ORIGINALS

Οι αλήθειες που δεν έχουμε πει και οι απαντήσεις που δεν έχουμε δώσει ως τώρα

Άλλες μικρές κι άλλες μεγάλες, αυτές είναι οι αλήθειες που αποκρύπτουν οι δημοσιογράφοι του Oneman στην μέχρι τώρα online παρουσία τους.

Η online παρουσία κάποιου, συνοψίζεται πολλές φορές στην profile pic που έχει διαλέξει για τον εαυτό του στο Facebook. Εκεί όπου το 95% των ανθρώπων επιλέγει μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα τσικ καλύτερος από αυτό που είναι. Λίγο πιο ωραίος, λίγο πιο μουράτος, λίγο πιο κοινωνικός. Δες τις profile pics των φίλων σου και πες μου εσύ κατά πόσο αυτή η εικόνα που έχουν εκεί είναι ίδια με την εικόνα που έχεις εσύ για τους φίλους σου. Κάπως έτσι συμβαίνει και στην online παρουσία του κάθε δημοσιογράφου.

Γιατί αν εξαιρέσεις την στήλη Homme Alone στην οποία βγάζουμε όλοι την ψυχούλα μας, στα υπόλοιπα κείμενα, όπως και να το κάνουμε, θέλουμε να φαινόμαστε έστω λίγο πιο ωραίοι, λίγο πιο αποδεκτοί, λίγο πιο Onemanαίοι απ’ ό,τι ενδεχομένως να είμαστε. Όχι, πες εσύ αν ανάμεσα σε δύο φωτογραφίες, μία που σε κολακαύει και μία που σε καταστρέφει, ποια θα επέλεγες;

 

Υπάρχουν λοιπόν οι συνηθισμένες απαντήσεις. Και υπάρχουν και οι STR8 answers. Υπάρχουν λοιπόν μερικές μικρές και μεγάλες αλήθειες για τους συντάκτες του Oneman που δεν έχουμε πει ποτέ. Αλήθειες που εν μέρει αποκαλύπτουμε σήμερα. Εντάξει, δεν θα σας τις πούμε και όλες.

Η Έρρικα δεν είναι μονίμως έτσι χαμογελαστή και ευχάριστη που την βλέπεις στις φωτογραφίες. Γκρινιάζει και μάλιστα αρκετά. Η προσφιλής της ατάκα είναι το “Δεν περνάω καλά” και σκέψου την να το λέει με το πιο ξινισμένο ύφος στον πλανήτη.

 

Ο Στέφανος δεν τρώει μελιτζάνα. Θα έλεγε ότι ένας καλοφαγάς σαν τον Στέφανο θα μπορούσε να εκτιμήσει αυτό το λαχανικό – δώρο του Θεού στον άνθρωπο αλλά όχι.

Ο Κωνσταντίνος είναι κακός Ολυμπιακός. Από εκείνους που δεν μιλάνε και πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά γράφουν κάτι τέτοια στο Twitter και σε εξοργίζουν.

 

Ο Θοδωρής μπορεί τώρα να πηγαίνει Primavera και Werchter τα καλοκαίρια του αλλά κάποτε το ζούσε με Νότη Σφακιανάκη. Δίδεται αμοιβή σε όποιον βρει φωτογραφία του με αγκαλιά τον διπλό live δίσκο.

Μπορούσαμε να φάμε πολλά περισσότερα από 7 hot dog ο καθένας αλλά είπαμε να μην το παρακάνουμε για να μην είμαστε προκλητικοί.

 

Ο Ηλίας είναι ο πιο social από όλους μας στο Facebook αλλά εκνευρίζεται αφάνταστα όταν του ποστάρει κάποιος κάτι στο wall του. Όλοι εσείς που του ποστάρετε στο wall, την έχετε φάει την κατάρα σας.

Ο Χρήστος δεν τρέχει όσο φαίνεται στα social media του ότι τρέχει. Έναν ημιμαραθώνιο έχει κάνει και μας τον κοπανάει λες και είναι ο Κίπκετερ.

 

Γράψαμε 18 λόγους όχι γιατί είναι 18 αλλά γιατί δεν βρίσκαμε 20 να το στρογγυλέψουμε.

Ο Μάνος μπορεί να το παίζει ατρόμητος στις απόψεις του για τον μπασκετικό Ολυμπιακό αλλά ο ίδιος φοβάται τα χειρουργεία πιο πολύ κι απ’ ότι φοβούνται τα στρουμφάκια τον Δρακουμέλ. Τον χιαστό τον κουβαλάει κοντά 7 χρόνια.

Η Ελιάνα είναι bad loser. Αν την εξολοθρεύσεις στο Risk γίνεσαι αυτόματα έστω και για 1-2 ώρες ορκισμένος εχθρός της.

Τα γενέθλια του Oneman δεν είναι στις 19 Νεομβρίου που είναι και η παγκόσμια ημέρα άνδρα. Είναι μία ημέρα νωρίτερα αλλά τα γιορτάζουμε 19 γιατί κάναμε γκάφα και ανοίξαμε το site μια μέρα νωρίτερα.

 

Ο Θανάσης λογοκρίνεται στο 1/3 των κειμένων του γιατί είτε βρίζει τα θεία είτε μιλά για ναρκωτικά είτε συγγράφει στην Κρεκούκια διάλεκτο και δεν είσαι σίγουρος αν σε είπε μαλάκα ή σε αποθέωσε.

Τις προάλλες που στείλαμε ένα email για να αποφασίσουμε ποιος θα κάνει tandem πτώση από αεροπλάνο, μόνο η Φένια που κάνει την πρακτική της εδώ είπε ότι ψήνεται. Κότες όλοι.

Η Τζένη τρώει. Εντάξει, δεν τρώει όλα αυτά που της σερβίρουν στα μαγαζιά που επισκέπτεται αλλά σαν καλή “ψωμόλυσσα” (αγαπημένη της έκφραση), τα γλεντάει μια χαρά τα φαγητάκια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.