ORIGINALS

15+1 λόγοι που τα Τ-shirts δεν θα είναι ποτέ αρκετά

Το Oneman αποδεικνύει τους λόγους που πάντα θα υπάρχει χώρος για κοντομάνικα μπλουζάκια στην ντουλάπα σου.

Υπάρχουν πολλά φετίχ ξέρω. Έχω ακούσει αρκετά κατά καιρούς που ευτυχώς ήταν όλα τους αποδεκτά. Σχεδόν όλα δηλαδή γιατί δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος με όλους εσάς εκεί έξω. Από μικρός θυμάμαι τον αδερφό μου που έκανε μοντελισμό σε αεροπλανάκια. Με τεράστια υπομονή και χειρουργικές κινήσεις ξεκολλούσε και συναρμολογούσε εξαρτήματα σε μαχητικά αεροσκάφη. Μεγαλοπρεπής συλλογή με μουσειακή αξία που έχει μέχρι σήμερα.

Κάποια στιγμή με τον άλλο μου αδερφό μαζεύαμε γυάλινες μπίλιες. Αγοράζαμε τα σακουλάκια μανιωδώς μέχρι που σταματήσαμε γιατί δεν βρίσκαμε νέα σχέδια. Αυτή η συλλογή αν και πανέμορφη που μας είχε στοιχίσει πολλά παλιά κατοστάρικα δεν υπάρχει σήμερα. Αγνοείτε η τύχη της δυστυχώς.

 

Ανδρικό T-shirt SHINE 25,50 € >

 

 

CHEAP MONDAY STRONG ΜΑΥΡΟ T-SHIRT 13,50 € 27,00 € >

Αργότερα μεγαλώσαμε. Βγήκαν τα πρώτα άλμπουμ με αυτοκόλλητα και τα απογεύματα στις πλατείες αντί για καραμπόλα και δώρο έκπληξη επενδύαμε σε φακελάκια με αυτοκόλλητα που στην συνέχεια ανταλλάζαμε με τα όμοια των φίλων μας. Το πρώτο ήταν με τους Φλίντστοουνς και μετά Χελωνονιτζάκια θυμάμαι. Άραγε να το είχε συμπληρώσει ποτέ κανείς ολόκληρο;

 

Ανδρικό αμάνικο T-shirt SHINE 32,00 € >

 

 

CHEAP MONDAY ICE ΜΠΛΕ T-SHIRT 13,50 € 27,00 € >

Κάποια παιδιά είχαν συλλογές με μικρομηχανές. Αποτελούνταν από μικρά αυτοκινητάκια, φορτηγά, μηχανές και ράλι για αγώνες δρόμου. Όλα μινιατούρες. Τα μάζευαν θυμάμαι σε χαρτόκουτα παπουτσιών. Αυτή η συλλογή δεν με ξετρέλαινε και τόσο. Το μόνο που ήθελα από όλα αυτά τα μίνι οχήματα ήταν μία μικρή κίτρινη βέσπα. Μέχρι σήμερα δηλαδή αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι θέλω μία βέσπα. Στο πιο αληθινό βέβαια.

 

Aνδρική Μπλούζα T-Shirt “Rayan” Clever €14.90 >

 

 

TOP SECRET ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ 18,90 € >

Μία παιδική μου φίλη πρόσφατα έκανε μία μεγάλη συλλογή από φελλούς. Μπουκαλιών εννοώ, ξύλινους. Την είχα βοηθήσει και εγώ μαζεύοντας κάποιους. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια είναι μία καλή δικαιολογία για να τελειώσεις έναν μεγάλο αριθμό μπουκαλιών από κρασί. Όπως και να έχει, δείχνουν τέλειοι μέσα στο γυάλινο βάζο που τους διακόσμησε.

 

Ανδρική μπλούζα Franklin & Marshall γκρι 32,90 € 65,00 € >

 

 

FRANKLIN & MARSHALL TOP ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ 44,00 € >

Κάπου εδώ θυμήθηκα και το σύνδρομο της Ελληνίδας μάνας και νοικοκυράς να συλλέγει τάπερ και πάσης φύσεως γυάλινα βαζάκια. Τα προσέχει σαν τα μάτια της. Ξέρει ανά πάσα στιγμή πόσα έχει, που τα έχει και αντιλαμβάνεται κάθε απώλεια προτού καν της ανακοινωθεί. Είναι και το τάπερ ένα φετίχ τελικά.

 

Ανδρική μπλούζα GUESS γαλάζια 32,90 € 55,00 € >

 

 

ESPRIT ΖΕΡΣΕΪ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ V 15,99 € >

Εγώ πάντως αν με ρωτάτε δεν θα ξεχάσω ποτέ την συλλογή μου σε παιχνίδια playmobil και lego. Μπορούσες να στήσεις μία ολόκληρη πόλη. Ήταν τα αγαπημένα μου που σχεδόν ποτέ δεν άφηνα να αγγίξω μέχρι και εμένα τον ίδιο. Παλιά και αγαπημένα που όπως είναι φυσικό, φυλάω μέχρι σήμερα και δεν θα ήθελα ποτέ μα ποτέ να πάθει τίποτα και να χαθεί το παραμικρό.

 

Ανδρική μπλούζα Scotch & Soda πράσινη-λευκή 34,90 € 59,00 € >

 

 

ESPRIT ΡΙΓΕ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ T-SHIRT 19,99 € >

 

 

Ανδρική μπλούζα Converse ροζ 22,90 € 32,90 € >

Σήμερα δεν έχω ακούσει κάποιον να κάνει κάποια ιδιαίτερη και αξιοσημείωτη συλλογή. Αυτό που μπορώ να αναγνωρίσω μόνο ως συλλογή είναι το φετίχ που έχουν κάποιοι στα ρούχα και τα παπούτσια. Που όσα και να έχουν δεν τους φτάνουν και δεν ψωνίζουν φυσικά εξυπηρετώντας λειτουργικές και πρακτικές ανάγκες.

 

ESPRIT ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΣΕΠΗ 15,99 € >

 

 

ESPRIT ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΡΙΓΕ T-SHIRT 15,99 € >

 

 

Ανδρική μπλούζα Scotch & Soda μαύρη-γκρι 26,90 € 44,90 € >