WOMEN

Στο μπάνιο γίνονται οι λήψεις οι καλές

Οι πιο σέξι φωτογραφήσεις και σκηνές εντός μπάνιου που έχουμε δει ποτέ.

Μια πρόσφατη φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη που την δείχνει στην μπανιέρα και μια λίγο παλιότερη που την δείχνει στην ντουζιέρα ήταν η -όχι ιδιαίτερα σοβαρή, το ομολογώ- αφορμή για να ασχοληθούμε με βρεγμένα κορμιά και σαπουνάδες.

 

Οι φωτό της Αγγελικής δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο (βλέπε γυμνή πλάτη). Ωστόσο μου έφερε στο νου κάτι πρόσφατες της Miley Cyrus από το δικό της μπάνιο και της Κλέλιας Ρένεση από ένα αντρικό site. Καθώς επίσης μια σκηνή από μια ταινία με την Βάνα Μπάρμπα από τα 80ς που την δείχνει να βγαίνει από το μπάνιο λόγω σεισμού, που δεν κατάφερα να βρω. (και έτσι, άσχετα και αψυχολόγητα, έβαλα εδώ το ‘υγρό’ videoclip της Rihanna).

 

Οπότε, μιας και μου καρφώθηκε στο νου η ιδέα, είπα να ανοίξω τo σεντούκι με τις σέξι αναμνήσεις από τα 10 χρόνια μου στα αντρικά περιοδικά. Ξεκινώντας από μια λήψη της 19χρονης Χριστίνας Μουστάκα για το Max.

Στη συγκεκριμένη φωτογράφηση δεν ήμουν παρών. Ωστόσο ήμουν μπροστά στο μεγαλείο της Κατερίνας Στικούδη όταν έκανε το μπάνιο της σουίτας του Αστέρα Βουλιαγμένης να μοιάζει με το πιο καυτό σημείο του πλανήτη.

Όσον αφορά τα αμερικάνικα περιοδικά, η πρώτη εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν της Lara Flynn Boyle στα ντουζένια της (βλέπε εποχή που έβγαινε με τον Jack Nicholson) εντός ενός γυάλινου μπάνιου.

Την ίδια που ‘αντέγραψε’ το GQ στην πρόσφατη φωτογράφηση της Iggy Azalea με το αγόρι της.

Αμέσως μετά θυμήθηκα την Megan Fox. Και μάλιστα εις διπλούν. Καταρχάς από την φωτογράφηση της για το Maxim, όταν ήταν απλά ανερχόμενη και όχι πουλέν του Michael Bay.

Kαι μετά εκείνη που γλείφει τα χείλια της μπροστά στον καθρέφτη για το Αμερικάνικο Esquire την εποχή που την ένοιαζε ακόμη να πλασαριστεί ως sex symbol και όχι να είναι μανούλα και κολλητή των Teenage Ninja Mutant Turtles.

Ειδική μνεία στην Hayden Panettiere, ένα κορίτσι που δεν διστάζει να είναι σέξι όταν το αποφασίσει, που τα έδωσε όλα στην φωτογράφηση του φωτογραφικού λευκώματος Room 23. Πρώτα μας δείχνει τι μας περιμένει αν μπούμε στο μπάνιο που είναι εκείνη μέσα (δείτε πως γυαλίζει το μάτι της).

Και μετά γυρίζει πλευρό, βγάζει το φόρεμα και μας δείχνει τα μεγάλα της ‘όπλα’. (δείτε πως γυαλίζει το κορμί της).

Eπίσης αξίζει αναφορά η Jessica Chastein να ‘διψάει’ υπέρμετρα, σε μια λήψη και πάλι της Von Unwerth.

Ενώ ήρθε η ώρα για μια Monica Bellucci από τα παλιά, γιατί έτσι επιβάλλει ο νόμος. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει.

Και, ως φωτογραφικός επίλογος, η Johansson να αναπαράγει τη θρυλική σκηνή του Ψυχώ στο εξώφυλλο του V.

Μπόνους 4 έξυπνοι τρόποι να γεμίσεις μια μπανιέρα

Μπορείς να την γεμίσεις με γάλα, όπως η Elizabeth Taylor στην αυθεντική Cleopatra και, μετά, αρκετές wannabe Κλεοπάτρες στα σπα ανά την επικράτεια.

Μια άλλη επιλογή είναι τα μπαλόνια. Αν και είναι κομματάκι δύσκολο να χωρέσουν και αυτά και η Mariah Carey σε μια μπανιέρα.

Ενώ για ανθρώπους που λατρεύουν τα πικάντικα κάθε είδους, όπως εγώ, η ιδέα του Ινδικού Maxim, που γέμισε την μπανιέρα με καυτές πιπεριές, δεν ακούγεται άσχημη.

