WOMEN

Τα 21 ξένα μοντέλα εν Αθήναις που ‘ψαρέψαμε’ στο πρώτο casting της σεζόν

Τα ελληνικά πρακτορεία άνοιξαν και έφεραν την πρώτη 'ψαριά' από ξένα μοντέλα, τα οποία και σου σερβίρουμε.

Είμαστε φιλόξενη ράτσα, πως να το κάνουμε. Απόδειξη η ζεστασιά με την οποία ‘αγκαλιάσατε’ τα δυο πρώτα σχετικά αφιερώματα που κάναμε Ιούλιο και Αύγουστο. Κάτι που μας ‘ανάγκασε’ να επαναλάβουμε το πείραμα.

Το καλό το μοντέλο, το σωστό

Ας ξεκινήσουμε με το να λύσουμε ορισμένες συχνές παρανοήσεις. Μοντέλο για φωτογράφηση μόδας που να είναι κάτω από 1.80 δεν νοείται. Όλα πρέπει να δείχνουν όπως η Νεοϋορκέζα Breanne Smith, μητέρα δύο παιδιών, με 182 εκατοστά ύψος και ταξιδιάρα ψυχή.

Today I drove on the left side of the road and chilled with penguins. My bucket list is getting smaller by the day 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Breanne Smith (@bree.smith) στις

 

Πρέπει να την βλέπεις να έρχεται προς το μέρος σου και να σου πιάνεται η ψυχή, όπως συμβαίνει πχ. με την 180 εκατοστών Βραζιλιάνα Alane Souza, που είναι μεν στην Αθήνα αλλά έχει το Ιnstagram της κλειστό.

 

Και όχι, δεν είναι προαπαιτούμενο να είναι και σέξι όπως π.χ. η 178 εκατοστών Σουηδέζα Emma Petersson που προφανώς και δικαιώνει κάθε αστικό μύθο και ‘προκατάληψη’ για τη φυλή της.

   ⓁⓄⓋⒺⓁⓎ  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Emma Petersson (@emmakek) στις

 

Πόσο μάλλον ‘ασφυκτικά’ σέξι όπως η Saskia Kane από το Manchester που και διαθέτει το δικό της site και δεν φοβάται το -καλλιτεχνικό- γυμνό. Και μπράβο της.

 

Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή και καλλιτεχνικές ανησυχίες, όπως αποδεικνύει η φωτό της μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής πριν φύγει για Μύκονο.

 

Εννοείται πως θα σου ‘συστήσω’ τις φίλες της. Τι με πέρασες, για αγενή; Λοιπόν στα αριστερά είναι η Jet Zandbergen με το υπέροχο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά φρύδια.

I'll be dancin' • • •

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JET ZANDBERGEN (@xxjetz) στις

 

Η οποία μάλιστα, το καλοκαίρι που μας πέρασε, βρέθηκε στην Κέρκυρα για διακοπές μαζί με την -επίσης μοντέλο- φίλη της Alicia.

never ending summer 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JET ZANDBERGEN (@xxjetz) στις

 

Ενώ στα δεξιά βλέπουμε την 19χρονη Ολλανδέζα Maxime Nicole Mulder, με πραγματικά ‘δεν σε ξεχνώ’ πρόσωπο και piercing στη γλώσσα. Με μπόνους, στη λήψη που βλέπεις παρακάτω, την πανύψηλη Αυστραλέζα Melanie Kyle Oldenburg.

 

Από εκεί και πέρα οφείλουμε να πούμε ένα πολύ θετικό λόγο για την φωτογένεια και την κυριλο-σεξοσύνη της 178 εκατοστών Marike Wessels. Η οποία, αν και ξέρω πως δεν σε αφορά, έχει και μια χαρά book.

"The bikini… still turning heads in the south of France 63 years later! Behind the scenes from a photo shoot on the Promenade des Anglais in Nice, France." @nikkidemarchi @marjmolini ✨     #repost

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marike Wessels (@marike_wessels) στις

 

Καθώς επίσης για την Ολλανδέζα Milou Gort, μοντέλο, διατροφολόγος και με μια ψιλή ομοιότητα με την Έρρικα Πρεζεράκου, που έχει επίσης σκάσει μύτη στα μέρη μας.

Goodnight Athens, good to be back✌  ️✈️ @danny_gaska_photography

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Milou Gort (@milougort) στις

 

Διάλειμμα για μια γουλιά cocktail μαζί με την Belle Rogers και τα -όπως μπορείς να δεις- όρθιο χιλιόμετρο πόδια της και συνεχίζουμε.

