ORIGINALS

Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις που βρήκαμε στο διαδίκτυο

Από τη στιγμή που λέμε οι μεγαλύτερες εννοούμε οι μεγαλύτερες. Όχι τίποτα 20άρια και 30άρια τοις εκατό.

Οι εκπτώσεις είναι πάντα ευκαιρία για ψώνια αλλά το διαδίκτυο προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες. Μεγαλύτερες μειώσεις τιμών, νούμερα, μεγαλύτερη ποικιλία και φυσικά την άνεση να κάνεις τα ψώνια απλό το σπίτι σου. Εμείς την κάναμε την βόλτα μας στα online μαγαζιά και σημειώσαμε τα καλύτερα που πήρε το μάτι μας. Ιδού η λίστα μας.

Τζάκετ προπόνησης Puma Pure NightCat

-50%

Οι οπτικές ίνες χρειάζονται κυριίως για ασφάλεια. Στο τρέξιμο ή το ποδήλατο πρέπει να σε βλέπουν οι οδηγεί. Αλλά το NightCat της Puma είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αθλητικά τζάκετ που κυκλοφορούν από διαπνέοντα και αδιάβροχα υλικά που διασφαλίζουν μέγιστη προστασία από το κρύο και ειδικές ραφές που διευκολύνουν την κίνηση. Κανονικά κάνει γύρω στα 200 ευρώ να ξέρεις.

89,5 από 179 ευρώ

Μποτάκι Element Donnelly

-50%

Η Element μπαίνει σιγά σιγά στη σφαίρα του διαχρονικού καθώς τα χρόνια περνάνε και υιοθετεί περισσότερο στιλιστικά στοιχεία στα σχέδια της. Αυτό το μποτάκι είναι για χαλαρές έως πολύ χαλαρές καταστάσεις εκτός φυσικά αν το επάγγελμα σου το επιτρέπει. Τότε είναι must.

82,00 από 164 ευρώ

Δερμάτινο bomber Steeve Black

-50%

Το it της περυσινής και της φετινής χρονιάς στα τζάκετ. Με μοναδική παραφωνία ότι τα περισσότερα αληθινά δέρματα είναι πολύ, μα πολύ ακριβά. Εδώ σου δίνεται η δυνατότητα μιας πολύ καλύτερης τιμής σε ένα πολύ καλό τζάκετ.

186 από 372 ευρώ

Ανδρικό πουλόβερ Peter Luger

-80%

Ένα πράγμα θέλω στο πουλοβερ. Λάστιχα παντού. Να μην μπαίνει κρύο κι είναι και από ναίλον. Στο κάτω κάτω δεν το παίρνεις για στιλ. Ή για να ζεσταθείς ή γιατί είναι σε πολύ καλή τιμή.

8,57 από 43 ευρώ

Καρό πουκάμισο Peter Luger

-80%

Ένα καρό πουκάμιστο το χρειάζεσαι πάντα γιατί είναι ακριβώς αυτό το ενδιάμεσο μεταξύ σοβαρού και χαβαλέ, γραφείου και καφέ, μονόχρωμου και εμπριμέ. Τουλάχιστον ας είναι 100% βαμβακερό σε κλασσική γραμμή.

5,80 από 29 ευρώ

Ανδρικό παπούτσι G-Star Samovar Wax

-60%

Τα παπούτσια G-star είναι προσεκτικά σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δέρμα και σουέτ συνδυάζονται αρμονική σε ένα κομψό σύνολο που την ίδια στιγμή δίνει άνεση και ύφος.

59,90 από 149,00 ευρώ

Χαρτοφύλακας La Martina Uruguay

-50%

Οι χαρτοφύλακες είναι η τελευταία επινόηση της ανδρικής μόδας. Η συγκεκριμένη έχει μεγάλο στέλεχος με δύο ιμάντες με αγκράφα δίνοντας τη δυνατότητα άνετων ρυθμίσεων.

130,50 από 261 ευρώ

US Polo Assn USPA 1890

-50%

Το revival των φουσκωτών πουπουλένιων ή μη μπουφάν πολύ καλά κρατεί. Είναι ο σπαρ χαρακτήρας, η νοσταλγία για τα 80s, η τσιμπημένη για να λέμε και την αλήθεια τιμή που δημιουργούν αυτό το μύθο. Εδώ σε μια οικονομική αλλά εμβληματική έκδοση χωρίς μανίκια

76,5 από 153 ευρώ

Ειδικά για τους χρήστες του Οneman, το Spartoo προσφέρει 10% επιπλέον έκπτωση για αγορές 100€ και άνω. Coupon code: oneman