρια και παγκόσμια καλλιστεία, τρεις. Α) Οι κοπέλες που πάνε στα καλλιστεία είναι σχετικά άγνωστες. Β) Σπάνια τις ψηφίζει ο κόσμος. Και στην τελική (Γ), είναι η Βασιλική Τσιρογιάννη η πιο όμορφη Ελληνίδα;

Άρα πάμε να δούμε τι έγινε στις άλλες χώρες του κόσμου μέσα από ψηφοφορίες και απευθείας αναθέσεις.

Αυτοί που έστησαν κάλπες για τον λαό

Το Hot 100 του Αμερικάνικου Maxim έδειξε Bar Refaeli

 

Με την Olivia Munn να βρίσκεται στην δεύτερη θέση και την Mila Kunis στην τρίτη, μοιάζει σχεδόν παράξενο το να αναδεικνύεις την Refaeli στην πρώτη σε μια χρονιά που καλώς ή κακώς δεν έκανε και πολλά. Ο λαός όμως ψήφισε και το MAXIM σεβάστηκε την ετυμηγορία του.

Το AskMen έβγαλε πρώτη την Holly Willoughby

 

Και μάλλον θα το ξανασκεφτούν να δώσουν την ψήφο στον κόσμο γιατί απ’ ό,τι φαίνεται πρέπει η αγαπητή υποψήφια να πήγαινε από υπολογιστή σε υπολογιστή ανά την υφήλιο και να ψήφιζε τον εαυτό της. Και να πεις ότι ο διαγωνισμός ήταν μόνο τοπικός, βρετανικός, αλλά όχι. Οι ψηφοφόροι είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε γυναίκες από όλο τον κόσμο. Και ψήφισαν την Holly. Την πρώτη Βρεταννή που βγήκε πρώτη στον διαγωνισμό. Το εννοείς δεν ξέρεις ποια είναι; Ούτε εμείς ξέρουμε.

Το Αμερικάνικο FHM έδειξε Tulisa Contostavlos

 

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή γιατί έχει ελληνικές ρίζες και και και. Αλλά μπα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που το κορίτσι αυτό κέρδισε τον 18ο κατά σειρά διαγωνισμό για την ανάδειξη της πιο sexy γυναίκας αλλά είμαστε λίγο περίεργοι πώς έφτασαν οι Αμερικανοί σε αυτή την ψήφο, σε μια χρονιά που τόσες και τόσες γυναίκες είχαν χαοτικά μεγαλύτερη προβολή από την Tulisa.

Οι Κροάτες ψήφισαν την Antonija Misura

 

Το αγαπούν οι Κροάτες το μπάσκετ. Το ξέρουμε αυτό. Αλλά ότι θα έβγαζαν στο νούμερο 1 μία επαγγελματία παίκτρια, δεν το περιμέναμε. Βέβαια το κορίτσι είναι πανέμορφο και είναι σίγουρο ότι φέρνει κι άλλο κόσμο στις εξέδρες να την βλέπει να παίζει με την ZKK Jolly JBS. Η ομάδα της είναι αυτή.

Το WhatCulture ψήφισε Cheryl Cole

 

Α, όλα κι όλα, εδώ θα συμφωνήσουμε. Άσχετα με το 2012 και το τι μπορεί να (μην) έκανε η Cheryl, ένας τίτλος πάντα της άξιζε. Και αφού δεν βρέθηκε κανένας άλλος Χριστιανός να της τον δώσει, είμαστε ευτυχείς που οι ψηφίσαντες σε αυτό το site την έφεραν στην πρώτη θέση.

Αυτοί που αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς

Το Αμερικανικό Esquire έδωσε το στέμμα στην Mila Kunis

Αν το 2011 δεν ήταν η χρονιά της, το 2012 ήταν σίγουρα και κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει το Esquire για την επιλογή του. Η 29χρονη Ουκρανή ηθοποιός κατάφερε με μερικούς ρόλους να γίνει μία από τις πιο ποθητές γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Δίκαια.

 

Το Βρετανικό Esquire έδωσε το στέμμα στην Miranda Kerr

Αυτό θα πει καλές δημόσιες σχέσεις. Η Αμερικάνικη έκδοση στην Mila, η Βρετανική στην Miranda. Ο κόσμος μπερδεύτηκε (μιας και πολλοί δεν ξέρουν ότι είναι διαφορετικές οι δύο εκδόσεις) και τα συγχισμένα δημοσιεύματα ήταν πολλά. Οι Βρεταννοί πάντως αποφάσισαν και έδωσαν την πρώτη θέση στο μοντέλο της Victoria’s Secret.

 

Το GQ ονόμασε ως πιο sexy του 2012 την Kate Upton

Δεν είναι ότι βγήκαν να φωνάξουν ότι η τάδε είναι η πιο sexy. Για την ακρίβεια κράτησαν χαρακτήρα και ανακοίνωσαν τις 20 πιο sexy γυναίκες της χρονιάς, χωρίς να λένε ότι η πιο sexy είναι η Kate Upton. Το ότι την έχουν όμως στο countdown στην θέση δίπλα στο νούμερο 1, λέει πολλά για την επιλογή τους. Την σκόνη της έφαγαν κάτι Miranda Kerr, κάτι Candice Swanepoel, κάτι Berenice Marlohe κλπ.

 

Το Ρωσικό MAXIM έβγαλε τοπική νικήτρια την Vera Brezhneva

Ποια Irina Shayk και ποια Sklenarikova. Οι Ρώσοι έχουν νέα αγαπημένη, μία τραγουδίστρια από την Ουκρανιά η οποία όμως εμφανιζόταν κυρίως στην Ρωσία με το συγκρότημα VIA Gra. Μάλιστα. Το συγκρότημα έχει διαλυθεί από το 2007 αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι Ρώσοι δεν ξεχνούν την Vera.

 

Το GQ Ισπανίας μάς έμαθε την Blanca Suarez

Θέλουμε αρκετές μέρες τώρα να σας γράψουμε για αυτό το κορίτσι και θα το κάνουμε πολύ σύντομα. προς το παρόν απλά να πούμε ότι το GQ της Ιβηρικής χερσονήσου αποφάσισε ότι η ηθοποιός είναι η πιο hot γυναίκα για το 2012.