ORIGINALS

10 -1 λόγοι για να φύγεις αυτό το τριήμερο

Μία δημοσιογράφος του Oneman σου ετοιμάζει τη βαλίτσα με τα απολύτως απαραίτητα (και σε χαμηλή τιμή) πράγματα και σε 'σπρώχνει' στο να μην κάτσεις πάλι σπίτι να βλέπεις σειρές.

Ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι τα χουμε παίξει. Όλοι μας. Γύρω μας γίνεται ο κακός χαμός σε κάθε επίπεδο και εμείς, νιώθουμε σαν τον Τομ Χανκς ναυαγοί χωρίς την μπάλα για παρέα.

Κανείς ή τέλος πάντων, σίγουρα όχι εγώ δεν πρόκειται να απορήσω αν δεν έχεις όρεξη να φύγεις το τριήμερο που έρχεται. Παρόλα αυτά, θα έρθω να σου πω να την βρεις, και να πάρεις το κορίτσι σου, τους φίλους σου, τους γονείς σου, το σκύλο σου, το βιβλίο σου και να φύγεις. Γιατί θα σου κάνει πολύ περισσότερα καλά από όσα νομίζεις.

Μετράς;

Νούμερο 1: Θα αναπνεύσεις λίγο καθαρότερο αέρα. Σίγουρα καλύτερο από τον χθεσινό και το σημερινό.

Νούμερο 2: Θα χαλαρώσεις αφού θα βγεις από τους ρυθμούς της πόλης. Ούτε παρκάρισμα ούτε κίνηση ούτε τίποτα.

 

Χαμηλά Sneakers Faguo 68 από 85€ >

 

Κασκόλ Chevignon 39€ >

 

Νούμερο 3: Σε περίπτωση που πας με κάποιον άλλο, θα κερδίσεις λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του. Δεν θα μιλάτε από τα whatsapp και τα τηλέφωνα.

Νούμερο 4: Σε περίπτωση που πας μόνος σου, θα δεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου. Αλήθεια, πόσον καιρό έχετε να τα πείτε;

 

Πλεκτή Ζακέτα Consesco 29,90 από 59,90€ >

 

Μποτάκια Dr Martens 154€ >

 

 

Σάκος Franklin and Marshall 80€ >

 

Savio Garcia Τζιν 89,99€ >

 

Ζακέτα Just Way 34,90 από 49,90€ >

 

Νούμερο 5: Θα κάνεις αποτοξίνωση. Από τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια που έχουν κλείσει και τα καλύτερα τα σπίτια. Και αυτό, δεν το λέω εγώ αλλά το τραγούδι.

Νούμερο 6: Θα εκμεταλλευτείς την τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται για εκδρομή πριν το Πάσχα.

 

Replay Τζιν 120€ >

 

Ζακέτα STD 27 από 34,90€ >

 

Νούμερο 7: Θα ξεφύγεις από τη ρουτίνα του ‘κάνω τα ίδια και τα ίδια’.

Νούμερο 8: Θα ξεφύγεις από τις πάσης φύσεως οθόνες. Τηλεόραση, υπολογιστής, κινητό (παρεμπιπτόντως, μιας και πας εκδρομή κλείστο το ρημάδι)

Νούμερο 9: Αν πας με κοπέλα, θα δείτε λίγο καλύτερα τη σχέση σας. Αν τσακώθηκες με κοπέλα και πας μόνος, θα δείτε λίγο καλύτερα τη σχέση σας. Αν δεν έχεις κοπέλα, ήρθε ο καιρός να βρεις. Στην εξοχή ναι, γιατί όχι;

 

Χαμηλά Sneakers Vans 53,60 από 67€ >