WOMEN

Onewoman 2011: Από τη θέση 30 στο νούμερο 11

Λίγο πριν ανακοινώσουμε την τελική δεκάδα και την μεγάλη νικήτρια, αναδεικνύουμε ποιές τα κατάφεραν να μπουν στην τριαντάδα.

Όσο πλησιάζουμε προς την τελική δεκάδα, τόσες πιο πολλές από τις δικές σου επιλογές θα δεις να εμφανίζονται στη σελίδα σου. Κι αυτό γιατί η ψήφος σου ήταν εκείνη που καθόρισε την κατάταξη στον διαγωνισμό. Κι αφού ξεμπερδέψαμε με τις θέσεις 51 έως 100 και τις θέσεις 31 έως 50, ήρθε η ώρα να δείξουμε τι γίνεται από την θέση 30 ως το νούμερο 11.

Αφού πρώτα πάρεις μια ιδέα για τις γυναίκες που θα συναντήσεις σε αυτές τις θέσεις.

Onewoman 30-11 

30

Όνομα: Ίνα Σιδέρη

Ψήφοι: 4056

Το σχόλιο: Τα χορευτικά της στο Όλα του Θέμου Αναστασιάδη αλλά και η γυμνή φωτογράφηση στο MAX ήταν αρκετά για να την καθιερώσουν στην εκτίμηση του ανδρικού κοινού. Αν μπορείς, διαφώνησε.

 

29

Όνομα: Μαίρη Συνατσάκη

Ψήφοι: 4057

Το σχόλιο: Σε απόσταση μίας μόλις ψήφου από την Ίνα, η Μαίρη κατάφερε με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις να πείσει το ανδρικό κοινό ότι έχει και μια πολύ πιο sexy πλευρά πέρα από την κλασική που όλοι γνωρίσαμε όταν την πρωτοείδαμε στο MAD.

 

28

Όνομα: Ευαγγελία Αραβανή

Ψήφοι: 4221

Το σχόλιο: Απούσα τόσον καιρό από την τηλεόραση αλλά ο Έλληνας δεν ξεχνά και της δίνει αυτή τη θέση. Δεν τα κατάφερε και πολύ καλά στο πρωινό του Mega και μοιραία έχει μείνει εκτός τηλεόρασης. Ευαγγελία come back.

 

27

Όνομα: Εύα Λάσκαρη

Ψήφοι: 4232

Το σχόλιο: Βρίσκεται πολλά χρόνια στις πρώτες θέσεις της προτίμησης πολλών ανδρών. Η στροφή στην τέχνη και το θέατρο μάλλον δεν άρεσε και σε τόσο πολλούς. Είχαμε κακομάθει πάντως να την βλέπουμε συχνά στα περιοδικά και τώρα ως ηθοποιός και dj απέχει αισθητά.

 

26

Όνομα: Πόπη Τσαπανίδου

Ψήφοι: 4394

Το σχόλιο: Κάπου εκεί στα Βόρεια Προάστια η σιδηρά κυρία της πρωινής ζώνης θα τρίβει τα χέρια της με τα αποτελέσματα. Νούμερο 26 στο διαγωνισμό της πιο ωραίας Ελληνίδας. Και εις ανώτερα Πόπη. Εμείς ξέρεις ότι σε στηρίζουμε.

 

25

Όνομα: Ελεονώρα Μελέτη

Ψήφοι: 4413

Το σχόλιο: Από τους πιο true χαρακτήρες της ελληνικής tv, η Ελεονώρα έχει καταφέρει να κάνει πολλούς άντρες και γυναίκες να λένε “θα ‘θελα να κάνω παρέα με κάποια σαν την Ελεονώρα”. Οι άντρες φαίνεται να συμφωνούν.

 

24

Όνομα: Ευγενία Σαμαρά

Ψήφοι: 4485

Το σχόλιο: Οκ, στην σύγκριση με τη Χριστίνα Μουστάκα οι άνδρες αποδεικνύουν ότι υπολείπεται αλλά εγώ θα πω το εξής. Με τόσο λίγη προβολή και προσοχή από τα media σε σχέση με την Χριστινα, η Ευγενία με 4485 ψήφους, τα πήγε απλά εξαιρετικά.

 

23

Όνομα: Παναγιώτα Βλαντή

Ψήφοι: 4551

Το σχόλιο: Ξεκίνησε δυνατά το διαγωνισμό χάρη στο κοινό που την στηρίζει αλλά με τον καιρό έχανε θέσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μπει στην εικοσάδα. Η ίδια πάντως δεν νομίζω να είναι και πολύ δυσαρεστημένη αν δει ποιές Ελληνίδες ξεπέρασε.

