OPINIONS

3 απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο

Απίστευτα όπως λέμε "διαβολικοί ιπποπόταμοι του μακαρίτη Εσκομπάρ τρομοκρατούν κόσμο, τώρα που μιλάμε, στην Κολομβία".

Όταν ο Cat Stevens τραγουδούσε αισθαντικά “Oh baby baby, it’s a wild world”, σίγουρα δεν είχε στο μυαλό του ότι εκατοντάδες άνθρωποι βρήκαν πάρα πολύ αστείο το να ντύνονται κλόουν και να τρομάζουν συνανθρώπους τους στα στενά. Ή ότι κάποιοι δισεκατομμυριούχοι πιστεύουν ότι ζούμε στο Μάτριξ. Ή ότι ο Πάμπλο Εσκομπάρ αγαπούσε τόσο τους ιπποπόταμους.

Happening now λοιπόν…

Κύμα εμφανίσεων creepy κλόουν στις Η.Π.Α.

Γενικά είχα σκοπό να παρουσιάσω μερικά πράγματα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο και μετά να σας αναλύσω γιατί είναι περίεργα. Αλλά εδώ νιώθω ότι δεν χρειάζεται. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΙ ΚΛΟΟΥΝ! Το τρομακτικοί είναι πλεονασμός εδώ. Δεν ξέρω πόσο καιρό είχατε να δείτε κλόουν, αλλά ας θυμηθούμε με τι έχουμε να κάνουμε.

(τυχαία αποτελέσματα της λέξης clown στο Google)

 

(άλλη μια τυχαία αναζήτηση στο Google)

Τώρα που μπήκαν κάποια πράγματα στη θέση τους, ας δούμε τι γίνεται. Τον Αύγουστο του 2016, ξεκίνησαν στην Νότια Καρολίνα των Η.Π.Α. εμφανίσεις ανθρώπων οι οποίοι ήταν ντυμένοι ‘σατανικοί κλόουν’. Λες και οι κλόουν χρειάζονταν αναβάθμιση σε ‘σατανικούς’ κλόουν. Νιώθω ότι πάμε σε υπερβολή εδώ. Τι ακολουθεί;

(από εδώ μια ‘σατανική’ αράχνη, γιατί η φύση ένοιωθε ότι κάτι λείπει)

Γρήγορα ανακαλύφθηκε ότι ήταν απλά μια εκτεταμένη φάρσα από διάφορους κατοίκους της Νότιας Καρολίνας. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Πολύ καλό! Η φάρσα είναι ότι είσαι ψυχοπαθής! Το έπιασα! Η είδηση προφανώς έγινε viral και θα σας δώσω δύο επιλογές για το πως πήγανε τα πράγματα μετά από αυτό.

Α. Ο κόσμος το θεώρησε κακόγουστη και πιθανότατα επικίνδυνη φάρσα και απλά σταμάτησε εκεί, αφήνοντας τη λογική να κυριαρχήσει.

Β. ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΚΛΟΟΥΝ! ΠΑΝΤΟΥ! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ!

Ναι. Ο κόσμος θεώρησε υπέροχη φάρσα το να ντύνεσαι τρομακτικός κλόουν και να κυκλοφορείς στον δρόμο και απλά το φαινόμενο εξαπλώθηκε παντού.

(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχ… Ρε σοβαρά, δεν καταλαβαίνω ποια είναι η φάρσα)

Kαι φυσικά όπως συμβαίνει με κάθε καλό τρεντ, πέρασε από τις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχει σημειωθεί κάποια εγκληματική δραστηριότητα που να συνδέεται με τις εμφανίσεις και…

(ΟΚ άκυρο…)

Δισεκατομμυριούχοι κολοσσοί της Τεχνολογίας, πιστεύουν ότι ζούμε στο Μάτριξ

Θυμάστε το Μάτριξ; Την ταινία που μας ξεγέλασε όλους ότι τα αδέλφια Γουατσόφσκι είναι καλοί στο να κάνουν ταινίες και ακολουθούσαμε πιστά κάθε τους ταινία μέχρι αυτό εδώ;

 

(ω θεέ μου, αυτός ο άνθρωπος έχει Όσκαρ!)

Ε λοιπόν μια μικρή ομάδα ανθρώπων, πρωτοπόροι στον τομέα της τεχνολογίας, πιστεύει ότι όντως το Μάτριξ είναι αληθινό. Το κομμάτι που ζούμε όλοι σε εικονική πραγματικότητα, ελεγχόμενη από μηχανές. Όχι οι περίεργοι φαντασματάνθρωποι.

(κατάλαβε ποτέ κανένας τι ήταν αυτοί;)

Ένα άρθρο στον New Yorker που εξέταζε την υπόθεση να ζούμε σε σε μια εξομοίωση της πραγματικότητας (υπόθεση που η επιστήμη εξετάζει από αρκετά παλιά), ανέφερε ότι δυο δισεκατομμυριούχοι που εργάζονται στον τομέα της τεχνολογίας, είναι αρκετά σίγουροι ότι ζούμε σε εικονική πραγματικότητα και μάλιστα έχουν αρχίσει έρευνες για να βγάλουν την ανθρωπότητα από αυτήν! Τα άρθρο δεν ανέφερε ονόματα, αλλά τόνιζε ότι η υπόθεση της εικονικής πραγματικότητας άρχισε να γίνεται εμμονή σε συγκεκριμένους κύκλους στην Sillicon Valley. Μάλιστα λέει σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν καλύτερα το Μάτριξ, κάνουν τεράστια χίπικα ρέιβ πάρτι σε σπηλιές.

