ORIGINALS

10 ιστορίες που δείχνουν πόσο τρομερός τύπος είναι ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

Ο Bill Murray είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ένας τρομερά ταλαντούχος γραφιάς, ένας από τους πιο ιδιοφυείς καλλιτέχνες του καιρού μας. Κανένας όμως δεν αγαπάει τον Bill Murray -μόνο- γι’ αυτά του χαρίσματα.

Ο 67χρονος σταρ, έχει φτάσει στα πρόθυρα του να αποκτήσει δική του θρησκεία (υπερβολή, αλλά θα ‘πρεπε εδώ που τα λέμε), επειδή είναι ένας απίστευτα κουλ άνθρωπος. Μπορεί να μοιάζει ξινός, απρόσιτος και εσωστρεφής, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας τρομερός τύπος και υπάρχουν οι ιστορίες για να το αποδείξουν.

Επειδή οι ιστορίες αυτές είναι τόσες πολλές μάλιστα, φτιάχτηκε μέχρι και ειδικό site για να τις φιλοξενήσει. Το billmurraystory.com είναι γεμάτο με μικρές διηγήσεις απλών ανθρώπων που συνάντησαν τον ηθοποιό κι έζησαν για να διηγηθούν την γαματοσύνη του κι εμείς διαλέξαμε μερικές απ’ αυτές για να σε πείσουμε σε περίπτωση που είχες την παραμικρή αμφιβολία. Αν τώρα κάποια εξ αυτών δεν είναι αληθινή (blog με ιστορίες αγνώστων είναι, όχι εγκυκλοπαίδεια), θα επιλέξουμε να μην αφήσουμε μια μικρή λεπτομέρεια να χαλάσει μια ωραία ιστορία.

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

Ο Bill τρολάρει στο ασανσέρ

Ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας βρέθηκε στο ίδιο ασανσέρ με τον Bill, σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Όταν τον είδε, σχολίασε “δεν το πιστεύω, είσαι ο Bill Murray”, με τον ηθοποιό ατάραχο να απαντά, “γιατί όλοι κάθε φορά λέτε το ίδιο;”. Ο αφηγητής συνεχίζει εξηγώντας πως ανέβαινε στον 22ο όροφο, με τον Murray μόλις το είδε αυτό, να πατάει όλα τα κουμπιά μέχρι και τον 20ο όροφο, ώστε να κάνει 20 αχρείαστες στάσεις μέχρι να φτάσει στον προορισμό του. Όταν έφτασε στον τρίτο όροφο, ο ηθοποιός κατέβηκε, αφού πρώτα είπε στον φίλο μας πως “κανένας δεν πρόκειται να σε πιστέψει”.

Ο Bill κάνει πεντικιούρ στο Hello Kitty

Μία κυρία περιγράφει μια ιστορία η οποία έλαβε χώρα στις αρχές του 2000. Σύμφωνα με την διήγησή της, η γυναίκα επισκέφτηκε μαζί με τη θεία της ένα νυχάδικο στη Νέα Υόρκη, όταν είδε τον ηθοποιό να μπαίνει, προκειμένου να περιποιηθεί τα νύχια των χεριών και των ποδιών του. Μέχρι εδώ όλα καλά, δεν υπάρχει κάτι παράξενο. Το περίεργο λοιπόν είναι πως το μαγαζί εκείνο ήταν θεματικό του ‘Hello Kitty’, με τα ΠΑΝΤΑ εκεί μέσα να σχετίζονται με αυτό. ΟΚ, σιγά, ο άνθρωπος γουστάρει να κάνει πεντικιούρ βλέποντας παντού γύρω του Hello Kitty, πού είναι το κακό;

O Bill τρώει φασόλια από το παπούτσι άγνωστης κυρίας

O Bill Murray ταξίδευε με αεροπλάνο της Eastern Airlines στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, με τον γιο μιας αεροσυνοδού να μοιράζεται το παρακάτω περιστατικό. Όταν σέρβιραν το φαγητό στον ηθοποιό, το οποίο περιελάμβανε φασόλια, φώναξε την αεροσυνοδό και της ζήτησε ευγενικά να του δώσει το παπούτσι της. Όταν το πήρε στα χέρια του, άδειασε μέσα τα φασόλια και στη συνέχεια άρχισε να τα τρώει. Στην εύλογη ερώτηση γιατί το κάνει αυτό, κι αφού καθάρισε το παπούτσι με μια χαρτοπετσέτα, απάντησε πως έτσι τα φασόλια του αεροπλάνου θα γίνουν λίγο πιο νόστιμα.