Αν και η πιο ρομαντική λύση είναι τα ροδοπέταλα. Ειδικά όταν εντός τους βρίσκεται μια -άνω των 18 ετών- καλλονή (θυμίζω ότι η Mena Suvari έπαιζε την ανήλικη). Η οποία επιπλέον είναι πολύ, πολύ βρώμικη, στην κλασική σκηνή ονείρου από το American Beauty.

 

Βεβαίως, πάντα υπάρχει και μια πιο προσιτή λύση. Μερικά κανονικά κίτρινα παπάκια και ένας χοντρός Έλληνας. Είναι και αυτό μια άποψη. Αν και δεν ξέρω που ακριβώς να προμηθευτώ τα παπάκια.

Οι πιο καυτές σκηνές μπάνιου στον κινηματογράφο

OK, η πιο τρομακτική είναι το Ψυχώ. Αν και, προσωπικά, θυμάμαι επίσης το χέρι του Freddy Krueger να βγαίνει μέσα από το νερό (και ανάμεσα στα πόδια της πρωταγωνίστριας) στον πρώτο Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες. Καθώς και την Glenn Close να πετάγεται από το μπάνιο με το μαχαίρι στο χέρι παρόλο που ο ταλαίπωρος ‘κερατούκλης’ Michael Douglas είχε κάνει ότι μπορούσε για να την στραγγαλίσει.

 

Όμως, όταν μιλάμε για τις πιο καυτές, η επιλογή είναι πιο δύσκολη. Ας ξεκινήσουμε με την -εντελώς αχρείαστη, όσον αφορά την πλοκή- σκηνή του ντους της Kate Beckinsale στην αρχή του Whiteout.

 

Με την σκυτάλη να παίρνει η ομοσπονδιακή πράκτορας Jennifer Lopez που μπαίνει ντυμένη μέσα στο μπάνιο, κομπλέ με γόβες στιλέτο και περίστροφο, προκειμένου να κάνει παρέα στον George Clooney στο Out of Sight.

 

Από εκεί και πέρα έχουμε να θυμόμαστε διάφορα όμορφα πράγματα. Όπως την Eva Green μαζί με δυο τύπους στο Dreamers και μαζί με τον Daniel Craig στο Casino Royale. Την αγράμματη Ναζί δεσμοφύλακα Kate Winslet να απολαμβάνει να της διαβάζει βιβλία ο πιτσιρικάς στην μπανιέρα. Τα κοινά ντους των Starship Troopers. Tην -κυριολεκτικά γοργόνα- Daryl Hannah να πλατσουρίζει χαρούμενη στην μπανιέρα. Την υπέροχη σκηνή σεξ της Kristen Bell στο Lifequard. Με extra bonus ότι μιλάμε για αποδυτήρια πισίνας. Και, φυσικά, τη γυμνάστρια να τραβάει το πέος του πρωταγωνιστή για να του το ξεριζώσει στο Porky’s.

Όλες καλές σκηνές. Αλλά όχι τόσο ιδιαίτερες ώστε να αξίζουν να τους αφιερώσετε 30 δευτερόλεπτα προκειμένου να δείτε το σχετικό βίντεο. Αντιθέτως υπάρχει κάτι εξαιρετικά ‘διασκεδαστικό’ στη σκηνή από την τουαλέτα αεροπλάνου του Snakes on a Plane.

 

Καθώς επίσης στο να βλέπεις την άγουρη Naomi Watts να κάνει σεξ σαν μανιασμένη.

 

Την Δρακομάνα του Game of Thrones να είναι περισσότερο επιβλητική από ποτέ βγαίνοντας από το μπάνιο.

 

Την Kelly LeBrock να εξηγεί στους δυο πιτσιρικάδες του Weird Science, που την δημιούργησαν, ότι το ντους είναι πολύ διασκεδαστικό. Αρκεί πρώτα να έχουν βγάλει τα παντελόνια τους.

 

Την Joan Severance του See No Evil Here No Evil να υπενθυμίζει στον Gene Wilder ότι δεν χρειάζεται όπλο και σε εμάς ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να την βά

Και, σε όλους τους παντρεμένους εκεί έξω, ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις μπάνιο μαζί με τη γυναίκα σου. Το να συζητάτε δηλαδή πως σας πήγε η μέρα, έχοντας μια σκλάβα να σας τρίβει και μια να λειτουργεί κυριολεκτικά ως σκεύος ηδονής. Εξαιρετική στιγμή. Εύγε στους παραγωγούς του Spartacus.

 

Τι μένει για το τέλος; Η Angelina Jollie, που είδατε στην κεντρική εικόνα, να βγαίνει από το μπάνιο και να μας αποχαιρετά σε μια σκηνή του Wanted που αξίζει να λιώσεις στο repeat. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

 

Αυτά τα ολίγα. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αγγελικούλα (Ηλιάδη) για την έμπνευση.