Μία βαλίτσα δεν χρησιμεύει μόνο σε τριήμερα όπως το ερχόμενο

Διαλέγουμε εκείνες τις αποσκευές που θα κρατήσεις σε πολύ περισσότερα ταξίδια από όσα φαντάζεσαι με το λιγότερο δυνατό κόστος.
SHARES

Εκδρομή. Εντός ή εκτός Ελλάδος, δεν έχει σημασία. Γενικότερα το μόνο που έχει σημασία όταν ξημερώνουν τέτοια τριήμερα όπως το αυριανό, καλή του ώρα, είναι ότι επιτέλους μπορείς να κατεβάσεις το διακόπτη και να ξεκουραστείς.

Εντάξει, μην τρομάζεις. Αν είσαι social media μάνιακ δεν εννοούμε το διακόπτη του ίντερνετ αλλά εκείνον που το κατέβασμά του σε κρατάει μακριά από επαγγελματικές σκοτούρες και καθημερινότητα.

Όμως, ΟΜΩΣ, ας μην βλέπουμε μόνο το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Γιατί η βαλίτσα (μαζί με το ρολόι) είναι τα πιο διαχρονικά αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα ενός άντρα που επιμελείται το στυλ του.

Delsey Paris 153€ >

 

Bon Air 112€ >

 

Dakine 164€ >

 

 

David Jones 54 από 60€ >

 

Από ένα επαγγελματικό ταξίδι των δύο ημερών μέχρι τις χειμερινές ή καλοκαιρινές διακοπές, η βαλίτσα είναι ο πιστός σου σύντροφος. Γι αυτό, πέρα από την τιμή, λίγη παραπάνω σημασία στην ποιότητά της σίγουρα δεν πρόκειται να σε βλάψει.

 

David Jones 61,60 από 77€ >

 

 

David Jones 54 από 60€ >

 

Dakine 164€ >

 

Αν διαφωνείς, την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι, τσέκαρε τους τύπους που προσέχουν το στυλ τους. Έχουν πεταμένη-κακομοίρα βαλίτσα; Όχι βέβαια. Εσύ λοιπόν γιατί να έχεις μία της μάνας σου;

 

David Jones 53,20 από 76€ >

 

Delsey Paris 122,40 από 153€ >

 

David Jones 89ε >

 

Καλό ταξίδι!

Share
Follow
 

Best of Network

 
Μάθε τα πάντα

Longreads

Εδώ είναι το ταξίδι

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου άπλωσε τους δίσκους του στο τραπέζι και μάς διηγήθηκε ιστορίες που δεν έχει ξαναπεί.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.