ORIGINALS

10 ακόμη πιο αταίριαστα ζευγάρια απ’ το Ρέμος – Gipsy Kings

Η μεγάλη βραδιά έφτασε και με την ευκαιρία σου προτείνουμε μερικά ακόμη πιο παράξενα ζευγαρώματα, επειδή γιατί όχι;

Το ζητήσαμε (ή και όχι), ανυπομονούσαμε (σίγουρα όχι), μας το υποσχέθηκαν, διαφημίστηκε (και τρολαρίστηκε) κι η μεγάλη στιγμή επιτέλους ήρθε.

Το απόλυτο event του καλοκαιριού, η κορυφαία συνεργασία ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings, θα συμβεί απόψε στο Nammos της Μυκόνου. Είτε σκοπεύεις να είσαι εκεί (ελπίζω με το μενού των 1000 ευρώ, δεν πιστεύω να είσαι βασιλιάς της γυφτιάς *συγγνώμη* και να διάλεξες αυτό με τα 500 ευρώ), είτε ζήσεις την απόλυτη μουσική συνύπαρξη απ’ το σπίτι (φαντάζομαι θα τη μεταδίδει η ΕΡΤ, τζάμπα πληρώνουμε;) δεν γίνεται να μην είσαι ενθουσιασμένος.

Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν αυτό το κλίμα γιορτής κι ενθουσιασμού, αρπάζουμε όσους θα πάνε την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά και προτείνουμε 10 ακόμη πιο αταίριαστα ζευγάρια τα οποία θα μπορούσαν να βρουν πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Πλέον, όλα είναι δυνατά.

Πάνος Κιάμος – Adele

 

Ας ξεκινήσουμε μουσικά, μ’ ακόμη έναν Έλληνα καλλιτέχνη να ενώνει τις δυνάμεις του με ένα μεγάλο ξένο όνομα. Αυτή τη φορά, ο λαϊκός τραγουδιστής συνεργάζεται με την Adele για να εξερευνήσει τις πιο pop προεκτάσεις του ρεπερτορίου του, με τους δυο να γιορτάζουν την μεγάλη συνύπαρξη με μια συναυλία στους Μολάους, με το μενού να δίνει την επιλογή των 5 ευρώ με ρετσίνα και 10 με λευκό κρασί.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: Το ντουέτο “Βάζω φωτιά με φωτιά στη βροχή”.

Τάκης Τσουκαλάς – Ανδρέας Μικρούτσικος

 

Οι δυο τους μπορούν να δουν μαζί το επόμενο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και να σχολιάζουν σε ζωντανή μετάδοση τα τεκταινόμενα, μέσα απ’ την ειδική εκπομπή “Άντε Γεια, είναι μεταδοτικό”. Στο ημίχρονο, ο Μικρούτσικος θα ψυχαναλύει τον Τσουκαλά, ο οποίος θα μιλήσει στον παρουσιαστή για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, όταν οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν για το μαλλί του.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: Ένα σπασμένο σαλόνι κι η αρχή μιας μεγάλης φιλίας.

Μάρκος Σεφερλής – Louis C.K.

 

Δύο τοτέμ της κωμωδίας μοιράζονται την ίδια σκηνή, κατά προτίμηση στο Δελφινάριο. Ο Louie κάνει τα γνωστά ιδιοφυή και λίγο καταθλιπτικά αστεία για τη ματαιότητα και τις αλήθειες της ζωής κι ο Μάρκος κάνει συνεχώς λογοπαίγνια με τ’ όνομα του όσο κυνηγιέται με τον Γιάννη Καπετάνιο.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: Η επιθεώρηση με τίτλο “Έγινα Louis” (εναλλακτικά, “Του Louis η μάνα δεν έκλαψε ποτέ”).

Αλέξης Τσίπρας – Τσε Γκεβάρα

 

Ο Αλέξης μικρός πρέπει να είχε μπλούζες μόνο με τον Τσε όσο μεγάλωνε κι οργάνωνε καταλήψεις, ενώ σίγουρα είχε στο δωμάτιό του τουλάχιστον 3 μεγάλες αφίσες του “Κομαντάντε”. Αν έπρεπε όμως να ζητήσει τη συνεργασία του Αργεντίνου επαναστάτη για να κυβερνήσει τη σημερινή Ελλάδα, ο Τσε θα απαιτούσε ο μικρός Ερνέστος να αλλάξει τ’ όνομά του σε Βόλφγκανγκ.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: Πολλά σκισμένα μπλουζάκια κι ένα ακόμη μνημόνιο.

