WOMEN

Οι Σλοβένες που είναι πιο σέξι από την Melania Trump

Η 46ρονη μετανάστρια σύζυγος του Donald Trump αποτελεί άξια εκπρόσωπο της πατρίδας της. Και δεν είναι η μoναδική.

Είναι πανέμορφη, λίγο μεγαλύτερη από τη Θεσσαλία σε τετ. χιλιόμετρα και με πληθυσμό δυο φορές αυτόν της Θεσσαλονίκης. Φημίζεται για τα βουνά, τις λίμνες, τα ski resorts και -πλέον- και τις γυναίκες της. Ευχαριστούμε Melania για την αφορμή που μας έδωσες να εξερευνήσουμε κάθε σέξι σπιθαμή της μαμάς (σου) Σλοβενίας.

Επίσης ευχαριστούμε Tina Maze, πιο διάσημη αθλήτρια της Σλοβενίας (σκιερ με δυο Ολυμπιακά μετάλλια που μόλις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση) που έκανες το σχετικό διαφημιστικό στον ντόπιο ΕΟΤ.

Αν και, για να είμαστε εντελώς σωστοί, οφείλουμε να αναφέρουμε πως, από τις αθλήτριες, με περισσότερο ενθουσιασμό λουστήκαμε ένεκα των βραζιλιάνικων σωματικών προσόντων της τριπλουνίστριας Snezana Rodic.

Όπως και να’ χει, το ψάξαμε από εδώ, το ψάξαμε από εκεί, τσεκάραμε τις σχετικές top 10 λίστες, τα εξώφυλλα των αντρικών και των γυναικείων περιοδικών της χώρας, το most popular people born in Slovenia του imdb, το ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς Σλοβένες στο instagram, ακόμη και τα site με τις fake φωτό (που επίσης σου δίνουν μια αίσθηση ποιες λαχταράει να δει γυμνές ο πληθυσμός) και καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα.

Υπάρχουν κάποιες Σλοβένες που -δικαίως- είναι ανελειπώς εντός κάθε σχετικής λίστας. Όπως η -40χρονη πλέον- Katarina Čas, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια, που ξεκίνησε από ένα διαφημιστικό για ντόπια εταιρία αναψυκτικού και πλέον κάνει και διεθνή καριέρα έχοντας παίξει τόσο στο The Wolf of Wall Street όσο και στο Danny Collins.

H supermodel Iris Kavka που, προσωπικά, μου φέρνει λίγο σε Alessandra Ambrosio. Όπως καταλαβαίνεις από το γεγονός ότι την βάλαμε κεντρική φωτό στη λίστ (σόρι Melania) της τρέφουμε μια χ αδυναμία.

H Σλοβένικης καταγωγής Αμερικανίδα Ami Dolenz (σ.σ. Μετανάστευσαν πολλοί Σλοβένοι στην Αμερική στα τέλη του 19ου αιώνα), κόρη του τραγουδιστή των Monkees, που ήξερε στα νιάτα της (πλέον είναι 48) να τρέχει μια χαρά slow mo στην παραλία.

Και η μοναδική Σλοβένα στην οποία έχουμε αναφερθεί ως τώρα στο ONEMAΝ, η άτακτη ποπ σταρ Petra Slapar, η οποία μετά την Eurovision 2009 έκανε ακόμη καλύτερη εμφάνιση σε ένα 7λεπτο λεσβιακό sex tape, με εκείνη και μια μελαχρινή φίλη της σε ένα φουσκωτό.

Πανάξιες, όλες οι παραπάνω, εκπρόσωποι της ιδιαίτερης ράτσας τους. Δηλαδή συνήθως ψηλές, με εξαίσια ζυγωματικά και σχεδόν ομόφωνα πιο κοντά στην Αυστριακή λογική (παγόβουνο απέξω, ηφαίστειο μέσα). Επίσης μορφωμένες (μιλάνε standard 2 γλώσσες), ανεξάρτητες και φιλόδοξες.

Από εκεί και πέρα άξια αναφοράς είναι η ηθοποιός και μοντέλο Ιnja Zalta με τη χαρακτηριστική ευχέρεια στο γυμνό.

Και η 35χρονη μοντέλα Ιres Μulej, η μοναδική Σλοβένα που κέρδισε βαρβάτο διεθνή τίτλο ομορφιάς (κάτι που εξαργύρωσε με φωτογράφηση στο Maxim), που συνεχίζει λόγω εγκυμοσύνης να μονοπωλεί τα εξώφυλλα.

Οι υπόλοιπες μοντέλες με τις τύχες τις καλές

Αν εξαιρέσεις 1-2 40άρες σταρ ηθοποιούς τύπου Tanja Ribic και Iva Krajnc, το No1 εξαγώγιμο προιόν της χώρας φαίνεται να είναι τα μοντέλα. Τα καλά φεύγουν αμέσως πρώτα για Ιταλία και, στη συνέχεια, για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Αυτό π.χ. που φιλοδοξεί να καταφέρει και η ορθοδοντικός Μις Σλοβενία 2016, Maja Taradi.

 

Από τα πολλά τέτοια παραδείγματα ξεχωρίζουμε την 32χρονη Μις Σλοβενία 2005, Sanja Grohar. Μοντέλο, με το παρατσούκλι Bambam, που εδώ και μερικά χρόνια έχει μετακομίσει στο Λονδίνο και την έχει δει fashion blogger.

Kαθώς την -επίσης εστεμμένη (βλέπε Μις Σλοβενία 2013)- Maja Cotic, που τις κάνει επίσης τις γύρες της και τις γυροβολιές της ανά τον κόσμο.

Επίσης μοντέλο, εν ενεργεία και φουλ ανερχόμενο και αξιόλογο, είναι η δίμετρη Dominika Szijartoova.

Kαι, τέλος, η επίσης Αμαζονέ Sandra Marinovic, Μις Σλοβενία 2010, που έχει καπαρώσει εδώ και χρόνια καλή θέση στις ευρωπαϊκές πασαρέλες.