O Bill ‘κρασάρει’ ένα γάμο Γιαπωνέζων στη Χαβάη

Βρισκόμαστε στη Χαβάη στις αρχές του 2000, θυμάται ο αφηγητής αυτής της ιστορίας, με τον Μπιλ Μάρεϊ να απολαμβάνει ένα παιχνίδι γκολφ στο Bay course του Kapalua και ένα πλήθος 20 ανθρώπων να τον ακολουθεί κατά πόδας για να τον χαζέψει. Φορώντας βερμούδα και καπέλο, εντοπίζει έναν γάμο να λαμβάνει χώρα λίγα μέτρα πιο πέρα και χωρίς δεύτερη σκέψη αναφωνεί “πιστεύω πως είμαστε όλοι καλεσμένοι”. Όταν έφτασαν στο σημείο, το ζευγάρι των Γιαπωνέζων έβγαζε φωτογραφίες μαζί με τους καλεσμένους, με τον Murray να πλησιάζει τους νιόπαντρους, να αρπάζει τη νύφη, να τη φιλάει και να λέει στον γαμπρό “ορίστε, τώρα στη ζέστανα”. Οι σοκαρισμένοι Γιαπωνέζοι έμειναν να κοιτάζουν τον Murray και όταν κατάλαβαν ποιος είναι, άρχισαν να αναφωνούν ‘Caddyshack’ όσο εκείνος συνέχισε να δίνει το δικό του σόου πριν αποχωρήσει.

Ο Bill τρώει τις πατάτες ενός random τύπου στο In-N-Out

Ο αφηγητής αυτής της ιστορίας αποφάσισε να μετακομίσει στην Καλιφόρνια για να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ροκ σταρ. Μαζί του στο ταξίδι, πίσω στο 1998, ο αδερφός του, και πρώτη τους στάση στο άχαστο μπεργκεράδικο In-N-Out που βρίσκεται στη Sunset Boulevard. Εκεί, βρισκόταν ο Bill Murray, ο οποίος περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να εξυπηρετηθεί, όταν ο αδερφός του αφηγητή του ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί τους. Ο Bill, φυσικά, την αποδέχτηκε και όσο τον περίμενε να πάει να φέρει τη φωτογραφική από το αμάξι (είπαμε, βρισκόμαστε στο 1998) πήγε κι έκατσε με τον αφηγητή, με τον οποίο έπιασε κουβέντα για την μουσική καριέρα που ήθελε να ξεκινήσει. Όση ώρα συνομιλούσαν, σαν να μην τρέχει τίποτα, ο Bill του έτρωγε τις τηγανητές πατάτες. Αδερφός.

Ο Bill θυμάται έναν άσχετο τύπο και τον προσβάλλει

Βρισκόμαστε στο Ρέικιαβικ, πίσω στο 2008, με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας να έχει ταξιδέψει στην Ισλανδία για να λάβει μέρος σε τουρνουά τζούντο. Ένα βράδυ, αποφασίζει να επισκεφτεί τη σάουνα του ξενοδοχείου, όπου συναντάει τον Bill Murray, με τον οποίο πιάνει μια μικρή κουβέντα. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος, επισκέπτεται μαζί με τη κοπέλα του έναν αγώνα της ομάδας μπέιζμπολ Brockton Rox, της οποίας συνιδιοκτήτης είναι και ο Bill. Έχοντας πια παρατήσει το τζούντο, είχε πάρει αρκετά κιλά. Όταν είδε τον ηθοποιό από μακριά, τον φώναξε και του είπε ότι έχουν ξανασυναντηθεί αλλά πιθανότατα δεν θα τον θυμάται, με τον Murray να απαντάει “ρε φίλε, πώς πάχυνες έτσι;”.

