WOMEN

Οι σεξοβόμβες των 5 εκατομμυρίων followers που σε χρειάζονται

Ένα ελίτ insta group γυναικών που χρειάζεται επειγόντως ένα γερό σπρώξιμο προκειμένου να ανέβουν πίστα.

Το ξέρω ότι το 5 εκ. followers ακούγεται, σε πρώτη ανάγνωση, λίγο αυθαίρετο νούμερο, αλλά μοιάζει να είναι εκείνο το ‘περβάζι’ (άπιαστο ακόμη και για βαβαβούμ περιπτώσεις, όπως η περιπλανώμενη Ρωσίδα Viki Odintcova των 4 εκ.) που επιτρέπει στην κατοχό του να αρχίσει να βγάζει πραγματικά βαρβάτο μεροκάματο.

Να μπορεί, με άλλα λόγια, να ζει από το λειτούργημά της και να έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο αυτό, όπως η πιο δημοφιλής Ρωσίδα (γνωστή και ως η Ρωσίδα Kim Kardashian), η πληθωρική δηλαδή Anastasiya Kvitko των 6,5 εκ. followers.

Ή η πιο model friendly συμπατριώτισσά της, Sveta Bilyalova (5,4 εκ. followers) που εκτοξεύτηκε -δικαίως, λέμε εμείς- σε δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια. Μόνο μειονέκτημα, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο, ότι όποτε μπαίνει στην κουζίνα τα κάνει όλα χάλια.

Ενώ στην επιλογή του ορίου ίσως να έπαιξε ρόλο ότι κάποια τόσο -γνωστή & αγαπητή στο αντρικό κοινό- όσο η Kate Upton, δεν έχει καταφέρει ακόμη να το πιάσει. True story, σου λέω.

Για πόσα, όμως, μπικικίνια μιλάμε ακριβώς; Αυτό προφανώς εξαρτάται από το προφίλ της καθεμιάς (δες εδώ την ‘Σαντορινιά’ Demi Rose, που είναι ένα post μακριά από το να πιάσει το ‘όριο πρόκρισης’).

Αν είναι αποκλειστικά σέξι, όπως της ‘ επίσης Σαντορινιάς’ Lindsey Pelas (6,7 εκ followers παρακαλώ-δηλαδή 1,2 εκ. παραπάνω από την κυριλέ Πορτογαλέζα  Άγγελο της Victoria Sara Sampaio , έτσι για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης), μιας γυναίκας φτιαγμένης να τρέχει slow motion, τότε η δεξαμενή από κανονικούς σπόνσορες είναι λίγο ‘ρηχή’.

Δεν έχει, με άλλα λόγια, καμιά τους (εσένα κοιτάζω -όχι απαραίτητα στα μάτια- Abigail Ratchford των 7,9 εκ. followers) ελπίδα να φτάσει ποτέ τα 543.000 δολάρια ανά sponsored post που πληρώνεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ‘πρωταθλήτρια’ Selena Gomez (124 εκ. followers) ή τα 498.000 δολάρια ανά post της Kim Kardashian των 102 εκ. followers.

Επίσης παίρνουν 398.000 δολάρια ανά post η Kylie Jenner-96,2 εκ. followers, από 249.000 η Khloe και η Kourtney Kardashian και, εδώ είναι το σημαντικό, 368.000 δολάρια ανά sponsored post η Kendal Jenner-82,4 εκ. followers (που, έτσι για να καταλάβεις, έχει 8 φορές παραπάνω followers από π.χ. την Sofia Vergara).

Εννοείται πως η στρατοσφαιρική insta-πορεία της Kendall (όπως αντίστοιχα αυτή των φιλενάδων της και επίσης insta star Cara Delevinge-40,5 εκ. followers, 150.000 δολάρια ανά sponsored post και Gigi Hadid-35,3 εκ. followers, 120.000 δολάρια ανά sponsored post) αποτελεί το ‘Άγιο Δισκοπότηρο’ για κάθε επίδοξη insta στάρλετ εκεί έξω.

To καλύτερο κίνητρο για μοντέλα που βρίσκονται (κυρίως λόγω ονόματος, αλλά όχι μόνο) στην επικαιρότητα, όπως η Βella Ηadid (14,3 εκ. followers) και η Hailey Baldwin (10, 5 εκ. followers), να προσπαθήσουν περισσότερο.

