ORIGINALS

Φθινόπωρο στα στιλιστικά σημαίνει πουκάμισο

Γι' αυτό και εμείς διαλέγουμε και σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες ώστε να είσαι και αυτήν την εποχή πρωτοπόρος του στυλ. Και της προσφοράς.

Στο διαδίκτυο, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες μία ατάκα που ταιριάζει τάλε κουάλε με τη φιλοσοφία του σημερινού κειμένου. ‘Καιρό είχε να μας κάνει φθινόπωρο, το Σεπτέμβριο’, λέει η ατάκα. Και πραγματικά, παρότι δεν είναι τόσο αστείο όσο άλλα της κατηγορίας του, είναι από τα πιο εύστοχα πράγματα που έχουν ειπωθεί.

Γιατί η αλήθεια είναι, ότι Σεπτέμβριο σαν τον φετινό, καιρό είχαμε να ζήσουμε.

 

CASUAL ATTITUDE 36,80 ΑΠΟ 46€ >

 

G-STAR RAW 65,60 ΑΠΟ 82€ >

 

Η αλήθεια είναι ότι οι φαν του καλοκαιριού δεν χάρηκαν ιδιαίτερα τη φετινή εξέλιξη που ‘έκαψε’ το άλλοτε αναμενόμενο extension του στον Σεπτέμβριο. Όμως, το γεγονός αυτό καθεαυτό, εμάς τους υπόλοιπους δεν μπορεί να μας χαροποιεί. Γιατί να σου πω κάτι; Αν δεν έχεις μαγιό και παραλία, τι να την κάνεις τη ζέστη;

 

FUNKY BUDDHA 54,90€ >

 

 

AIGLE 53,60 απο 67€ >

 

FUNKY BUDDHA 39,90€ >

 

Αφήνω τη ρητορική ερώτηση όμως στην άκρη. Γιατί το θέμα με το Φθινόπωρο δεν είναι μόνο ότι έχεις πολλούς εχθρούς ένεκα καλοκαιριού. Το θέμα είναι ότι έχει και πολλούς υπέρμαχους. Αφού είναι η κατεξοχήν εποχή του στυλ. Του ωραίου στυλ. Όχι άιντε άιντε.

 

G-STAR ROW 119,90€ >

 

JACK & JONES 39,95€ >

 

FUNKY BUDDHA 54,90€ >

 

Και πάνω πάνω σε αυτήν την κατηγορία. Βρίσκεται το πουκάμισο. Ω ναι. Το πουκάμισο. Το πουκάμισο το οποίο μπορεί μεν να το φοράς και τις υπόλοιπες εποχές αλλά το Φθινόπωρο μπορείς να το καταευχαριστηθείς. Και να παίξεις και λίγο σε χρώματα γήινα. Που πραγματικά, αν τα συνδυάσεις σωστά, δεν υπάρχει καλύτερο συνδυασμός.

Δοκίμασέ το. Και θα με θυμηθείς.

 

 

LEE 57,60 ΑΠΟ 72€ >

 

 

LACOSTE 119€ >