ORIGINALS

Τα καλύτερα deals στο διαδίκτυο (24/12)

Δύο φορές το μήνα κάνουμε το ίντερνετ άνω κάτω για κουπόνια, ευκαιρίες και προϊόντα που αξίζει να αγοράσεις σε προσφορά. Σήμερα φοράμε και σκούφο Αη Βασίλη

Τι έχει στη σακούλα του ο ηλεκτρονικός Αη Βασίλης. Κάναμε μια βόλτα στο διαδίκτυο για τις καλύτερες προσφορές-δώρα από deal site και το βρήκαμε.

Αξεσουάρ

Το ανδρικό ρολόι δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Μπορεί να είναι Nautica με άσπρο καντράν, αδιάβροχο στα 100.

129 από 260 ευρώ

Γεύση

Παραδοσιακές γεύσεις από το Λίβανο. Μπορείς να σκεφτείς τίποτα καλύτερα για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς;

28 από 65 ευρώ

Περιποίηση

Ανδρικό κούρεμα, αυτό το απαραίτητο κάθε μήνα.

5 από 12 ευρώ

Γκαρνταρόμπα

Δεν ξέρω τι γνώμη έχεις για τις ζακέτες, αν τις θεωρείς παππουδίστικες ή κάτι άλλο αλλά ξέρω ότι η μόδα έχει διαφορετική γνώμη. Και αντί να δώσεις ένα σωρό χρήματα μπορείς να έχεις αυτή τη μαύρη Lexton μακρυμάνικη, με γκρι λεπτομέρειες, δύο τσέπες και φερμουάρ

56,90 από 98,00 €

Πολυτέλεια

Οι αποδράσεις γίνονται και εντός της πόλης. Ειδικά οι πολύ πολυτελείς. Ρομαντική απόδραση λοιπόν με θέα την Ακρόπολη & Λυκαβηττό! 119€ για 1 διανυκτέρευση στο Radisson Blu Park Hotel 5* & ρομαντικό δείπνο “ST’ASTRA EAST” Multi Asian Restaurant μαζί με πρωινό, free WiFi, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο & late check out αποκλειστικά στο GD!

119 ευρώ

Θέατρο

Στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το θέατρο γίνεται καράβι για να ζωντανέψει το παραμύθι των παραμυθιών, την Οδύσσεια του Ομήρου. Έτσι μικροί και μεγάλοι, θα χαρούν σε ένα καινούργιο ανέβασμα, το έργο του μεγαλύτερου ποιητή όλων των αιώνων. Τον ποιητή που έζησε τον 8ο π. Χ. αιώνα και ύμνησε την Ιλιάδα πρώτα και ύστερα καταπιάστηκε με τα κατορθώματα του Οδυσσέα, του βασιλιά της Ιθάκης.

8€ από 12€

Gadget

Ελαφριά και ανθεκτική θήκη για το ipad σας με επιλογή ανάμεσα σε 3 χρώματα….. Μόνο με 9,90€ και με δωρεάν πανελλαδική αποστολή από το IQ TRADE!

9,90 από 17,9 ευρώ

Lifestyle

Οικονομική και οικολογική οδήγηση! Εκπτωτικό κουπόνι 45€ για να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Diavelo Asko Tour ειδικό για μεγάλες διαδρομές ή ένα Diavelo Pedelec Fyn Tour, μία σπορ πινελιά στην άνεση στην Clean City Project!

45 ευρώ για την προσφορά

Fast Food

Pizza 8 ή 10 τεμαχίων για delivery & take away ή ένα μενού ελεύθερης επιλογής για dine in και γνώρισε την νέα αλυσίδα για ποιοτικό & χορταστικό προϊόν για κάθε ώρα!

3,5 από 6,9 ευρώ

Άσκηση

Πάνω στην ώρα. Μια προσφορά για να “κάψεις” τα γλυκά και τα φαγητά των γιορτών στο γυμναστήριο. 45€ για 4μηνη ή 119€ για ετήσια συνδρομή γυμναστηρίου που  που περιλαμβάνει και τα ομαδικά, τα όργανα, TRX (group) & personal Power Plate, στο Fanatic Fitness Club στη Δάφνη!

45 από 190 ευρώ