Και η καλύτερη υπενθύμιση σε καταξιωμένα μοντέλα -παλιότερης γενιάς ή μη φουλ ‘εμποτισμένα’ στην κουλτούρα των social media-, όπως οι Gisele Bündchen (12, 9 εκ.), Miranda Kerr (11,5 εκ.), Candice Swanepoel (11,3 εκ.), Adriana Lima (11, 1 εκ.), Alessandra Ambrosio (8,6 εκ.) και Irina Shayk (8,9 εκ.) να κάνουν το κάτι παραπάνω με τα account τους. Όπως, για π.χ. η Taylor Hill, η πιο δραστήρια της νέας γενιάς Αγγέλων, που έχει ήδη 8,7 εκ. followers.

Εκτός και αν το θεωρείς φυσιολογικό η ‘βασικά ανεπάγγελτη’ Emily Ratajkowski (εκείνη που επιμένει ότι το μεγάλο της στήθος της στερεί ρόλους) έχει ήδη 14 εκ. followers, τους οποίους και εξαργυρώνει/ αρμέγει με τον καλύτερο τρόπο.Περισσότερους δηλαδή από όλους τους παραπάνω Αγγέλους της Βικτόρια. Εντελώς ‘ω καιροί, ω ήθη’ φάση.

Εκείνες, πάντως, που δείχνουν να τα έχουν καταφέρει καλύτερα από όλες, είναι περιπτώσεις όπως η πολύπειρη Chrissy Teigen (13,9 εκ. followers) που συνδύασε το σέξι με κάτι άλλο (βλέπε μαγειρική) και ένα καλό γάμo (βλέπε John Legend).

H 20χρονη Alexis Ren που πρώτα έσκασε μύτη ως travel girl (μαζί με τον τότε σύντροφό της, φωτογράφο Jay Alverez) και πλέον έχει φτάσει το ασύλληπτο νούμερο των 10,1 εκ. followers και κάνει βεραμάν καριέρα μοντέλου.

 
Ή, ακόμη περισσότερο, η super influencer Amanda Cerny, των 17 εκ. followers στο instagram, που πρώτα έγινε -με άξονα το σέξι, αλλά και το χιούμορ της- σταρ στο Vine και πλέον είναι υπεύθυνη του Digital Talent Division του LiveXLive.

Η πιο πετυχημένη, με άλλα λόγια, πρώην Playmate, μαζί με την 31χρονη Καλιφορνέζα Ana Cheri των 10,4 εκ. followers και των αβυσσαλέων καμπύλων. Μια γυναίκα που αξίζει να γνωρίσεις.

Mε την τρίτη θέση, όσον αφορά τις Playmate που έγιναν insta-σταρ, να καταλαμβάνει παμψηφεί η 33χρονη Sara Jean Underwood (8,3 εκ. followers) που συνδυάζει το γυμνό με ωραία location και ευφάνταστα concept.

Αν, από την άλλη,
είναι κάποια εντελώς ατάλαντη, τότε
βολεύει να σε σταμπάρει ο μέγας scouter
Justin Bieber,
όπως συνέβη στην περίπτωση
της εξωτικής Yovanna Ventura
που έχει φτάσει αισίως τα 5,2 εκ. followers.

Από εκεί και
πέρα, καλό είναι να γνωρίζεις, επίδοξη
Ελληνίδα insta στάρλετ, ότι
βολεύει το να μετακομίσεις στο Μαϊάμι.
Εκεί όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος,
αλλά οι φωτογράφοι, οι ευκαιρίες και τα
location άφθονα (εσένα κοιτάζω
Joselyn Cano, των 9,8 εκ. followers, που σε βάλαμε και κεντρική εικόνα στο άρθρο).

Εκεί όπου
αδιαφιλονίκητη βασίλισσα είναι η fitness
queen Michelle ‘The Body’ Lewin (12,4 εκ. followers).
Είναι η δική της πόλη. Εντάξει, η
δική της και του The Rock.

Ενώ, όπως σε όλα
τα επαγγέλματα, η εξειδίκευση μεταφράζεται
σε μακροχρόνια καριέρα. Σωστά, belfie
queen Jen Selter (11,3 εκ. followers);

Για αυτό σου λέω, όταν δεις κάποια που εκτιμάς, όπως την εξωτική Julie Anne (4,5 εκ. followers).

Ή την -ακόμη πιο εξωτική- Chantel Jales, που κινείται στα ίδια νούμερα, κάνε το ψυχικό και πάτα το τιμημένο το follow. Γιατί αν δεν βάλουμε όλοι ένα χεράκι, που θα αναγνωριστεί ο ιδρώτας που έχουν ρίξει για να φτάσουν στην κορυφή του επαγγέλματός τους;