Γεράσαμε: Πώς είναι σήμερα 8 διάσημα μωρά του παρελθόντος

Τα βρέφη του Nevermind και του Νονού μεγάλωσαν.
SHARES

Δύο γνωμικά διασήμων έχω βαρεθεί να ακούω στη ζωή μου: το περιβόητο "στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί" του Γκάρι Λίνεκερ και το "όλοι δικαιούνται 15 λεπτά δημοσιότητας" του Άντι Γουόρχολ.

Θεωρώ έτσι κι αλλιώς γραφικό να πετάς δεξιά κι αριστερά τσιτάτα, αλλά αν θες ντε και καλά να το κάνεις, χρησιμοποίησε κάποια λίγο πιο σπάνια κι ευρηματικά κι όχι αυτά που πετυχαίνεις ακόμη και στα fortune cookies.

Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου, μπορώ να συνεχίσω. Όπως είχε πει ο Άντι Γουόρχολ, όλοι δικαιούνται 15 λεπτά δημοσιότητας, μόνο που μερικοί άνθρωποι τα κέρδισαν με το καλημέρα σ' αυτή τη γη.

Πριν καν αποκτήσουν μνήμες και συνείδηση, πριν καν αρχίσουν να μιλάνε και να περπατάνε, βρέθηκαν στο επίκεντρο 'πρωταγωνιστώντας' σε ταινίες, εξώφυλλα δίσκων και βίντεο κλιπ ως βρέφη, ή απλά είχαν διάσημους γονείς. Εσύ τι έκανες όταν ήσουν μερικών μηνών; Μήπως πρέπει να αισθανθείς άσχημα που απλά έκλαιγες και τα έκανες πάνω σου;

Τέλος πάντων, τα χρόνια πέρασαν, οι προβολείς έφυγαν από πάνω τους και τα διάσημα αυτά μωρά μεγάλωσαν με την ευχή και την κατάρα της λεπτομέρειας πως άλλαξαν τόσο που κανένας πια δεν τους αναγνωρίζει.

Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ όμως. Για να τους βρούμε και να δούμε πώς έγιναν σήμερα, ώστε αν ποτέ πετύχεις κανέναν στο δρόμο (λέμε τώρα) να μπορείς να τον ενοχλήσεις λέγοντας "εσύ δεν είσαι που...;"

 

Share
Follow
 

Best of Network

Οι 100 πιο διάσημοι αθλητές της σεζόν

Το ESPN δημοσιοποίησε τη λίστα του με τους 100 πιο διάσημους αθλητές στον κόσμο για τη φετινή σεζόν, λαμβάνοντας υπόψιν τρεις παράγοντες. Δείτε αναλυτικά το TOP 10 αλλά και ολόκληρη τη λίστα.

 
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.