ORIGINALS

Ανδρικά πουκάμισα: Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ντουλάπα σου

Τα πουκάμισα επισφραγίζουν την κυριαρχία τους στο ανδρικό ντύσιμο με 10 ξεχωριστές επιλογές.

Την προηγούμενη εβδομάδα το θέμα πουκάμισο κυριάρχησε στο γραφείο και τους συνεργάτες μας. Αφορμή στάθηκαν μερικές επιτυχημένες αγορές που έγιναν κάνοντας τα σχόλια και τις συζητήσεις μας να κινηθούν γύρω από αυτά. Οι απόψεις και οι συμβουλές για κάθε ντύσιμο και στιλ που υπηρετεί το κάθε πουκάμισο ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες. Από τις πιο απλές που είχαν να κάνουν με το “μέσα ή έξω” από το παντελόνι, μέχρι το σωστό μήκος στο μανίκι, το δεμένο πουκάμισο στην μέση και το σιδέρωμα. Άσχετο, αλλά είναι μεγάλη αλήθεια και κοινώς αποδεκτό πως σιδερώνονται δύσκολα!

Προσωπικά χαίρομαι αφάνταστα πολύ που το πουκάμισο ξεπέρασε τα όρια του κυριλέ. Αυτή ήταν και η πλευρά της δικής μου άποψης. Δεν ξέρω πότε ακριβώς συνέβη ως γεγονός και αν νιώθετε το ίδιο αλλά εγώ το προτιμώ στις καθημερινές μου επιλογές και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι σαν την coca-cola, μοναδικά ταιριαστό με όλα. Τολμώ να πω πως έχω συγκροτήσει και μία παρτίδα από πουκάμισα κατάλληλα για φόρμες τύπου joggers. Μία άποψη που την υποστηρίζω σθεναρά σε λόγο και σε πράξεις. Τι εννοείς δεν πάει το jean πουκάμισο με μία φόρμα jogger; Προφανώς και πάει!

Δεν είναι θέμα παντελονιού. Δεν έχει να κάνει με το ύφασμα, το ύφος και το μήκος του ή την περίσταση. Ένα πουκάμισο αλλάζει ολοκληρωτικά την διάθεση κάθε ντυσίματος και αποτελεί διαχρονική επένδυση στην ντουλάπα σου.

 

TOP SECRET ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 31,90 € >

 

TOP SECRET ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 35,90 € >

 

Ανδρικό Πουκάμισο ”Entith” S&D Brothers €19.90 >

 

ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 39,90€ >

 

TOP SECRET ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 28,90 € >

 

Tom Tailor Jean Ανδρικό Πουκάμισο 51,00 € 40,80 € >

 

TOP SECRET ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 29,90 € >

 

TOP SECRET ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 29,90 € >

 

TOP SECRET ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 30,90 € >

 

CHRIS CORE μπλέ/Fonce 41,00 € 32,80 € >