Πίτσα – Αντζούγιες

 

Ας σοβαρευτούμε. Παραδέχομαι ότι όταν ήμουν μικρός, δεν είχα ιδέα τι ακριβώς ήταν οι αντζούγιες. Επειδή όμως μερικοί άνθρωποι τις έβαζαν στην πίτσα τους, θεώρησα ότι λογικά είναι κάτι νόστιμο. Μέχρι που είδα αντζούγια, και κατάλαβα ότι είναι ψάρι. Και μάλιστα ο γνωστός σε όλους γαύρος. Μερικοί δηλαδή, τρώνε πίτσα με ψάρι. Ψάρι με πίτσα. Τυριά και πεπερόνι και πιπεριές μαζί με γαύρο. Ξαφνικά η αποψινή βραδιά στο Nammos μοιάζει με όνειρο.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: Αναγούλα και μια πίτσα στράφι.

Ροτβάιλερ – Κανίς

 

Αντικειμενικά να το δεις, το παραπάνω ζευγάρωμα είναι όχι απλά αταίριαστο, αλλά και επικίνδυνο. Παραμένει πάντως αρκετά πιο ενδιαφέρον και σίγουρα πιο οικονομικό απ’ το δίδυμο Ρέμος – Gipsy Kings.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: Δυστυχώς, κανένα απολύτως 🙁

Άσπα Τσίνα – Προκόπης Παυλόπουλος

 

Σκέφτομαι την Άσπα να προσπαθεί να τσαντίσει τον Προκόπη κι εκείνος να την κοιτάει για ώρες ατάραχος, μέχρι εκείνη να μην μπορεί να αντέξει άλλο πως όλα της τα κόλπα δεν πιάνουν. Καμία Φωτεινή, αν έπαιζε τότε ο Πάκης, η Άσπα θα είχε φύγει απ’ το πρώτο live.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: “Τι της έχω κάνει μωρέ της μαλακισμένης;”

Η μητέρα σου – Facebook

 

Τραγικό ζευγάρι. Η μητέρα σου αποφασίζει να μπει στο Facebook και φυσικά είσαι το πρώτο της add friend. Αφού για μερικές μέρες κάνεις ότι δεν έχεις δει το αίτημα φιλίας, αποδέχεσαι κι αυτό και τη μοίρα σου και η ζωή σου γίνεται αυτόματα δέκα φορές χειρότερη. Σχόλια “αχ τι ωραίος που είσαι εδώ” σε κάθε σου φωτογραφία, share της σελίδας “αν η αγάπη μου για σένα ήταν όχημα θα ήταν διαστημόπλοιο” και ανέβασμα φωτογραφιών σου απ’ την βρεφική σου ηλικία.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: Η έξοδός σου απ’ το Facebook.

Ελένη Λουκά – Σατανάς

 

Ε αντικειμενικά δεν τραβάει αυτό το ζευγάρι. Σκέψου να πάνε μαζί για φαγητό κι η Ελένη Λουκά κάθε τρεις και λίγο να του λέει, “666, είσαι του διαβόλου, ο Θεός να μας φυλάει, ξου ξου, 666”. Ε, όσο καλή διάθεση και να έχει ο Σατανάς, κάποια στιγμή θα τη στείλει….έλα πες το μόνος σου…..ο Σατανάς θα τη στείλει στον……έλα έλα….δ…..στον διάολοοο (χαχαχα)

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: Το μωρό της Ρόζμαρι.

Δεξί κεφάλι Χάγκα – Αριστερό κεφάλι Χάγκα

 

Μην το επαναλαμβάνουμε. Η νέα μασκότ της ΑΕΚ είναι πιο άσχημη κι απ’ το χρέος, όπως είπε ο Καίσαρης. Δεν ξέρω ποιο απ’ τα δυο κεφάλια είναι ασχημότερο, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, καθόλου. Τίποτα δεν ταιριάζει με αυτό το πράγμα απ’ την Παφλαγονία, εκτός ίσως από τις αντζούγιες.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους: Ίσως ακόμη ένας υποβιβασμός για την ΑΕΚ.