WOMEN

Sweet 18 (φύσα το κεράκι)

Όλες όσες το Χόλιγουντ περίμενει πως και πως να γιορτάσουν φέτος τα 18α γενέθλια τους

Ο παραδοσιακός πρώτος ρόλος κάθε 18χρονης στάρλετ που θέλει να την αντιμετωπίζουν ως ενήλικη είναι αυτός της στρίπερ (ή απλά του Λαϊκού τσολιού). Μια παράδοση που έχουν τιμήσει ήδη ‘’γερόντια’’ όπως οι Miley Cyrus, Kristen Stewart, Emma Watson και Selena Gomez. Ώρα να πάρει την σκυτάλη η επόμενη -διψασμένη για αναγνώριση- γενία. 

Dakota Fanning

To υπερ-ταλαντούχο πιτσιρίκι από το War of the Worlds και I Am Sam είναι πλέον γυναίκα. Και έχει ήδη προλάβει να δει μια διαφήμισή της (αυτή που βλέπεις παρακάτω) να απαγορεύεται.

Μετά το τέλος του Twilight χάνει την παρθενιά της –κυριολεκτικά- στο Very Good girls και γίνεται έφηβη νύφη στο Effie με μαμά την Demi Moore.

Courtney Stodden

Για τον ρόλο της έφηβης νύφης η Dakota μπορεί να συμβουλευτεί την Courtney Stodden, την 16χρονη γουαναμπί Pamela Anderson που παντρεύτηκε ένα 53χρονο ηθοποιό (μετά από άδεια της μητέρας της) και έχει ήδη δεχτεί πρόταση να γυρίσει τσόντα μόλις κλείσει τα 18.

Αν και η ίδια, που επιμένει ότι είναι all natural, έχει όνειρο να εμφανιστεί στο Playboy. Ακόμη και αν ο Hugh Hefner, ξενερωμένος από την προθυμία της, της έχει ήδη ρίξει δημόσια πόρτα.

Laura Neiva

Η Βραζιλιάνα με το πορσελάνινο πρόσωπο που είναι διάσημη ήδη από τα 14 της, όταν έκλεψε την παράσταση στο Adrift (δίπλα στον Vincent Cassel) ως νεαρή γυναίκα που αφυπνείται σεξουλιακά αφού μάθει τις απιστίες του πατέρα της. Προσεχώς παίζει την πόρνη στο Bald Mountain, ενώ εξακολουθεί να βγάζει το μεροκάματό της ως μοντέλο.

Toma Barkova

Ανερχόμενο μοντέλο εκ Ρωσίας (κατά κάποιουs η διάδοχος της Irina Shayk) που άνοιξε και έκλεισε πολλά στόματα με την πρόσφατη barely legal φωτογράφησή της στο Bambi magazine.

Keke Lindgrad

H μικρή Χαβανέζα που είναι διάσημη από τα 16 της, όταν βρέθηκε στην λίστα με τις 10 καλύτερες νεοεμφανιζόμενες.

Έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε μια ντουζίνα καμπάνιες για κάτι ‘’βιοτεχνίες’’ τύπου Gucci, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Christian Dior και Armani.

Denyse Tontz

Η νέα κάτι σαν Miley Cyrus του Nickelodeon (είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια και στιχουργός) που ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα cast του Big Time Rush (είναι η πρώτη από δεξία).

Allie Deberry

H εντυπωσιακή Τεξανή του ‘’σταύλου ‘’ της Disney, γνωστή από τον ρόλο της ως Πέιζλι στο A.N.T. Farm. Σχετικά καλό παιδί, με μόνη παρασπονδία τις φωτό με μπικίνι που βλέπετε.

 

Raquel Castro

Η μικρή Πορτορικάνα που κέρδισε το Young Artist awardd παίζοντας την κόρη των Lopez και Affleck στο Jersey Girl. Πλέον δοκιμάζει την τύχη της στην μουσική με την βοήθεια της Christina Aquilera.

Allie Grant

Ταλαντούχα κωμικός που έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει στο Weeds, ενώ πλέον αποτελεί ένας από τους ελάχιστους λόγους για να βλέπει κάποιος το Suburgatory.

Preview από την επόμενη χρονιά

Μπορεί η φετινή λίστα να είναι δυνατή, αλλά αυτή του 2013 αναμένεται να είναι πανίσχυρη. Βλέπεις τότε κλείνει τα 18 της η Kendall Jenner, η μικρότερη αδελφή της Kim Kardashian με τα πόδια χιλιόμετρο που πρόσφατα έγινε εξώφυλλο στην Vogue.

 

Καθώς επίσης και η 187 εκατοστών Ireland Baldwin, η εντυπωσιακή κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger που μοιάζει να έχει πάρει ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το DNA και των δυο.

 

Bonus: Η “τάξη” του 2011