WOMEN

Δημιουργούμε το ελληνικό Sexy Channel

Ή τουλάχιστον φανταζόμαστε πόση τηλεθέαση θα είχε ένα κανάλι αν μάζευε στα πλατό του την αφρόκρεμα της ελληνικής σεξουαλικότητας

Για την ενημέρωσή σου εμπιστεύεσαι πλέον το διαδίκτυο. Για να μάθεις πόσα γκολ (δεν) έριξε η Παναιτωλικάρα, πάλι το διαδίκτυο εμπιστεύεσαι. Για να παρακολουθήσεις τηλεοπτικές σειρές, σίγουρα δεν αναζητάς την τύχη σου στα ελεύθερα ελληνικά κανάλια. Οπότε τι αξία έχει αυτό το λευκό καλώδιο κεραίας που βγαίνει από τον τοίχο και συνδέεται στην τηλεόρασή σου;

Το ONEMAN κάνει πρόταση σε ξένους επενδυτές να δημιουργήσουν ένα νέο κανάλι. Το όνομα θα πρέπει να το βρείτε μόνοι σας. Γιατί όλα τα υπόλοιπα, το ποιές θα βρίσκονται σε θέση παρουσιαστή και το τι εκπομπές θα έχουν, το έχουμε ήδη κανονίσει.

Από πρωί στα βάσανα…

07:00 – 08:00: Πρωινή ενημέρωση με την Εύα και την Δέσποινα

Το μάτι δεν έχει ακόμα ανοίξει καλά οπότε δεν θες κάτι ιδιαίτερα δυναμικό. Θες να μάθεις αν πτώχευσε η χώρα αλλά μην σε πάρουν και από τα μούτρα. Εύα Αντωνοπούλου και Δέσποινα Καμπούρη αφήνουν τα – ξεχωριστά για κάποιο λόγο – μαγκαζίνο τους στο ΣΚΑΙ και ενώνουν δυνάμεις στο Sexy Channel. Μία ώρα είναι αρκετή

08:00 – 09:00: Push ups με την Σόφη

 

Είναι νωρίς ακόμα. Θες να χαζολογήσεις στο κρεβάτι σου και όχι να σηκωθείς. Αλλά δεν θες να λαβάνεις και πληροφορίες γιατί τσεκάρεις το timeline σου και σου φαίνεται φοβερό multitasking το να παρακολουθείς κάτι σοβαρό. Όπότε μερικές επικύψεις της Σόφης Πασχάλη είναι ιδανικές για να σε ξυπνήσουν για τα καλά.

 

09:00 – 10:00: Ενημέρωση με το μαστίγιο

Τέρμα τα αστεία. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει μία ώρα για να σου ανακοινώσει ότι για τους επόμενους 6 μήνες δεν θα πληρώνεσαι καν από τον εργοδότη σου. Αλλά δεν σε νοιάζει. Κοίτα τι ωραίες γόβες φόρεσε σήμερα. Κοίτα πώς σταυρώνει τα πόδια όταν κάθεται στο σκαμπό. Μην σε τρομοκρατεί με τους φόρους. Δεν το θέλει.

10:00 – 13:00: Οι Άγγελοι του Τσάρλι

 

Σε άλλους άρεσε η Κάμερον Ντίαζ, σε άλλους η Ντρου Μπάριμορ και σε άλλους η Λούσι Λιου. Εδώ θα σου αρέσουν μάλλον όλες. Γιατί σε πρώτο πλάνο θα σε καλημερίζει η Έλενα Παπαβασιλείου. Ξέρεις, αυτή που κέρδισε τον διαγωνισμό Onewoman 2011. Ναι, αυτή που έχω ξαναγράψει ότι πρέπει να παίζει μπάλα μόνη της στην πρωινή ζώνη. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνη. Γιατί είπαμε, καλή η Κάμερον “Έλενα” Ντίαζ, αλλά η Ντρου “Σίσσυ” Μπάριμορ ίσως κλέψει την παράσταση. Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει το χρώμα, την σπιρτάδα και την ζεστή σεξουαλικότητα που λείπει από την Παπαβασιλείου. Το τρίο θα συμπληρώνει η Φλορίντα Πετροτσέλι για να σπάει λίγο το μάτι με κάτι μελαχρινό, κάτι φινετσάτο και ιταλικό.

 

13:00 – 14:00: Μαγειρική με την Ελένη

Δεν θα μπορούσε η Ελένη Μενεγάκη να λείπει από το κανάλι μας αλλά ούτε και να έχει φοβερά πρωταγωνιστικό ρόλο. Μία ώρα το μεσημέρι να την ακούμε να βγάζει ηδονικές κραυγές πάνω από φαγητά και γλυκά είναι μια χαρά για την αγαπημένη milf κάθε Έλληνα.

