WOMEN

Salma Hayek. Καμία δεν έχει γδυθεί περισσότερο

Η Μεξικανή ηθοποιός έχει γδυθεί ή κάνει sex σχεδόν σε όλες τις ταινίες που έχει παίξει.

Προκλητική ζωή; Δεν νομίζω. Γυμνές φωτογραφήσεις; Ποτέ. Γυμνό στις ταινίες; Πάντα. Είναι λες και όταν ένας σκηνοθέτης ήθελε μια γκόμενα που δεν είχε πρόβλημα να γδυθεί, έπαιρνε πάντα τηλέφωνο την Hayek. Οκ, μπορεί να ξετρυπώσεις κάποια ταινία που δεν έχει γδυθεί. Αλλά τα βίντεο παρακάτω αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες του γεγονότος ότι αυτό το κορίτσι ανυπομονούσε να βρεθεί μπροστά σε μια κάμερα για να τα πετάξει.

Και δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Είχα δει αρκετές ταινίες με την Salma Hayek. Είχα δει και αρκετές γυμνές σκηνές. Αλλά ποτέ δεν είχα προσέξει ότι δεν είχα δει ούτε μία ταινία με την εν λόγω κυρία, στην οποία να μην δούμε έστω κάτι λίγο από τα απόκρυφά της. Μέχρι και στο Wild Wild West όπως θα δεις παρακάτω, σε ταινία που δεν σηκώνει γυμνό, η Hayek φρόντισε να μας δείξει τον πισινό της.

Συγχαρητήρια και χίλια μπράβο στο κορίτσι. Πάντα τέτοια και να αποτελέσει παράδειγμα και για τις υπόλοιπες. Μεξικανές και μη. Ας περάσουμε στο αφιέρωμα στα γυμνά της Salma Hayek. Με χρονολογική σειρά παρακαλώ.

Desperado (1995)

 

From Dusk till Dawn (1996)

 

Breaking Up (1997)

 

Studio 54 (1998)

 

Dogma (1999)

 

Wild Wild West (1999)

 

Frida (2002)

 

 

After the Sunset (2004)

Ask the Dust (2006)