WOMEN

Τα πιο σέξι ξένα μοντέλα που βολτάρουν αυτή τη στιγμή στην Αθήνα

Γιατί η γνώση, του ποια εντυπωσιακή 'αλλοδαπή' συναντάς στο διάβα σου είναι τουρίστρια ή μοντέλο, είναι δύναμη.

Στα παλιά τα χρόνια, τότε που τα περίπτερα ήταν ασφυκτικά γεμάτα περιοδικά, στην Ελλάδα ερχόντουσαν καθημερινά ανερχόμενα μοντέλα από όλο τον κόσμο προκειμένου -επειδή οι Έλληνες φωτογράφοι και make up artists ήταν άλφα επιπέδου- να φτιάξουν γρήγορα και οικονομικά το book τους.

Πλέον τα περιοδικά και οι φωτογραφήσεις είναι προφανώς λιγότερα. Αλλά εκείνα, τα μοντέλα, συνεχίζουν να έρχονται και να κόβουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικά τώρα που ο καιρός καλοκαίριασε, οπότε το βλέπουν και κάτι σαν πληρωμένες διακοπές. 

Αν το καλοσκεφτείς, πέρα από το οφθαλμολαγνικό στοιχείο της υπόθεσης, το να βλέπεις την πόλη μέσα από τα μάτια τους, έχει ένα ενδιαφέρον, σου δίνει μια διαφορετική οπτική γωνία.

Εξού και, εδώ και δυο χρόνια, όποτε ξεμένουμε από έμπνευση ή έρχεται καλή φουρνιά, σου την παρουσιάζουμε.

Αν και δεν θυμάμαι, όλο αυτό το διάστημα, καμία άφιξη τόσο φαντασμαγορική όσο αυτή της πληθωρικής Αμερικανίδας Alex Hanson, που βλέπεται στην κεντρική εικόνα (και σε όλες τις επόμενες), που έχει προλάβει ήδη να πάει Μήλο και Ελαφόνησο και την οποία ανακαλύψαμε από αυτό το post της φίλης της Danielle Mackenzie που ήρθε, φωτογραφήθηκε δεξιά αριστερά και μετά επέστρεψε στο Μιλάνο. 

Εντός λίστας βρίσκεται επίσης η Κροάτισσα Valentina Duric που είναι συγκλονιστική από όπου και αν την κοιτάξεις.

H Ρουμάνα Denisa Ciocoiu που μόνο απαρατήρητη δεν περνά.

Καθώς επίσης η στιλάτη Ισπανίδα Alba Clavé που βλέπουμε εδώ να λιάζεται στην Κρήτη (ενώ έχει ήδη επισκεφθεί, λόγω δουλειάς, την Κέα και τις παραλίες της Αττικής).

Με ιδιαίτερη πάντα προτίμηση στο Nalu και το Akanthus στον Άλιμο, όπως φαίνεται από το συγκεκριμένο post.

Το κορίτσι μας είναι αυτό στα αριστερά. Ενώ την πλαισιώνουν η τριςχαριτωμένη Γερμανίδα Joline στο κέντρο.

Και η 180 αψεγάδιαστων εκατοστών Ελληνοβραζιλιάνα Amanda Chrishell στα δεξιά, πτυχιούχος Μοριακής Βιολογίας παρακαλώ, το παρακάτω βιντεάκι της οποίας, από μια φωτογράφηση της σε Αθηναϊκή ταράτσα, οφείλεις να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου. 

Γιατί τα ξένα μοντέλα στην Αθήνα είναι σαν τους Χιώτες, συνήθως τις βρίσκεις σε ομάδες των δυο ή των τριών.

Όπως συμβαίνει, έτσι για να στο αποδείξω περαιτέρω και ολοκληρωτική στην περίπτωση της πανέμορφης Πολωνέζας Dominica Robak ( η μελαχρινή στα αριστερά).

Την οποία βλέπουμε κάπου στην Αθήνα μαζί με την ‘μου θυμίζεις την Χριστίνα Στεφανίδη’ Σέρβα Saška Antić.

Την οποία και εκτιμάμε διπλά καθώς από το δικό της το account είναι που πέσαμε πάνω στη δίμετρη Ρωσίδα Natalia Lake που απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τον ήλιο και τις ομορφιές μας.

Προσοχή. Εδώ μιλάμε πάντα για τα καθαρόαιμα μοντέλα. Όχι τα insta-models. Εκείνα δηλαδή με περγαμηνές και πανύψηλα πόδια που οργώνουν τις πασαρέλες του μικρού μας πλανήτη. Επίσης εκείνα που διαθέτουν λογαριασμό στο Instagram που δεν ξεχνούν να ενημερώσουν.

Μοναδική εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα (περί ανοιχτού instagram) δεχόμαστε να είναι η άκρως εντυπωσιακή -και εστεμμένη- Ουγγαρέζα Lili Király που επίσης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.

Για την ιστορία οφείλουμε να αναφέρουμε ότι, αυτή τη στιγμή, κάπου στα σοκάκια της Πλάκας, μπορείς επίσης να πέσεις πάνω στην εντυπωσιακή Σουηδέζα (βλέπε 180 ύψος) Beatrice Lindenhall.

Στην εξαίσια Ρωσίδα Daria Smirnova με το κουκλίστικο πρόσωπο.

Tην ταξιδιάρα ψυχή Ieva Rainyte με το θανατηφόρο βλέμμα.

Tην Klara Berg με τα ‘κοφτερά’ ζυγωματικά που θυμίζουν την Ιωάννα Ντεντή του Νext Top Model. klara Tην Λατινοαμερικάνα Camila Mendes με το πρόσωπο που θυμίζει Μαρία Σολωμού.

Την Guoda Sinkevičiūtė που βλέπουμε εδώ στις Σπέτσες.

Kαι, τέλος, την Ουκρανή influencer και μοντέλο Polina Park που βλέπουμε εδώ στο Σούνιο.