WOMEN

Τα καυτά κορμιά της κερκίδας

Αυτά που σε κάνουν να σταματάς να κοιτάζεις εντελώς τι γίνεται εντός αγωνιστικού χώρου.

Σαν πας στο πηγαιμό για το γήπεδο, αν είσαι καλλονή (regular ή βαβαβούμ) πρέπει πάντοτε να είσαι έτοιμη για το γκρο πλαν σου. Αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα που προκύπτει από τις παρακάτω περιπτώσεις.

Η πιο γνωστή spotted in the crowd (έτσι το λένε ‘τεχνικά’ στο χωριό μου) ιστορία του είδους είναι αυτή της Pamela Anderson που έπιασε για πρώτη φορά το μάτι του αντρικού κοινού ως θεατής σε αγώνα του Canadian Football League στo Vancouver. Με το που την έδειξε η γιγαντοοθόνη, ‘στριμωγμένη’ σε ένα στενό t-shirt με logo μπύρας (παρότι ήταν προ σιλικόνης εποχή), όλο το γήπεδο άρχισε τα σφυρίγματα. Στο ημίχρονο οι υπεύθυνοι την κατέβασαν στον αγωνιστικό χώρο να πει ένα γεια. Και, έτσι απλά, ξεκίνησαν όλα.

 

Το ίδιο δηλαδή που συνέβη το 2005 στην Jenn Sterger, groupie (μαζί με άλλες τρεις φίλες της) των Florida State, που βρέθηκε να ποζάρει για Maxim και Playboy, να γράφει για το Sports Illustrated και να είναι υπεύθυνη για το σκάνδαλο με τις dick shot του Brett Faver.

 

Το ίδιο που συνέβη το 2013 στην -σαφώς πιο κυριλέ- Katherine Webb, τότε γκόμενα του quarterback της Alabama, όταν ο σχολιαστής άρχισε να μιλάει για τα κάλλη της. Αποτέλεσμα; Να αφήσει τις σπουδές σούμπιτη και να γίνει μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και ένα από τα καυτά κορίτσια της αλυσίδας burger Carl Jr’s, σε διαφήμιση του οποίου έπαιξε με επιτυχία. Εκεί που, όπως τρώει το burger της στην εξέδρα, λερώνεται και, ‘αναγκαστικά’, γδύνεται.

 

Το ίδιο που συνέβη στο τελευταίο Worl Cup στην 17χρονη Βελγίδα Axelle Despiegelaere η οποία βρέθηκε, αμέσως μετά την ανακάλυψή της, να έχει κλειστό συμβόλαιο με την L’Oreal.

 

Αν και, έτσι για να τιμήσουμε το σπίτι μας, η πιο σέξι ανακάλυψη του συγκεκριμένου Μουντιάλ υπήρξε με διαφορά η Ελληνόαργεντινέζα Ευγενία Ξυπολιτάκη (βλέπε Victoria Xipolitakis για όλους τους υπόλοιπους) που όσο περισσότερο ενθουσιαζόταν, τόσο περισσότερο γδυνόταν.

 

Ενώ περίπου ίδια περίπτωση είναι και η Kate Upton η οποία ναι μεν είχε μπει από την αρχή στο ραντάρ μας, αλλά απογειώθηκε μετά από το θρυλικό βιντεάκι που την έδειχνε να χορεύει στην εξέδρα σε αγώνα των Clippers. Δηλαδή αυτό.

 

Η πιο ‘τρανταχτή’ ελληνική περίπτωση είναι αυτή της Νάντιας Σερλίδου, ‘μασκότ’ των πελαργών και barwoman στην Ασπροβάλτα, που είδαμε για πρώτη φορά στην κερκίδα των αγώνων της Eθνικής μπάσκετ στο Eurobasket της Ισπανίας το 2007.

Σαν σήμερα θυμάμαι την μάχη που έκανα (με αντίπαλα αντρικά περιοδικά) για να την πείσω, μέσω του τότε συντρόφου της, του βαμμένου δηλαδή τσολιά, να κατέβει στην Αθήνα και να φωτογραφηθεί για το Nitro. Σαν σήμερα θυμάμαι το βλέμμα του φωτογράφου Βαγγέλη Παλαμάρη, αφού όλα είχαν τελειώσει, που δήλωνε εντυπωσιασμένος από το πόσο άνετη ήταν. Ή τις σέξι ατάκες της Νάντιας που δεν έγραψα ποτέ για να μην την κάψω.

