ORIGINALS

7 ανδρικά φούτερ για να προσθέσεις στην ντουλάπα σου

Τα αθλητικά φούτερ κυριαρχούν στο ανδρικό ντύσιμο και το Oneman κάνει τις δικές του προτάσεις.

Την ίδια στιγμή που έχω αποδείξει με αμέτρητους τρόπους ότι οι φόρμες έχουν έρθει για να αναδιαμορφώσουν το ανδρικό ντύσιμο, η σκέψη μου ταξιδεύει στα φούτερ. Φούτερ σε όλες τις παραλλαγές. Φούτερ με κουκούλα και ψηλό γιακά. Με φερμουάρ ή χωρίς που ανοίγουν σαν ζακέτες για να μην σου χαλάνε τα μαλλιά. Ναι γιατί πολύ απλά, φτιαγμένο μαλλί και μπλούζα που πρέπει να βγάλεις από πάνω δεν πάνε μαζί. Αυτές είναι μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέχεις.

Τα φούτερ στην ανδρική γκαρνταρόμπα κατέχουν αντάξια θέση με αυτή του blue jean. Σε κερδίζουν με την άνεση και την ευκολία στο ντύσιμο ενώ είναι συνθετική επιλογή διαμόρφωσης πολλών στιλ. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι την απογευματινή βόλτα και τις ώρες του γυμναστηρίου κάθε επιλογή φούτερ μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση. Εγώ πάντως συνεχίζω να τα φοράω αδιάκοπα με τα αγαπημένα μου πουκάμισα και να καμαρώνω.

Μην ξεχνάς ποτέ άλλωστε πως πλέον πρέπει να γίνεις και εσύ οπαδός του athleisure. Κάθε τέτοια μίξη, leisure με μικρά συστατικά αθλητικής διάθεσης θα αναδείξουν μοναδικά το στιλ και τις εμφανίσεις σου. Παρακάτω ακολουθούν 7 επιλογές για να το καταφέρεις.

 

Ανδρικό φούτερ Scotch & Soda μουσταρδί 125€ 59,90€ >

 

GARCIA JEANS PAOLO 69,99€ 48,99€ >

 

Ανδρικό φούτερ Scotch & Soda πράσινο 169€ 79€ >

 

Ανδρικό φούτερ Battery εκρού 69,90€ 35,92€ >

 

Ανδρικό φούτερ Franklin & Marshall μπορντώ 79€ 54,90€ >

 

Ανδρικό φούτερ Scotch & Soda χακί 103€ 15,90€ >

 

Ανδρική Μπλούζα Hoodie “Distict Industry” Van Hipster €40,00 €29,90 >