WOMEN

Tα 20+1 πιο σέξι ξένα μοντέλα αυτή τη στιγμή στην Αθήνα

Αυτή είναι η καυτή σοδειά που έχουν εισάγει, μήνα Οκτώβριο, τα πέντε μεγαλύτερα πρακτορεία της Ελλάδας.

Το Athens Xclusive Designers Week, που λαμβάνει χώρα από 21-24 Οκτωβρίου, είναι ιδανική αφορμή για να δούμε τι καλό κυκλοφορεί στην πιάτσα, αφού όλα τα πρακτορεία φέρνουν κάτι παραπάνω προκειμένου να καλύψουν τη ζήτηση.

Εν αρχή μια καλημέρα. Αυτή από την Γαλλίδα Priscilla Mezzadri, απόφοιτο Νομικής Σχολής, που ξύπνησε στο ξενοδοχείο της στον Κεραμεικό, φόρεσε το μαξιλάρι της και μας βοήθησε να ξεκινήσουμε την μέρα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Kαι μια καληνύχτα. Αυτή από την εστεμμένη Ρωσίδα Anastasia Mikhaylyuta που βλέπουμε εδώ να φοράει τα καλά της και να διασχίζει μια Αθηναική λεωφόρο.

Και μετά μια παραδοχή. Ότι εμείς, το casting, θα το κάναμε έτσι και αλλιώς. Ακόμη και δεν είχε συμπέσει με το συγκριμένο event. Φόρος τιμής στο πόσο ζεστά αγκαλιάσατε τα τρία πρώτα σχετικά αφιερώματα μας. Συγκεκριμένα αυτό του Ιουλίου από το οποίο δικαίως ξεχωρίσε η Carolina Minchetti, πρώην κορίτσι του Πορτογαλικού Maxim.

To αντίστοιχο του Αυγούστου , όπου εντοπίσαμε την εξόφθαλμα σέξι Αμερικανίδα Katerina Marie Ibrahim, με την ευχέρεια στο καλλιτεχνικό γυμνό.

Και, το τρίτο και φαρμακερό, του Σεπτεμβρίου, αυτό με το οποιό κάναμε ‘σεφτέ’ στη φετινή μοντελο-σεζόν, με πρωταγωνίστρια την 1,78 εκατοστών Σουηδή Emma Petersson.

Ισχύς εν τη μοντελο-ενώσει

Ένα καλό/κανονικό μοντέλο, όπως αυτά που παρουσιάζουμε εδώ, δεν είναι καθόλου υποχρεωτικό να είναι σέξι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει ύψος 1,80, τις κατάλληλες διαστάσεις για να μπορέσει να χωρέσει/αναδείξει τα ρούχα και τα παπούτσια και να ξέρει να περπατάει, να χαμογελάει και να ποζάρει. Βέβαια, αν ταυτόχρονα είναι σέξι, τόσο το καλύτερο. Όχι για εκείνη, αλλά για εμάς. Όπως π.χ. συμβαίνει στην περίπτωση της εκ Αμερικής Kateri Dion.

Απίστευτο πρόσωπο, μικρή μέση, γραμωμμένοι κοιλιακοί και -ως μπόνους για το αντρικό φύλο- καθόλου, μα καθόλου ανορεξικοί γλουτοί.

Εδώ μπορείς να την δεις με την Σουηδή φίλη της -επίσης μοντέλο- Tonero Sand να απολαμβάνουν κάτι υγιεινό στο Αθηναικό Avocado.

Ενώ άλλη μια παρέα μοντελο-φιλενάδων (βλέπε κάνουν παρέα επειδή είναι στο ίδιο πρακτορείο και, λογικά, πηγαίνουν μαζί στα castings) είναι και η παρακάτω.

Αποτελούμενη από την Βελγίδα Anais Garnier με το καθηλωτικό πρόσωπο.

Την Ουκρανή Julia, χαρακτηριστική εκπρόσωπο της χώρας της. 

Και, πάνω από όλα, την εντυπωσιακή Λιθουανή Kristine Zandmane που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη και η οποία είναι μάλλον η ωραιότερη/πιο Victoria’s Secret από όλα τα ξένα μοντέλα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.

Δεν με πιστεύεις; Οκ, τότε τσέκαρε μια λήψη από την εντυπωσιακή φωτογράφηση που της έκανε, πριν ένα χρόνο, ο Stephen Lewis για το περιοδικό Lui.