Πλέον η Σερλίδου, τότε κάργα νυχτόβια και εμφανώς ‘αγρίμι’, είναι σοφιστικέ μοντέλο διεθνών προδιαγραφών, έχοντας δουλέψει επί χρόνια σε Παρίσι, Τόκιο και Νέα Υόρκη. Ενώ ταυτόχρονα έχει αρχίσει να φωτογραφίζει η ίδια.

 

Η περίπτωσή της είναι διπλά σπάνια. Και γιατί ήταν, σε όποιον είχε λίγη αίσθηση του χώρου, απίστευτες οι προοπτικές που ήταν φανερό ότι είχε και επειδή η ‘ανακάλυψή’ της συνέβη σε αγώνα μπάσκετ.

Συνήθως στην Ελλάδα τέτοιες ‘χαρές’ από την κερκίδα μας προκύπτουν σε αγώνες ποδοσφαίρου. Όπως συνέβη στην περίπτωση της 26χρονης Ελληνοπολωνέζας Αγγελικής-Αντριάνας, της αποκαλούμενης μούσας της Εθνικής ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πολωνίας (και μόνιμης κατοίκου Καλαμπάκας).

 

Και, ακόμη περισσότερο, στην περίπτωση της φαντασμαγορικής όμορφης Εμμανουέλας Κουκλινού, οπαδού του ΟΦΗ. Ένα κορίτσι που, αν μπορώ να καταλάβω καλά από τα social της, έχει γίνει πλέον μοντέλο. Κάτι τόσο αναμενόμενο, για κάποια με τα δικά της προσόντα, όσο ο θάνατος και οι φόροι για όλους τους υπόλοιπους.

 

Επίσης σε αγώνα ποδοσφαίρου, συγκεκριμένα έναν του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν που γνωρίσαμε την ξανθιά Σίσσυ να κρατάει το VIP εισιτήριό της κοντά στο ‘VIP στέρνο’ της.

 

Σε αντίστοιχο του Πανιωνίου, στο τμήμα στίβου του οποίου είναι αθλήτρια, την ‘κάτι ανάμεσα σε Sofia Vergara και Μαρία Κορινθίου’ Μαρίνα.

 

Και σε αντίστοιχο του Παναθηναϊκού την έξοχη, από όλες τις όψεις και απόψεις, Αθηνά.

 

Αν και, στο τέλος της ημέρας, φαίνεται ότι, στο συγκεκριμένο θέμα, είναι ο ΠΑΟΚ που έχει το προβάδισμα. Όχι μόνο ήταν κάποτε αθλήτρια του η Κατερίνα Στικούδη, από μόνο του σημαντικό ‘credit’ στο τεφτέρι μας, αλλά επί χρόνια φανατική οπαδός του -όταν ήταν άγνωστη- υπήρξε και η Ελένη Τσολάκη Μια γυναίκα που σε κερδίζει και με το κορμί και με την τρέλα της.

 

Επίσης Παοκτσού είναι και η Mις Νικόλ, που κατάγεται από την Ηράκλεια των Σερρών και έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο σέξι χορεύτριες της πόλης και πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της Θύρας 4. Εκείνης που γράφει στο fb του ωραία και όμορφα όπως ‘Η γυναίκα η σωστή, πρέπει να ξέρει να κάνει καλά 70 πράγματα, 69 και πατάτες τηγανητές’

 

Ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι με κασκόλ του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε και η Σέρβα Σάντρα, φανατική οπαδός της Παρτιζάν.

 

Προσοχή. Εδώ μιλάμε για ανακαλύψεις και όχι γενικώς για κορίτσια της κερκίδας. Αλλιώς θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε όλες τις εγχώριες Wag’s. Είτε Ελληνίδες, στην λογική της Μαστροκώστα και της Χοψονίδου. Είτε αλλοδαπές, όπως την αξεπέραστη, αλησμόνητη, αβάδιστη Ισπανίδα Marta του Ρομπέρτο (με τις ματάρες και τις ποδάρες). Ένα διαζύγιο που, χωρίς να θέλουμε να θίξουμε την Ελληνίδα νυν του, πολύ μας στοίχισε.

 

Σου λέω πολύ. Αγιάτρευτος ο πόνος. Επιπέδου ‘δεν περιγράφω άλλο’. Γιατί ναι, την Μάρτα δεν την ανακαλύψαμε. Αλλά, αν μπορούσαμε να φτιάξουμε την τέλεια κερκίδα girl, κάπως έτσι θα την φτιάχναμε.