14:00 – 15:00: Ειδήσεις. Περίπου

 

Δεν θέλω απόλυτα να ενημερωθώ το μεσημέρι. Τα έχω ακούσει ξανά το πρωί και προτιμώ να τα ακούσω ολοκληρωμένα το βράδυ. Οπότε για το μεσημέρι θέλω απλά μια μίνι ενημέρωση από Ελεονώρα Μελέτη. Αλλά όχι προβλεπέ. Να σου μιλάει όπως στο Twitter της. Να τα λέει χύμα. Να σου εξηγεί ποιός Υπουργός έκανε μαλακία. Ποιός αλήτης κλέβει τα λεφτά μας. Αφού μπορεί το κορίτσι, γιατί δεν το αφήνετε να τα πει;

15:00 – 17:00: Το ντουέτο των ντεκολτέ

 

Επί σειρά ετών αναζητούσαμε μία γυναίκα άξια να κρατήσει μόνη της μια μεσημεριανή εκπομπή. Αυτό που δεν είχαμε καταλάβει ήταν ότι είχε στηθεί ένας άτυπος διαγωνισμός καλύτερου ντεκολτέ. Τα βραβεία απονέμονται με χαρακτηριστική ευκολία στις Νικολέττα Ράλλη και Σταματίνα Τσιμτσιλή και τις καλούμε να πράξουν από κοινού για την βελτίωση του μεσημεριού μας. Καθεμία στην ειδικότητά της. Αλλά και οι δύο με ντεκολτέ. Pretty please.

 

17:00 – 18:00: Το κλουβί με τις τρελές

Η εκπομπή θα αποσκοπεί στην εγρήγορση του τηλεοπτικού κοινού, στην αφύπνιση μετά την μεσημεριανή σιέστα και σε πιθανά μαλλιοτραβήγματα. Σκέψου στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό – πάνελ τις: Ελένη Καρποντίνη, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ένεζλη και Φαίη Σκορδά. Να σημειωθεί ότι η Καρποντίνη θα ήταν εκεί για να σώζει την κατάσταση από το ξεκατίνιασμα και για να προσθέτει μια πιο sexy νότα στην παρέα.

18:00 – 20:00: Music chicks

 

Επιστροφή σε αυτό που γουστάρει περισσότερο για την Μαίρη Συνατσάκη, την Λάουρα Νάργες και τη Λυδία Παπαιωάννου. Με την απαραίτητη ένεση σεξαπίλ και ντεκολτέ από την Έβελυν Καζαντζόγλου για να ανάβουν λίγο τα αίματα. Τα video clip που θα παίζουν θα είναι αυστηρά εγκεκριμένα για παρακολούθηση από άνδρες τηλεθεατές. Από ελληνική δισκογραφία προτείνουμε ήδη η πρώτη εκπομπή να ξεκινήσει με Φουρέιρα, Demy και Otherview. Ευχαριστούμε πολύ.

 

20:00 – 21:00: Οι απαραίτητες ειδήσεις

Οι γερομπαμπαλήδες πολιτικοί μας συνήθιζαν να γοητεύονται από τα μάτια της Έλλης. Αλλά κάθε φορά που ένας άντρας ακούει αυτό το “όχι” της Σίας Κοσιώνη στην διαφήμιση, εύχεται να ήταν εκείνος που θα της έκανε την ερώτηση. Κι ας του έλεγε όχι. Μόνιμα καλεσμένες του πάνελ για πάσα πολιτική και κοινωνική συζήτηση οι Εύα Καϊλή (για τους κλασικούς), η Έλενα Ράπτη (για αυτούς που ξέρουν) και η Μιλένα Αποστολάκη (για αυτούς που ξέρουν ακόμα περισσότερα). Σε ρόλο δημοσιογράφου – σχολιαστή η Ρίτσα Μπιζόγλη. Ναι, η Ρίτσα Μπιζόγλη. Γούστα είναι αυτά.

21:00 – 23:00: Viva Italia

 

Αναγεννάμε στην Ελλάδα τα κλασικά show που μας έμαθε η Ιταλική τηλεόραση. Τρεις ωραίες γυναίκες στην παρουσίαση, καμιά πενηνταριά μοντέλα να πηγαινοέρχονται στν σκηνή για παιχνίδια, τραγούδια και χορευτικά. Ένα υπέροχο πάρτι με συντονίστρια στην παρουσίαση και Πρώτη Κυρία την Δούκισσα Νομικού, με τις Χριστίνα Μουστάκα και Κατερίνα Στικούδη σε δεύτερο ρόλο. Δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζαν πέρα όλες μαζί μαζί. Δεν ξέρω πόσο δύσκολα θα τις κουμαντάριζε ένας αρχισυντάκτης. Αλλά μόνο και μόνο το να έχεις τις δύο αυτές γυναίκες σε μία οθόνη, αξίζει να συντονιστείς στο κανάλι και να πετάξεις το τηλεκοντρόλ μια για πάντα.

Teaser: Ακριβώς από κάτω θα βρεις την Χριστίνα Μουστάκα να δέχεται μασάζ.

 

23:00 – 24:00: Όλα 12. Female Edition

 

Η Νάντια Μπουλέ αναλαμβάνει ρόλο Θέμου Αναστασιάδη για την προ ύπνου ψυχαγωγία μας. Με πόνο ψυχής για τον τηλεθεατή που ήταν όλη μέρα στη δουλειά και έχασε αυτές τις υπέροχες εκπομπές, το team της Νάντιας θα ετοιμάζει τα πιο sexy βίντεο της ημέρας και μία πλειάδα πρώην κοριτσιών του Θέμου θα περνάνε από συνέντευξη για άλλη μια φορά. Στα χορευτικά επαναφέρουμε την Ίνα Σιδέρη που εξοστράκισε ο Θέμος, χωρίς να μας ρωτήσει.

Λήξη προγράμματος. Τα λέμε το πρωί.