ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Margot Robbie θέλει να σε ‘ηλεκτρίσει’

Το νέο καυτό όνομα του Hollywood σε ρόλο οδηγού, επιβεβαιώνει πως ξέρει καλά πώς να πατάει γκάζι στις επιθυμίες μας.

Μας συστήθηκε στην κινηματογραφική επιτυχία ‘Ο Λύκος της Wall Street’. Εκεί που πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από τη σαγηνευτική ομορφιά της, πέταξε κάθε ίχνος υφάσματος από πάνω της για να στοιχειώσει τα αμαρτωλά όνειρά μας. Ξέρεις, μία από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις που ως δια μαγείας η καρδιά σου περνάει παντοτινά στα χέρια μίας μέχρι πρότινος άσημης επαρχιώτισσας από μία μικρή πόλη που ονομάζεται Ντάλμπι. Στην Αυστραλία. Εκεί που ζουν τα καγκουρό.

Μας έκανε λοιπόν γκελ και μας άρχισε και τις γροθιές στο στομάχι με κάθε της εμφάνιση έκτοτε. Μόνο που από την ‘Ομάδα Αυτοκτονίας’ και μετά, η γροθιές αντικαταστάθηκαν από το ρόπαλο της Harley Quinn που με κάθε χτύπημα στα αχαμνά, σε πείθει πως αυτή η αιχμαλωσία δεν θα τελειώσει γρήγορα. Δεν χρειάζεται να είναι ημίγυμνη, δεν είναι απαραίτητο να φοράει ζαρτιέρες. Ούτε καν να προσπαθεί να δείχνει όμορφη για εσένα.

Διότι η Margot Robbie είναι τόσο όμορφη που τίποτα δεν μπορεί να την επισκιάσει.

 

Έτσι και στο video που αποτέλεσε αφορμή για αυτή τη σύντομη και παταγωδώς αποτυχημένη ερωτική εξομολόγηση, με το οποίο σηματοδοτείται η έναρξη της συνεργασίας της 26χρονης με τη Nissan. Τι αφορά αυτή; Ως επίτιμο μέλος μίας διεθνούς Generation N ανέλαβε έναν ρόλο διαφορετικό από εκείνους που μας έχει συνηθίσει: της πρέσβειρας ηλεκτροκίνητων οχημάτων της ιαπωνικής μάρκας!

Αυτό είναι προφανώς το μέλλον αλλά σε μία εποχή που ακόμα ο μέσος οδηγός θέλει λεβιέ ταχυτήτων και ξερογκαζιές στα φανάρια, απαιτούνται πειστικοί τρόποι για να περάσεις το μήνυμα. Και για να συστήσεις την τεχνολογία που αναπτύσσεις σε ένα πιο ευρύ κοινό. Εδώ λοιπόν μπαίνει στο παιχνίδι η Margot, σε ρόλο πρωταγωνιστικό και με το cast να περιλαμβάνει ακόμα τη φωνή του άγνωστου ‘χ’ μέσω ασυρμάτου και δύο Nissan BladeGlider. Τι ειν’ τούτο; Ένα ριζοσπαστικό σπορ ηλεκτροκίνητο μοντέλο που χάρη στα 272 άλογά του, κάνει τα 0-100km/h σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα στα 190 km/h!

Αυτό λοιπόν οδηγεί η αγαπημένη μας και όχι σε οποιονδήοτε δρόμο αλλά σ’ αυτούς του Πριγκιπάτου του Μονακό. Στην αγωνιστική διαδρομή που χρησιμοποιείται για το Grand Prix της Formula 1, που περνά από την πλατεία του Καζίνο, το περίφημο τούνελ, την αργή φουρκέτα στο ξενοδοχείο Fairmont. Ειδικά εκεί, το σενάριο τη θέλει να δοκιμάζει το drift mode και να πηγαίνει ‘με το πλάι κι όπου πάει’! Όσο καλή ηθοποιός κι αν είναι, δεν μας έπεισε.

Αλλά πέραν αυτού, η πειθώ της ήταν αφοπλιστική. Τα χάδια στη λαμαρίνα, τα γαλανά της μάτια να λαμπυρίζουν σαν πολύτιμα πετράδια στις νυχτερινές της βόλτες, η καθολική άρνηση να υποταχθεί σε οδηγίες, οι διαβολικής αθωότητας απορίες, η επιβλητική της αυτοπεποίθηση, η απόλυτα κυνική ομορφιά της.

Ποιο diesel, ποια συμβατικά supercars. Από σήμερα μόνο ένα BladeGlider θέλω. Κι αν γίνεται όταν θα κάνω βόλτες, στο διπλανό να κάθεται η Margot Robbie…