WOMEN

Το τηλεοπτικό κλουβί με τις sexy τρελές

Διαβάζεις χαλαρός το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του MAD TV. Χαλαρός μέχρι που αντιλαμβάνεσαι ποια κορίτσια έχουν αναλάβει να παρουσιάζουν τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Με το ένα χέρι γράφω και με το άλλο χειροκροτώ χτυπώντας το τραπέζι ως άλλος Γερμανός βουλευτής. Τη στιγμή που οι προσθήκες στα περισσότερα ελεύθερα κανάλια είναι σχεδόν μηδαμινές με κάτι ελάχιστες εξαιρέσεις, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του MAD TV προστέθηκαν μερικές πανίσχυρα θελκτικές μονάδες. Κορίτσια που την πάλαι ποτέ κραταιά εποχή των περιοδικών θα ήταν πρώτα στη λίστα για εξώφυλλα και και και.

Το μεγάλο μπαμ έγινε βέβαια με καλλιτέχνες της Panik Records να εντάσσονται στο δυναμικό του καναλιού για να κάνουν εκπομπές. “Κάτσε να τους δούμε πρώτα αν μπορούν να παρουσιάσουν” θα πεταχτεί ένας και θα έχει δίκιο. Αλλά δεν μπορώ παρά να πω ότι στην προκειμένη μετράει και μόνο η προσπάθεια.

Ως ONEMAN δεν θα ασχοληθούμε πολλή ώρα με τους άνδρες της υπόθεσης. Θα εστιάσουμε στην Θωμαή και την Josephine και το πόσο όμορφα πλαισιώνουν Μαίρη και Φωτεινή. Ωραία πράματα γενικά.

Η μέχρι πρότινος άγνωστη Josephine

 

Το πρώτο σοκ ήταν στο video clip του “Για μια ακόμα φορά” του OGE. Ήταν η μέρα που πήρα τηλέφωνο την Panik να ζητήσω να κάνουμε μια συνέντευξη με την Josephine, κάτι το οποίο θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ξανθιά, θεωρητικά fatale αλλά τόσο μα τόσο απλή και αθώα. Η Josephine θα ακούσει τους διθυράμβους μόνο και μόνο για την είσοδό της στη μουσική σκηνή. Το ότι την είδαμε να χορεύει σαν παλαβή με ένα σορτσάκι στους διαδρόμους του MAD, στο trailer της εκπομπής της ήταν το κερασάκι σε μια τούρτα που είχαμε ήδη σταμπάρει στη βιτρίνα.

 

Η Θωμαή που αγαπήσαμε από την πρώτη ματιά

 

Νομίζω θα μπορούσα να γράφω κάθε μήνα κάτι για τη Θωμαή Απέργη και να μην βαρεθώ ποτέ. Εμφατικά ταλαντούχα, όπως απέδειξε πολύ πριν πάρει μέρος στην Eurovision, αλλά κυρίως πάρα πολύ ορεξάτη να κάνει καινούρια πράγματα. Η εμφάνιση δίνει έξτρα πόντους στην προσπάθειά της στον τηλεοπτικό φακό και έξτρα λόγους σε εμάς να ανοίγουμε την τηλεόραση λίγο περισσότερο.

 

Η Μαντώ που ευτυχώς πρόσεξε κάποιος

 

Η Μαντώ Γαστεράτου που λέτε ήταν μοντέλο. Από τα όμορφα μοντέλα. Από εκείνα που έλεγες “τι κρίμα που δεν έχουμε σοβαρό modelling σε αυτή τη χώρα”. Είχε κάνει και μερικές εξαιρετικές (όχι γυμνές) φωτογραφήσεις για να αφυπνίσει τον ανδρικό εγκέφαλο, χάρη σε ένα εκπληκτικά θηλυκό σε αναλογίες σώμα. Αυτό όμως που μου είχε βγάλει σε μία συνέντευξη (σε κάτι παλιά Starbucks στο Κολωνάκι <— άχρηστη πληροφορία ημέρας) ήταν ότι αυτό το κορίτσι είχε φοβερές δυνατότητες. Και σπούδαζε δημοσιογραφία γιατί είχε πραγματικά όρεξη να κάνει πράγματα. Μερικά χρόνια μετά, νομίζω έχει βρει κάτι που της ταιριάζει απόλυτα.

ps: Ο Fran με τον οποίο συμπαρουσιάζει είναι ένας απίθανος τύπος, ο οποίος χαραμιζόταν τόσα χρόνια στην Ελλάδα μακριά από τους τηλεοπτικούς φακούς

 

Η Φωτεινή που επιτέλους μεγάλωσε

 

Επειδή είχα την τιμή (?) να κάνω την πρώτη συνέντευξη στην Φωτεινή πριν από μερικά χρόνια και μπορώ και θυμάμαι ένα μικρό ντροπαλό κορίτσι, έχω να ενημερώσω ότι η Φωτεινή όχι μόνο μεγάλωσε αλλά αγρίεψε κιόλας. Το οποίο είναι μία ευτυχής είδηση για το τηλεοπτικό κοινό. Τόσο αυτούς που την φωνάζουν Selena Gomez όσο και για τους άλλους. Αυτούς που δεν την φωνάζουν Selena Gomez. Φωτεινή, μια sexy φωτογράφηση δεν θα ήταν κακή, τι λες κι εσύ;

 

Η sexier than ever Μαίρη Συνατσάκη

 

“Μαίρη αδυνάτισες”. “Ε με τόσο χόρο, δεν είχα και επιλογή”. Οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει αδυνατίσει πολύ. Εμείς λέμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη μετά τις πιο επιτυχημένες χρονιές της καριέρας της, περνάει τώρα τελευταία και τις πιο sexy στιγμές. Όχι σαν πριν μερικά χρόνια που πάλευαν τα περιοδικά να βγάλουν το sexyness από μέσα της. Τώρα είναι εκεί έξω. Κανονικά. Στο πώς χορεύει, στο πώς κοιτάει, στο πόσο χαλαρά αντιμετωπίζει πλέον τον τηλεοπτικό φακό.

 

Από άλλα κανάλια περιμέναμε τέτοιες προσθήκες, από άλλο μας ήρθαν. Ευπρόσδεκτες σε κάθε περίπτωση.