 

22

Όνομα: Αθηνά Οικονομάκου

Ψήφοι: 4662

Το σχόλιο: Μία καθημερινή εκπομπή και η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε. Εξού και η πολύ καλή θέση στον διαγωνισμό μας. Ευτυχώς που υπάρχει εκείνη η ημίγυμνη φωτογράφηση στο MAX να μας θυμίζει ποιό ήταν το κορμί που είχαμε χάσει πατριώτη.

 

21

Όνομα: Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ψήφοι: 4739

Το σχόλιο: Πολύ πριν βάλει τα παγοπέδιλα στα πόδια η Πηνελόπη σκανδάλισε τους άνδρες με 2-3 sexy φωτογραφήσεις. Απ’ ότι φαίνεται ήταν αρκετές για να μάθει ο ψηφοφόρος του Onewoman 2011 τι εστί Πηνελόπη.

 

20

Όνομα: Έλενα Παπαρίζου

Ψήφοι: 4852

Το σχόλιο: Ένα number one που έγινε number 20. Το 2005 η Έλενα είχε το σώμα, το πρόσωπο και τον αέρα να κερδίσει κάθε διαγωνισμό. Τώρα ξεχνιόμαστε με τα αβυσσαλέα ντεκολτέ στο DOI.

 

19

Όνομα: Crystalia

Ψήφοι: 4907

Το σχόλιο: Μεγάλη έκπληξη και πολύ καλό πλασάρισμα από την Crystalia των Otherview. Το fan club δούλεψε πολύ καλά και η ίδια απολαμβάνει μια θέση στην εικοσάδα.

 

18

Όνομα: Δήμητρα Ματσούκα

Ψήφοι: 4928

Το σχόλιο: Η γυναίκα που κάποτε έκλεινε κάθε άνδρα σπίτι του για να ξεκλέψει μια ματιά στο γυμνό της κορμί βρίσκεται στη θέση 18. Διαχρονική αξία.

 

17

Όνομα: Ρία Αντωνίου

Ψήφοι: 5111

Το σχόλιο: Μπορεί εκεί να μας άφησε για να πάει να χορέψει στην ιταλική τηλεόραση αλλά εμείς απ’ ότι φαίνεται ακόμα θέλουμε να την βλέπουμε. Ξανά και ξανά. Μπας και μας θυμίσει κάτι από τη γυναίκα που αποθέωναν όλα τα ανδρικά περιοδικά.

 

16

Όνομα: Ελένη Μενεγάκη

Ψήφοι: 5347

Το σχόλιο: Η Ωραία Ελένη είναι και πάλι στις πρώτες επιλογές. Τα χρόνια περνάνε, τα sexy “ατυχήματα” on cam λιγοστεύουν αλλά κανείς δεν ξεχνά εκείνη που τον έμαθε να ανοίγει το πρωί την τηλεόραση και όχι για να δει ειδήσεις.

 

15

Όνομα: Νάντια Μπουλέ

Ψήφοι: 5590

Το σχόλιο: Παρά τα πικρόχολα σχόλια και τον πόλεμο που δέχεται πολλές φορές, εκείνη απαντά μέσω των ανδρών που την ψηφίζουν. 5590 στο σύνολο για μια γυναίκα που είναι πολύ πιο sexy απ’ όσο νομίζεις.

 

14

Όνομα: Χριστίνα Κολέτσα

Ψήφοι: 5606

Το σχόλιο: Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν έχει λείψει από τα περιοδικά, κάθε άνδρας έχει έναν καλό λόγο να πει για (ίσως) την μοναδική πολύ sexy γυναίκα που έβγαλαν ποτέ τα ριάλιτι.

 

13

Όνομα: Λάουρα Νάριες

Ψήφοι: 5755

Το σχόλιο: Για δες τι έγινε και μέσα σε 2 χρόνια η Λάουρα μετατράπηκε από το fun κορίτσι της τηλεόρασης σε ένα από τα πλέον περιζήτητα θηλυκά. Όχι άδικα πάντως.

 

12

Όνομα: Μαρία Κορινθίου

Ψήφοι: 5875

Το σχόλιο: Τι εννοείς “πότε έγινε η Μαρία Κορινθίου τόσο γνωστή”; Ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις, μερικά γυμνά και ένα λάγνο βλέμμα είναι απ’ ότι φαίνεται παραπάνω από αρκετά.

 

11

Όνομα: Κατερίνα Παπουτσάκη

Ψήφοι: 6031

Το σχόλιο: Μία θέση πριν την τελική δεκάδα και η Κατερίνα Παπουτσάκη πρέπει να αισθάνεται πολύ υπερήφανη μιας και σχεδόν ποτέ δεν έχει προσπαθήσει να πουλήσει την sexy πλευρά του εαυτού της. Εμείς πάντως φαίνεται ότι την έχουμε αγοράσει για τα καλά.

 

Μείνε συντονισμένος. Σε λίγες ημέρες ακολουθεί και η τελική δεκάδα με την μεγάλη νικήτρια.