ORIGINALS

Νέο καλοκαίρι, καινούριο μαγιό (χωρίς να ξοδευτείς)

Υπάρχουν σοβαροί λόγοι που πρέπει κάθε καλοκαίρι να παίρνεις καινούριο μαγιό. Και υπάρχουν πολύ οικονομικές και μοδάτες προτάσεις στην αγορά.

Το μαγιό είναι αυτό που φθείρεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ρούχο. Το καθημερινό βρέξε-στέγνωσε και στο ενδιάμεσο άφησε το με τα αλάτια έχει την επίδραση του στο χρώμα και στις ιδιότητες του υφάσματος. Μετά από ένα καλοκαίρι κουράζεται και το μαγιό και δείχνει καημένο, ξεβαμμένο και ταλαιπωρημένο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε καλοκαίρι πρέπει να σκέφτεσαι ένα καινούριο μαγιό αν το επιτρέπουν και οι οικονομικές συνθήκες. Αν ψάχνεις, εμείς έχουμε δέκα επιλογές για εσένα.

Και είναι σίγουρα αυτή η περίοδος που ψάχνεις. Γιατί ως γνωστόν, είναι αγαπημένη συνήθεια του λαού μας να κάνουμε τελευταία στιγμή ακόμα και αυτά εδώ τα ψώνια μας. Έτσι, λίγες ημέρες πριν φύγουμε για διακοπές, τρέχουμε σε διάφορα μαγαζιά για αγοράσουμε από στρώματα και ομπρέλες, μέχρι αντίσκηνα και μάσκες. Επειδή όμως μπορείς και χωρίς όλα όσα προανέφερα αλλά χωρίς μαγιό δεν κάνεις, είπαμε να σε βοηθήσουμε στον συγκεκριμένο τομέα και να διαλέξουμε εκείνες τις δέκα επιλογές οι οποίες θα είναι και αρκετά οικονομικές αλλά και θα σου λύσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα. Μαγιό για φέτος βρήκες. Ένα από τα παρακάτω…

Τα πώς του παν τα μπλε

Διαχρονικό αγαπημένο χρώμα για μαγιό, που δεν προκαλεί το μάτι και δεν τραβάει τα βλέμματα και τα σχόλια που δεν θες να προσελκύσει. Το μαγιό πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι βολικό για εσένα σε κάθε περίπτωση. Και ένα μπλε μαγιό είναι πάντα η σωστή επιλογή γιατί μπορεί να ταιριάξει με τη συντριπτική πλειοψηφία των T-shirt με τα οποία θα αποφασίσεις να το συνδυάσεις και να παίξει τον ρόλο του πασπαρτού σε κάθε εμφάνιση που θες να κάνεις στην παραλία. Ένα μπλε μαγιό δεν μπορεί ποτέ να είναι πάρα πολύ ωραίο. Αλλά είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Nautica, 31 από 39€ >

 

Nautica Edv, 32 από 45€ >

 

Puma Foundation Beach Shorts,  21 από 30€ >

 

Smart, 22€ >

 

Βάλε και λίγο χρώμα

Δεν το λέει μόνο ο Μαραβέγιας, το λένε όλοι. Οκ να έχεις ένα κλασικό μπλε ή μαύρο μαγιό για εκείνες τις αδιάφορες βουτιές. Αλλά πολλές φορές, ένα μαγιό με έντονο χρώμα θα σου φτιάξει τη διάθεση με το που θα βγεις από το σπίτι. Δεν ξέρω αν έχουν αυτή την επίδραση και σε εσάς τα χρώματα αλλά ένα μονόχρωμο μαγιό, όσο έντονο κι αν είναι το χρώμα που θα επιλέξεις, θα κερδίσει τα σχόλια στην παραλία. Εντάξει, μπορεί να μην σε ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, αλλά σε ποιον δεν αρέσει ένα καλό σχόλιο;

Russel Athletic, 24€ >

 

Superdry Premium Deck,  39€ από 65€ >

 

Ζήτω τα patterns

Θυμάσαι τι λέγαμε για τις κάλτσες; Ότι η ζωή είναι μικρή για να φοράς βαρετές κάλτσες; Ε, αν έχεις περάσει πολλά καλοκαίρια με βαρετά μαγιό, έρχεται εκείνο το καλοκαίρι που θες κάτι διαφορετικό από το μαγιό σου. Άσε τους άλλους να κοροιδεύουν. Ευτυχώς για εμάς τους άνδρες, στο θέμα μαγιό μπορούμε να κάνουμε εκείνες τις υπερβάσεις που δύσκολα θα κάναμε στις υπόλοιπες ενδυματολογικές μας επιλογές. Οπότε μην φοβηθείς τα σχέδια, τις στάμπες και τα πολλά χρώματα. Διάλεξε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στη δική σοθυ ιδιοσυγκρασία. Μια συμβουλή μόνο. Με ένα τέτοιο μαγιό, προτίμησε ένα μονόχρωμο απλό μπλουζάκι από πάνω. Δεν θες να κυκλοφορείς γεμάτος στάμπες λες και είσαι διαφημιστικό φυλλάδιο.

Nautica, 52 από 65€

 

Cotridis Jeans, 25€ >

 

Billabong Horizon,  35 από 59€ >

 

Napapijri Vernon Camouflage,  69 από 99€ >