PUBLI

Όλα τα μωρά (του ΛεΠα) στην πίστα

Οι γυναίκες που πέρασαν από τα βιντεοκλίπ (και το κρεβάτι του)

20 ακριβώς χρόνια μετά την ‘ωραιότερο πλάσμα του κόσμου’ Βίκυ Καγιά, ο αειθαλής Πόντιος αποδυκνύει ότι συνεχίζει να του κόβει το μάτι βάζοντας την ‘φτυστή η Αλεξανδράτου’ Τζούλια Νόβα να παίξει στο νέο του βιντεοκλίπ.

Για την ακρίβεια το βιντεοκλίπ κυκλοφόρησε λίγο πριν γνωρίσουμε (βλέπε μας τρέξουν τα σάλια) την Τζούλια από την εκπομπή του Σεφερλή. Και ο ίδιος μπορεί να μην είχε καμία συμμετοχή στο casting. Αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε την αλήθεια να μας χαλάσει μια ωραία ιστορία. Αυτή που τον θέλει scouter, πορθητή και κατακτητή.

 

Έχουμε φίρμα στο σπίτι μας, δεν χρειαζόμαστε δεύτερη’. Αυτή την τεράστια από κάθε άποψη, ας το παραδεχτούμε, ατάκα γύρισε και είπε ο Λε Πα στην 20χρονη Νάνσυ Αλεξιάδη, προ Fame Story φάση δηλαδή, στην οποία έκανε πρόταση γάμου.

 

Μια σχέση που εκείνη δεν πολυ-διαφημίζει. Αλλά το κοντέρ έγραψε ότι έγραψε. Όπως αντίστοιχα έγραψε μια μεγάλη ‘θα ήθελα να ήμασταν σε μια γωνίτσα και να βλέπουμε’ σχέση με την Άντζελα Δημητρίου, την εποχή που και οι δυο ήταν στα ξεκινήματα τους.

 

Και μια ακόμη με την Καίτη Φίνου, την εποχή που εκείνη ήταν σέξι, φίρμα και φρεσκοχωρισμένη από τον Στάθη Ψάλτη.

 

Και μην ξεχνάμε την Ζώζα Μεταξά, μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, όπως επιβεβαιώνουν οι παλιότεροι. Επίσης την μητέρα της πανέμορφης κόρης του, Κωσταντίνας.

 

Εκείνη (την κόρη, όχι την μάνα) για την οποία και γράφτηκε το ‘Ωραιότερο Πλάσμα του Κόσμου’, στο videoclip του οποίου έπαιξε -εξαιρετικά πειστικά- η Βίκυ Καγιά.

‘Η σχέση του μπαμπά και της κόρης είναι πολλή δυνατή και ερωτική. Είναι ο πρώτος άνδρας που βλέπει μπροστά της, είναι αυτός που θαυμάζει, που αγαπάει πολύ, που φοβάται μην τον πάρει κάποια γυναίκα’

Συγκεκριμένα η 16χρονη Βίκυ Καγιά που τότε ξεκινούσε.

 

Ενώ στο ίδιο κοντέρ που λέγαμε -το επίσημο πάντα, γιατί το ανεπίσημο είναι μεταξύ εκείνου και των γυναικών φαν του- περιλαμβάνει και την Σόφια Πέτρου. Μια σέξι τραγουδίστρια του τότε που μας είχε χαρίσει μια αξέχαστη φωτογράφηση στο Penthouse του 1999.

 

Καθώς επίσης, εντελώς απρόσμενα, την -πιο ροκ φάση γενικώς- Βαλέρια Χριστοδουλίδου, τις σκηνές της οποίας από τις Γυναίκες Δηλητήριο και Ελεύθερη Κατάδυση ποτέ κανείς δεν ξέχασε.

 

 

Συνολικά ο ΛεΠα έχει υπάρξει γενναιόδωρος απέναντι στις γυναίκες της ζωής του. Μέχρι που τις έχει ευχαριστήσει δημόσια. Όλες. Ανώνυμες και επώνυμες. Προσωρινές και μόνιμες.

‘Ερωτεύτηκα όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου. Είτε ήμουν μαζί τους χρόνια, είτε μήνες, είτε ημέρες. Ακόμα και για μια βραδιά να πήγα, τις ερωτεύτηκα όλες. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν όλες τις γυναίκες που υπάρχουν. Όλες όσες πέρασαν από τη ζωή μου έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. (…) Έχω χαλάσει πολλά λεφτά για γυναίκες. Δεν τα αξίζουν; Χαλάλι τους! Έχω κάνει πολλά για τις γυναίκες, αλλά μου αρέσει, με ευχαριστεί’

Όμως αυτά, προφανώς και δεν μας ενδιαφέρουν (όχι, δεν πάθαμε εγκεφαλικό και ξυπνήσαμε πιστεύοντας ότι είμαστε εβδομαδιαίο κουτσομπολο-περιοδικό). Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε ότι για ένα φεγγάρι τα είχε/ φωτογραφήθηκε να χαμουρεύεται με την τότε τραγουδίστρια και μετέπειτα πορνοστάρ της Sirina, Μαρία Λιαγουροπούλου.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η χρήση μοντέλων στα βιντεοκλίπ του. Το έκανε σταθερά από παλιά.

 

Αυτό που λένε πάγια πρακτική σε όλες τις δεκαετίες της καριέρας του. Κυρίως γιατί κατανοεί ότι δίπλα στη γλάστρα ποτίζεται και ο βασιλικός.

 

Όμως τελευταία έχει πάρει φωτιά. Τo casting που κάνει είναι εξαίσιο. Ξεκινώντας από το σκακιστικό ντουέτο του με την Σάσα Μπάστα (η οποία, όσο μεγαλώνει, γίνεται και πιο σέξι-και ας μην είναι πλέον εντελώς εντός οπτικού μας πεδίου)

 

Συνεχίζοντας με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία καμάκωσε μέσα στο cabrio του, βούτηξε να μουλιάσει σε μια πισίνα και μετά μέχρι που παντρεύτηκε (Λευτέρη, μπας και έχεις την κουλούρα φετίχ;).

Κάνοντας μια στάση στο Άπιστος, εκεί που δίπλα του είχε μια μουσική μπάντα που αποτελούνταν από 6 μοντέλα.

Και καταλήγοντας στην Τζούλια Νόβα, που λέγαμε και στην αρχή, πρωταγωνίστρια του στο Έρωτας.

Είτε σε αρέσει ο ΛεΠα είτε όχι, οφείλεις να παραδεχθείς πως ξέρει πως να μένει επίκαιρος. Και εμείς, για να τον βοηθήσουμε, του δίνουμε την λίστα με τις ομορφότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή. Ιδανικά, στο επόμενο videoclip του, θα θέλαμε να τις δούμε όλες μαζί.