ORIGINALS

13 επιλογές μαγιό για το καλοκαίρι που φτάνει

Το Oneman αναζητά τις τάσεις των ανδρικών μαγιό για φέτος το καλοκαίρι και προτείνει 13 ξεχωριστά σχέδια.

Το ανδρικό μαγιό για κάποιο λόγο όσο και αν προσπάθησα να το παραλληλίσω με το γυναικείο μπικίνι δεν τα κατάφερα. Κατά την ταπεινή μου άποψη ένα γυναικείο μαγιό είναι φτιαγμένο για τελείως διαφορετικούς λόγους. Για να τονίσει την θηλυκότητα, να αναδείξει τις γυναικείες καμπύλες και σε γενικές γραμμές να αναστατώσει λίγο τα πλήθη. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με ένα αντρικό σορτσάκι που επιλέγεις για να βγεις στις παραλίες.

Γενικότερα όταν αγοράζεις ένα αντρικό μαγιό, το μόνο χαρακτηριστικό που εξετάζεις πέρα από τον τύπο του, είναι ίσως το χρώμα. Εντάξει προφανώς σε ενδιαφέρει και η τιμή αλλά τώρα μιλάμε για χαρακτηριστικά τα οποία “φοριούνται”. Το καρτελάκι της τιμής μην ξεχνάς πως θα το κόψεις και θα το πετάξεις.

 

Ανδρική Βερμούδα Μαγιό “Vacation” Van Hipster €19.90 >

 

 

Ανδρικό Μαγιό “Trorical Life” Brave Soul €14.90 €24.90 >

Η αλήθεια όμως είναι λίγο πιο πολύπλοκη και εγώ προσωπικά θα την τοποθετήσω κάπου στην μέση. Η μέση ορίζεται ακριβώς στο σημείο που ξέρεις τι σου ταιριάζει, ξέρεις το μήκος που επιθυμείς, αν θα είναι μονόχρωμο ή πολύχρωμο και αν απλά θα κρατήσεις το περσινό σου μιας και υπάρχει και αυτή η επιλογή.

 

Ανδρική Βερμούδα Μαγιό “Sa Souma” Rock Club €14.90 €34.90 >

Το καλοκαίρι είναι εποχή ξέγνοιαστη και χαλαρή. Τόσο από θέμα προγράμματος, υποχρεώσεων και ρυθμού όσο και από θέμα ντυσίματος. Ξυπνάς και το πρώτο πράγμα που θα αναζητήσεις είναι το μαγιό σου, οι σαγιονάρες σου και η κοντινότερη παραλία. Χωρίς να χάνεις χρόνο περνάς όλη σου την μέρα με αυτά τα δύο αγαπημένα αξεσουάρ και μέχρι να βραδιάσει πιθανόν και να μην τα αποχωριστείς καθόλου.

 

Ανδρική Βερμούδα Μαγιό “Surf” Biston €14.90 €24.90 >

 

 

Ανδρικό Μαγιό “Sink Or Swim” Cotridis Jeans €31.50 €44.90 >

Για τον λόγο αυτό λοιπόν δεν πρέπει η επιλογή ενός μαγιό να είναι τυχαία. Εγώ προσωπικά είμαι από αυτούς που στις καλοκαιρινές διακοπές δεν αποχωρίζονται ποτέ το μαγιό, τις σαγιονάρες και το ψάθινο καπέλο τους. Είναι λοιπόν ένα θέμα που θα του δώσω την πρέπουσα προσοχή γιατί με χαρακτηρίζει. Ένα αξεσουάρ που επηρεάζει τον προορισμό των διακοπών μου. Δεν είναι διακοπές να ξέρεις αν δεν μπορείς να είσαι όλη μέρα με μαγιό και σαγιονάρα.

 

Ανδρικό Μαγιό “Seafarer” Cotridis Jeans €31.50 €44.90 >

 

 

Μαγιό-σορτς SOFT GREY €28,45 >

Ένα μαγιό είναι ωραίο να σε εμπνέει να το συνδυάσεις το ίδιο με όλα τα αγαπημένα σου t-shirts, jean πουκάμισα και εσπαντρίγιες. Να συμπληρώνει ένα ολοκληρωμένο outfit με το σακίδιό σου. Να δείχνεις εξαιρετικός με το ψάθινο καπέλο σου στην παραλία και τα funky γυαλιά ηλίου. Αν δεν λέρωνε και από το αντηλιακό σου θα ήταν η ιδανική επιλογή.

 

Μαγιό-σορτς SOFT GREY €28,45 >

 

 

Μαγιό-σορτς OXBOW €47,00 >

Με έβαλες και μίλησα για το καλοκαίρι και τις διακοπές και μου φούσκωσες τα μυαλά. Ούτε η Μεγάλη Εβδομάδα δεν έχει έρθει ακόμα. Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο λοιπόν και Καλό Πάσχα!

 

ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΜΟΤΙΒΟ ΚΑΙ ΚΟΡΔΟΝΙ – LACOSTE 99,00 € >

 

 

ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΑΠΟ ΓΚΙΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑΦΤΑ – LACOSTE 105,00 € >

 

 

U.S. POLO ASSN.HUGO μπλέ 60,00 € >

 

 

Calvin Klein K9MN000105 μπλέ 37,60 € 47,00 € >