Από εκεί και πέρα -επειδή τα μοντέλα πάνε πάντοτε δυο δυο, όπως οι Χιώτες ένα πράγμα φαντάσου- περνάμε στο επόμενο δίδυμο των Kj Skorge και Rouge Apker που, για κάποιο λόγο, βρέθηκαν στο Χαλάνδρι με ένα γαρύφαλλο στο στόμα.

I found a flower

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης kj (@kjskorge) στις

Και οι δυο φουλ  εξωφυλάτες όπως αποδεικνύει η συγκεκριμένη λήψη της -με βάση το LA- KJ στην Άνδρο.

Μπόνους το γεγονός ότι, στο μπαλκόνι της στην Αθήνα παίζει να την δεις και έτσι.

Με την -πιο εξωτική- Rouge, που είναι λιγότερες μέρες στην Ελλάδα, να κάνει ρελάνς με τη συγκεκριμένη μαυρόασπρη λήψη από τα παλιά. Άσε που στο account της βρήκαμε και ένα post της από μέσα την έπαυλη του Playboy.

Ενώ άξια μνείας είναι και η 20χρονη Eliza Meler, κάτοχος μάλλον του πιο εντυπωσιακού στήθους από όλα τα ξένα μοντέλα στην Αθήνα (και φυσικού, όπως φαίνεται από το παρακάτω post), που την πετύχαμε και πάλι στο account της KJ Skorge.

Εκεί που, τέλος, σε μια άλλη λήψη,πέσαμε και πάνω στην εντυπωσιακή -αντίστοιχων προσόντων- Αμερικανίδα Khloe Elkins (η ίδια που κάνει παρέα στον πιγκουίνο στην κεντρική φωτό) που έχει πάρει σβάρνα όλα τα αρχαία όσο είναι εδώ.

Όπως φίλες είναι οι -κατάξανθες και δίμετρες- Josefine Winkler και Mette Bæksted.

Η 19χρονη Josefine, μάλιστα, τόλμησε, πριν από μια εβδομάδα, να φορέσει το μπικίνι της και να βγει τσάρκα στην παραλία της Γλυφάδας.

Αν και μάλλον προτιμουμέ την Mette που πλησιάζει περισσότερο, στα τεφτέρια μας, στο αρχέτυπο του πως είναι ένα μοντέλο από Βόρεια Ευρώπη (βλέπε πανύψηλη με φουλ ζυγωματικά).

H καλή ομάδα από το βάθος του πάγκου φαίνεται

Δεν είναι, επουδενί, λιγότερο όμορφες από τις παραπάνω. Απλώς ελαφρώς πιο ‘μοντελέ’. Κάτι που σημαίνει ότι, ο μέσος άντρας, ο μη σχεδιαστής, στιλίστας, φωτογράφος, make up artist, fashion blogger, αυτός που προτιμά τα κορίτσια της Victoria’s Secret & του Sports Illustrated, μπορεί και να μην το εκτιμήσει απαραίτητα το ψηλόλιγνο του πράγματος.

Μια κατηγορία στην οποία μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι ανήκει η ψηλόλιγνη Πολωνέζα Klaudia Luczak, με τα πανύψηλα πόδια και τα καταπράσινα μάτια.

Η εντυπωσιακή Σουηδή Lydia Carlson, με ύψος 180, λαχταριστές φακίδες και πρόσφατη σημαντική διάκριση ως Νο3 παγκοσμίως στο διαγωνισμό Topmodel.

H σικάτη Νορβηγέζα Nicole Sunde,

H Ania Minor που, αν και δεν το συνηθίζει, μπορεί -όπως βλέπετε από το παρακάτω post- όταν αποφασίσει να βγει σέξι να το κάνει. Tip. Το μυστικό είναι στο βλέμμα.

To ίδιο που συμβαίνει και στην περίπτωση της Nova Malanova.

Tην λίστα συμπληρώνει η Joanna stachniak με το πρόσωπο που θυμίζει Βανέσα Αδαμοπούλου.

 

Και η Cynthia Van Strate, που δεν φαίνεται να διαθέτει λογαριασμό στο instagram, η οποία ξεχωρίζει για το κυριλοσέξι που εκπέμπει και έχει κάνει και διάφορα καλά διαφημιστικά.