5 πράγματα που θα ήταν καλύτερο για όλους να είναι #apotalidl - Λίστες - Λίστες
 

5 πράγματα που θα ήταν καλύτερο για όλους να είναι #apotalidl

Γιατί σε κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και αντίληψη. Άμεσα.
SHARES

Έχεις αναλογιστεί ότι υπάρχουν κάποιοι τομείς στην καθημερινότητά μας, οι οποίοι χρήζουν 'αστραπιαίων' αλλαγών;

1. Όταν χωρίσω θέλω έναν πραγματικό φίλο #apotalidl, να έρθει και να μου πει ''Φίλε ό,τι και να έγινε, εγώ μαζί σου. Προχώρα. Υπάρχουν και ομορφότερα πράγματα από αυτήν''. Και να σταθεί δίπλα μου, να καταλάβει τον πόνο μου και να με βοηθήσει έμπρακτα να τον ξεπεράσω. Πώς; Με μία 12μηνη συνδρομή στο Netflix (HD βεβαίως, βεβαίως)! Γιατί με το Netflix όλα περνάνε!

2. Περνάω μαζί του περισσότερες από 40 ώρες την εβδομάδα, άρα δεν είναι παράλογο το ότι θέλω έναν συνάδελφο #apotalidl. Αυτόν που θα παραγγέλνει μαζί μου και θα τρώμε τον άμπακο, αυτόν με τον οποίον θα αναπτύξουμε δικά μας inside jokes, θα έχουμε παρόμοια επαγγελματική προσέγγιση, απόλυτη εμπιστοσύνη και φυσικά θα πηγαίνουμε για μπίρες μετά το γραφείο.

(AP Photo / Matt Dunham)

3. Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο χρειάζεται νοοτροπία #apotalidl. Σε έναν ακόμα αγώνα της Premier League οπαδοί των δύο ομάδων κάθονταν μαζί στην εξέδρα. Οι εικόνες δεν έκαναν τον γύρο του κόσμου, γιατί στο εξωτερικό κάτι τέτοιο είναι (σαφώς) συνηθισμένο. Στα περισσότερα πρωταθλήματα, όμως, της Ευρώπης μία τέτοια εικόνα θα ήταν λες και βγήκε από τη σειρά 'Stranger Things': νοσταλγική και ταυτόχρονα επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, αν υιοθετήσουμε νοοτροπία #apotalidl έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι κάποτε και οι αντίπαλοι οπαδοί των υπόλοιπων ευρωπαϊκών ομάδων θα απολαμβάνουν μαζί αυτό που φτιάχτηκε για την κοινή τους ψυχαγωγία.

4. Θα με πεις ρομαντικούλη και θα έχεις δίκιο. Αλλά θέλω και μια σχέση #apotalid. Ένα κορίτσι να το ερωτευτώ, να με ερωτευτεί και να ζήσουμε μαζί στο ροζ συννεφάκι μας. Χωρίς πείσματα, χωρίς «τι έχεις – τίποτα», χωρίς στρατηγικές και μπερδεμένα αισθήματα. Έναν έρωτα #apotalidl ζητάω, πολλά είναι;

Τελικά, η εποχή μας δείχνει να χρειάζεται πολλά πράγματα #apotalidl. Αυτό πιστεύει και η Lidl Hellas, η οποία, με μία κίνηση 'ματ', φροντίζει να στρέψει το όποιο αρνητικό κλίμα σε κάτι που αναμφίβολα αφήνει θετικό αποτύπωμα. Για κάθε έκφραση λοιπόν,'από τα Lidl', θα χαρίζονται 10 μερίδες φαγητού στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, μέσα από την ευγενική στήριξη και συνεργασία της Μ.Κ.Ο. 'Μπορούμε'

Γιατί ό,τι γίνεται 'από τα Lidl' γίνεται για καλό.

(Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Dave Thompson)

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longread

Ηρακλειά: Τρεις μαθητές και γύρω γύρω θάλασσα

Περάσαμε 48 ώρες με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο του νησιού.

Best of Network

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Τα καλύτερα του All Star Γιάννη!

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το All Star Game του Los Angeles.

 
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.