WOMEN

Τα κορμιά που προκαλούν πάταγο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Γιατί όλες, ντε και καλά, από εδώ θα περάσουν πριν πάρουν σβάρνα τα ελληνικά νησιά.

Μισή ντροπή δική μας, που δεν έχουμε κάνει ποτέ τον κόπο να τσεκάρουμε σοβαρά τι καλό συμβαίνει στις αττικές θάλασσες και ακτές. Και άλλη μισή δική μας που περιμέναμε ως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου για να το αποφασίσουμε. Δεν πειράζει, όμως. Το insta αποτέλεσμα δικαιώνει και αποθεώνει.

Πιο απρόσμενη ‘ανακάλυψη’ η Κροάτισσα μοντέλο Ema Kovac που βρέθηκε για φωτογράφηση στο Σούνιο. Και μετά είπε να πάει για μια βουτιά στα Λεγραινά, με αποτέλεσμα να ‘κατσικωθεί’ στα top posts της συγκεκριμένης παραλίας που κάποτε χρησιμοποιούσαν όλα τα αντρικά περιοδικά ως καλοκαιρινό τους studio.

Ενώ, ‘ψαχουλεύοντας’ λίγο πιο κάτω, βρήκαμε και την Athina Xrisantova, Ρωσίδα μοντέλο με έδρα την Αθήνα, που βρέθηκε ένα καλοκαίρι πριν στα Λεγραινά για τα γυρίσματα του videoclip ‘τελειώσαμε εδώ’.

Και την σικάτη Ελληνοαμερικανίδα μοντέλο Christina Alexopoulos που παραμένει στα top post του ΚΑΠΕ, ένα χρόνο μετά από την λήψη που έβαλε την ξαδέλφη της να της κάνει.

Αν και εκεί που μας έπεσε το μικρόφωνο από τα χέρια είναι στη θέση της Αυστραλέζας insta model Zoe Babey, των 100.000 followers, που για κάποιο λόγο επέλεξε την Σαρωνίδα για να τσαλαβουτήσει.

Kαι μάλιστα στα μέσα Οκτωβρίου. Άβυσσος η ψυχή της insta celebrity.

Αντιθέτως στα πιο κοσμοπολίτικα resort της υπόθεσης, όπως το Grand  Beach στο Grand Resort Lagonissi,  είναι πιο λογικό να συναντάμε πανέμορφες και σικάτες γυναίκες όπως την Συριακής καταγωγής Αμερικανίδα fashion blogger Tala Samman (120.000 followers), που βλέπετε και στην κεντρική εικόνα του αφιερώματος.

Την ταλαντούχα μπασκεμπολίστρια και μέλος της Εθνικής Ομάδας Νικολίνα Ιωαννίδου.

Ή την ανερχόμενη τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου που γνωρίσαμε στο περσινό Χ-Factor.

Αν και εκεί που εντυπωσιαστήκαμε ήταν στο Astir Beach με ορντέρβ (όσον αφορά τα top posts) την καλίγραμμη-fashion blogger και luxury lover- Nelly Rai.

Ενώ και στο  Balux στον Αστέρα Γλυφάδας τα πράγματα ήταν καυτά και προβλεπόμενα, με σημαιοφόρο την Ολγα Πηλιάκη, σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη.

Και άξια παραστάστρια τόσο την απίστευτα γυμνασμένη Μαριάννα, σχεδιάστρια, στιλίστρια, επιχειρηματία και firtness model. 

Όσο και την personal trainer Εύα Τζήνα.

Φάουλ στα κορίτσια που είτε είναι γέννημα θρέμμα νοτίων προαστίων (π.χ. Δούκισσα Νομικού, Νάνσυ Αλεξιάδη) είτε μένουν εκεί (π.χ. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Χριστίνα Κολέτσα, Σάσα Μπάστα), αφού δεν φαίνεται, αυτό το καλοκαίρι, να έχουν καμία διάθεση να λιαστούν στις εγχώριες ακτές.

Λαμπρή εξαίρεση η -πάντα αγαπητή, πάντα γυμνασμένη- Μαρία Λουίζα Βούρου που βρήκαμε στο Moana Beach House εντός του Varkiza Resort.

Εκεί που επίσης πέσαμε πάνω (όχι στα top posts, λίγο πιο κάτω) στο ανερχόμενο μοντέλο Ιωάννα Σιαμπάνη.

Kαι στην εστεμμένη συνάδελφό της Τζίνα Μαμάκη (Miss Europe World 2015) με το απίστευτο πρόσωπο. 

Επίσης εντός του Varkiza Resort, στο Holy Spirit beach bar, βρίσκουμε την Θεσσαλονικιά Έλενα Κρεμλίδου του ‘Οτι να’ναι’, για τα πληθωρικά προσόντα της οποίας τα έχουμε πει και ξαναπεί.

Kαι, τέλος, στο Seasta on the Beach, την fashion blogger Εβελίνα Μαυρίδη των 40.000 followers.

Tην λίστα συμπληρώνει η εξωτική blogger Filipa Maia του The Devil Wears Words που μας στέλνει τα χαιρετίσματά της από την Βούλα.

H fashion Blogger & brand ambassador Valeria Kovalenko, των 140.000 followers, που είναι και επίσημα η βασίλισσα της Λίμνης Βουλιαγμένης.

H beauty & make up artist και επιχειρηματίας Κωνσταντίνα Σουλτάτη, των καθόλου ευκαταφρόνητων 50.000 followers, στη Βουλιαγμένη.

H Σόφη Πασχάλη να κάνει μαθήματα paddle yoga στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

H Παλαιοφαληριώτισσα ποδοσφαιρίστρια Δέσποινα Καστανιά (56.000 followers) στο Bolivar Beach Bar.

H αγαπημένη μας personal trainer, Ελεάνα Παλαιολόγου, επίσης στα top posts της Βουλιαγμένης, την οποία όμως μαλώνουμε αφού για τα μπάνια της φαίνεται να προτιμά αυτό το καλοκαίρι τη Μύκονο και το Λουτράκι.

 

Και, τέλος, ως δώρο σε όσους αντέξατε έως εδώ, η ωραιότερη γυναίκα των νοτίων προαστίων, Δήμητρα Ζαχοπούλου, πρώην μπαλαρίνα και νυν ιδρύτρια της μεθόδου γυμναστικής The Barre Method, στο Αλιμιώτικο Akanthus Beach.

Στο ίδιο location που μόλις πόσταρε κάτι μπικινάτο και η άλλη μεγάλη μας αδυναμία, Φελίσια Λαπάτη.

Άντε να δούμε πότε θα δεήσει η Δούκισσα να ποστάρει φέτος κάτι από παραλία που να μην είναι στη Μύκονο.