(όλα αυτά για την επιστήμη!)

Πρόσφατα μια δημοσίευση αναλυτών της Bank of America, επιβεβαίωσε ότι το σενάριο της εικονικής πραγματικότητας είναι αρκετά πιθανό. Επιπλέον, ο Elon Musk, ο ιδρυτής της εταιρείας Tesla έχει δηλώσει ότι η πιθανότητα αυτό που βιώνουμε να είναι πραγματικότητα, είναι μια στο δισεκατομμύριο. Και ο τύπος ξέρει τι λέει. Έχει πολλά δισεκατομμύρια!

Οι ιπποπόταμοι του Εσκομπάρ τρομοκρατούν χωριά στην Κολομβία

Κατάλαβα το clickbait του τίτλου όταν το έγραφα. Ας το πάρουμε πιο αναλυτικά. Ο Πάμπλο Εσκομπάρ, ο γνωστός αυτοκράτορας του εμπορίου ναρκωτικών από την Κολομβία, ήταν ένας άνθρωπος με πολλά γούστα. Ακριβά σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα και φυσικά το όνειρο κάθε στυλάτου, λεφτά άντρα: ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΙ!

(ιπποπόταμος από την Dior, για άντρες με στιλ)

Για κάποιο λόγο ο Εκσπομπάρ διατηρούσε μια σεβαστή ποσότητα ιπποπόταμων στην οικία του στην Κολομβία. Ξέρετε, μήπως του τύχει κάποια έκτακτη ανάγκη σχετική με ιπποπόταμους.

(κάποια μέρα κάποιος θα χρειαστεί έναν ιπποπόταμο, και τότε θα δούμε ποιος είναι τρελός)

Μετά την επεισοδιακή προσπάθεια σύλληψης του ίδιου που δεν του πήγε πολύ καλά, η αυτοκρατορία του έληξε και δεν έμεινε τίποτα να θυμίζει την προηγούμενη δόξα του. Εκτός από ένα κοπάδι ιπποπόταμων! Φεύγοντας από την οικία του Εσκομπάρ, κανένας δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι για τους ιπποπόταμους που διατηρούσε εκεί ο ίδιος, με αποτέλεσμα αυτοί να πολλαπλασιαστούν ανεξέλεγκτα και να αρχίσουν τις επιθέσεις σε ανυποψίαστο κόσμο.

(ας τους αφήσουμε εκεί μωρέ, τι μπορεί να γίνει; Να πολλαπλασιαστούν ανεξέλεγκτα και να αρχίσουν τις επιθέσεις σε ανυποψίαστο κόσμο;)

Μαντέψτε τι έγινε. Πολλαπλασιάστηκαν ανεξέλεγκτα και… Ναι ΟΚ, καταλάβατε. Τώρα θα λέτε ντάξει πόσο επικίνδυνοι είναι; Είναι ιπποπόταμοι. Είναι αφελείς και χοντροί. Είναι σαν αμφίβιες αγελάδες. Κοίτα τους!

(χαριτωμένο ε;)

ΟΧΙ! Απ’ ό,τι φαίνεται οι ιπποπόταμοι είναι πιο επικίνδυνοι και από το να κατεβαίνεις σύνταγμα χωρίς εισιτήριο. Αν κάνεις έναν κόπο να δεις στατιστικά με θανατηφόρα ατυχήματα που σχετίζονται με ζώα στην θα παρατηρήσεις κάτι ενδιαφέρον.

Λιοντάρια: 200+ θάνατοι κάθε χρόνο

Καρχαρίες: 100+ θάνατοι το χρόνο

Ιπποπόταμοι: 500+ θάνατοι το χρόνο!

Ναι! Οι ιπποπόταμοι σκοτώνουν παραπάνω ανθρώπους τον χρόνο από τα λιοντάρια!

(υπάρχει ένας νέος βασιλιάς στην ζούγκλα!)

Αυτή τη στιγμή ο πληθυσμός των ιπποπόταμων στην Κολομβία είναι μη υπολογίσιμος και το σίγουρο είναι ότι αυξάνονται ραγδαία. Πλέον είναι καθημερινές οι θεάσεις ιπποπόταμων σε πόλεις και χωριά κοντά στην οικεία του Εσκομπάρ και κόσμος απλά τρέχει για την ζωή του. Τελευταία οι ιπποπόταμοι άρχισαν να επιτίθενται συστηματικά σε χώρους που συχνάζουν παιδιά και τα πράγματα έχουν γίνει σοβαρά.

(η επιστήμη αποφάνθηκε ότι ο λόγος που στοχεύουν παιδιά είναι ότι είναι απλά μ@#%@ς)

Κεντρική φωτογραφία: Dan Kitwood/Getty Images/ Ideal Image