Cocktails LN 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Belle Rogers (@bellerogers_) στις

 

Επόμενη στάση η Γερμανία, που μας στέλνει πολλά μοντέλα τους τελευταίους μήνες, και συγκεκριμένα η Kelly Sue Lankowski με φόντο το Κοινοβούλιο.

Short stop between the castings #fun #onstay #athens #kellysue #girls #casting #models #parliament

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kelly Sue Lankowski (@kellysuelk) στις

 

Ανάμεσα στις φίλες της (βλέπε αυτές με τις οποίες τρέχει μαζί στα casting όσο είναι στην Αθήνα) στην παραπάνω φωτογραφία βρίσκεται και η Siri Laude με τα έντονα χαρακτηριστικά.

Barcelona Beach Shooting #barcelona #beach  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Siri Laude (@sirilaude) στις

 

Ενώ άξια μνείας είναι η Δανέζα Kajsa Lindstedt που δηλώνει χαρούμενη που βλέπει την Ακρόπολη από το μπαλκόνι του motel της, Μια ακόμη απόδειξη της κουλτούρας που έχω διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι διαθέτουν συνήθως τα μοντέλα από την πατρίδα της.

Photo: @karinaszuter  mua: @muasofiaboman      #photographer #fashion #shoot #photoshoot #blackandwhite #portrait #profile #hair #makeup #girl #model #modeling #picoftheday #saturdays #mood #weekend

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kajsa Lindstedt (@kajsalindstedt) στις

 

Κατά τα άλλα ακαταμάχητο, βλέπε ‘τόσο όσο’ πονηρό, είναι το χαμόγελο της Πολωνέζας Patrycja Walczak, αυτής δηλαδή στο κέντρο.

 

Της ίδιας που μπορείτε εδώ να ‘χαροπαλεύει’ στα κύματα του Πειραιά (δεν έχω ιδέα που πήγαν και γιατί) μαζί με την καρα-χαριτωμένη Klaudia Celinska.

My life ☀️ #beach #sea #girls #model #modellife #athens #greece #summervibes #vacation #happy #fun #smile #holiday #piraeus #blackandwhite #friends with my soulmate @patrycja.walczak  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Klaudia Celinska (@klaudia_unofficial) στις

 

Η καλή ομάδα από το βάθος του πάγκου φαίνεται

Στην ‘αναπληρωματική’ ομάδα, όσον αφορά τη γκέλα που έχει στο αντρικό πληθυσμό (ένεκα του ότι είναι πιο ‘κλασικό’ μοντέλο) βάζουμε την συμπαθέστατη κατά τα άλλα βρετανίδα Donna McPhail.

#pampelone #pampeloneclothing #pampelonebeachwear #sttropez #southoffrance #côtedazur #britishmodel #englishmodel #icelolly #beach #beachwear #sun #summer #wilhelminamodels @wilhelminaldn

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Donna McPhail      (@donnamcphail) στις

 

Αν και κερδίζει πόντους επειδή είναι, αν κρίνουμε από τα social της, με την ‘ομόσταυλή’ της στην Αθήνα Sophie Longford. Σαφώς πιο ‘κοντά’ στο μοντέλο εξωφύλλου που έχει κάθε άντρας στο μυαλό του.

 

Tη λίστα συμπληρώνει η αρχετυπικά Γερμανίδα (κοκκινομάλλα και με πορσελάνινο δέρμα) Lauren Middendorf.

my last ho(mer)coming @merejstone

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lauren Middendorf (@laurenmiddy) στις

 

Η ψηλόλιγνη Ουκρανή Viktoria Viktorenkova με το ωραίο πρόσωπο και τα Σκαρλετογιοχανσενικά χείλη.

 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Viktoria Viktorenkova (@viktoria_viktorenkova) στις

 

Και η ιδίου σωματότυπου Joanna Engevall με το όμορφο χαμόγελο.

 

Μπόνους η κοκκινομάλλα Πολωνέζα Patrycja Gacka με τα τεράστια εκφραστικά μάτια.

Słonko grzeje   ☀️ ✌  ️

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Patrycja Gacka (@patrycjagacka) στις

 

Καθώς επίσης η -ιδιαίτερα ανερχόμενη- συμπατριώτισσά της Marti Przybylska.

Good morning;)    @willvendramini @gagamodels @gagamodels_calendar #blackandwhite #photography #classy #simple #natural #beauty #model

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marti Przybylska (@misshonker) στις