ORIGINALS

Εσύ σε ποια τηλεόραση θα παρακολουθήσεις φέτος το Euro;

Μία δημοσιογράφος του Oneman σου δίνει δέκα προτάσεις και έναν καλό λόγο για να λιώσεις στο σπίτι βλέποντας μπάλα.

Το τρίπτυχο μπύρα – πίτσα – μπάλα είναι ίσως μία από τις πιο δυνατές τριάδες ετούτης της γης. Για να μην πω του πλανήτη και με πεις υπερβολική. Και, προλαβαίνω το σεξιστικό σου σχόλιο περί ‘κοριτσιού’ που ‘τι να ξέρω τώρα εγώ από μπάλα’ και άλλα τέτοια κλασικά εικονογραφημένα και σε ενημερώνω ότι και εμείς τα κορίτσια έχουμε ψυχή. Και όρεξη για πίτσα και άραγμα στον καναπέ και μπιρίτσα στο χέρι.

Τέλος πάντων όμως, ας μην μιλήσουμε τώρα για μένα γιατί το θέμα μας σήμερα είσαι εσύ και η όποια κουτή σου ιδέα να παρακολουθήσεις το φετινό Euro κάπου έξω. Λες και είσαι ο φτωχός συγγενής ή Ιρλανδός τουρίστας που ψάχνει παμπ να φάει τα fish & chips του.

Σε παρακαλώ, δηλαδή.

Σπίτι σου, μπροστά από την ωραία σου την τηλεόραση, με το air condition σου (!!!!!!!!) και με την ένταση που εσύ θέλεις να έχεις για να ακούς μέχρι και το γρασίδι βρε αδερφέ. 

 

 

SONY KDL 32” 279€ >

 

SAMSUNG 43” 399€ >

 

LG 43” 349€ >

 

Ένας από τους πιο δυνατούς λόγους για τους οποίους χαιρόμαστε το Euro και οποιονδήποτε άλλο μεγάλο αθλητικό γεγονός, εδώ που τα λέμε, είναι η ευκαιρία που έχουμε να καλέσουμε τους φίλους μας σπίτι και να λιώσουμε εκεί με τις ώρες.

 

F&U 32” 169€ >

 

SAMSUNG LT24 23.6” 178,90€ >

 

Η μόνη ίσως περίπτωση που το παραπάνω λιώσιμο μπροστά από την τηλεόραση όχι μόνο δεν βλάπτει, όχι μόνο δεν σε αποχαυνώνει αλλά δίνει και μία γερή ένεση τόνωσης στη σχέση που έχεις με τους φίλους σου, είναι η παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

 

LG 23.6” 138,90€ >

 

BLAUPUNKT 32” 189,99€ >

 

Ίσως μου πεις τώρα, ‘τι στα λέω τώρα όλα αυτά λες και δεν τα ξέρεις’, και θα σου απαντήσω ότι στα λέω γιατί ακόμα και τα αυτονόητα είναι για να λέγονται. Είμαι σίγουρη πως συμφωνείς κατά τα άλλα. Γι αυτό και σε περίπτωση που θέλεις να αναβαθμίσεις λίγο τις ‘παροχές’ στο σπίτι σου και να πάρεις μία καλύτερη τηλεόραση, με μεγαλύτερη οθόνη ή ανάλυση από την προηγούμενη, ελπίζω με το παρόν κείμενο να βοήθησα.

 

SAMSUNG 23.6” 169€ >

 

HYUNDAI 24” 141,90€ >

 

LG 24” 182,90€ >