O Bill σηκώνεται για να φτιάξει το air condition

Καλοκαίρι του 2010 και ο Bill απολαμβάνει το δείπνο του στο Oyster Bar Grill στο Oak Bluffs του Martha’s Vineyard, όπως και κάθε βράδυ. Στην αίθουσα VIP βρίσκεται ένα air condition, το οποίο διαρκώς παγώνει και κάνει θόρυβο, τρελαίνοντας τον Bill, μέχρι που ένα βράδυ Σαββάτου, με το εστιατόριο γεμάτο, αποφασίζει να σηκωθεί και να αρχίσει να το καθαρίζει όρθιος στον τοίχο για 15 λεπτά.

Ο Bill πετάει νερό σε ζευγάρι που προσπαθεί να βγάλει selfie

Νεαρό ζευγάρι εντοπίζει τον ηθοποιό σε συναυλία της Jenny Lewis στο Music Farm του Charleston και τον ακολουθεί μέχρι το μπαρ για φωτογραφίες. Η κοπέλα του λέει πόσο τον θαυμάζει και τον αγαπάει και ο Bill της απαντάει ότι μυρίζει όμορφα, βγάζουν τις φωτογραφίες τους και επιστρέφουν στο χώρο της συναυλίας. Εκεί, ελαφρώς μεθυσμένο, το ζευγάρι διαπιστώνει ότι ο Bill κάθεται λίγο πιο πίσω τους και προσπαθεί να βγάλει selfie με εκείνον στο κάδρο, χωρίς καμία προσπάθεια να είναι διακριτικό. Ο Bill το καταλαβαίνει, της πετάει νερό και στη συνέχεια κάνει ότι κρύβεται πίσω από άλλους θαμώνες.

Ο Bill πετυχαίνει τρομερή βολή στο γκολφ και φιλάει μια κυρία μπροστά στον άντρα της

 

Βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και ο ηθοποιός παίζει γκολ στην Pebble Beach, μαζί με τον επαγγελματία γκόλφερ και φίλο του, Peter Jacobsen.  Κάποια στιγμή, πετυχαίνει μια τρελή βολή και οι θεατές αρχίζουν να τον αποθεώνουν. Ο Bill υποκλίνεται, περπατάει προς τη μητέρα του αφηγητή της ιστορίας, την πιάνει από τη μέση και τη φιλάει για πέντε δεύτερα στη μύτη, δίπλα στον σύζυγό της. Στη συνέχεια, έδωσε στον σύζυγο το γάντι του γκολφ κι έφυγε.

O Bill εμψυχώνει ένα παιδί που έπαθε κρίση

Μια οικογένεια με τα παιδιά της ταξίδεψαν κοντά στο Σικάγο, όπου διέμεναν για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο. Τα παιδιά επισκέφτηκαν το γυμναστήριο του ξενοδοχείου, όπου και συνάντησαν τον ηθοποιό. Ειδοποίησαν τους γονείς τους ενθουσιασμένοι και στη συνέχεια πήγαν και του μίλησαν για 15 λεπτά, με τον Bill να τους πιάνει την κουβέντα όλο ευγένεια και να τους παρακαλάει απλά να μην ενοχλήσουν τον γιο του. Το επόμενο πρωί, η οικογένεια κατέβηκε για πρωινό στο αίθριο του ξενοδοχείου, με τον πατέρα να περιμένει στην ουρά του μπουφέ, όταν άκουσε να τον φωνάζουν. Ο 19χρονος γιος του ήταν πεσμένος στο έδαφος παθαίνοντας κρίση κι ο Bill Murray βρισκόταν από πάνω του, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει και να τον παρηγορήσει, κάνοντας το ίδιο και με τους γονείς, μέχρι εκείνοι να τον πάνε στο νοσοκομείο, όπου η περιπέτειά τους έληξε με αίσιο τρόπο.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ επιλέγω να τις πιστέψω όλες.