ORIGINALS

Ποια sneakers σού ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σου

Κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά με γνώμονα τον αστρολογικό σου χάρτη.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσα κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα σου προδίδει το ζώδιό σου; Αν όχι το ONEMAN μελέτησε για σένα τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου και βρήκε ποιο είναι το κατάλληλο ζευγάρι sneakers ανάλογα με τον αστρολογικό σου χάρτη.

Αν νομίζεις ότι η επιλογή κατάλληλου ντυσίματος είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση είσαι γελασμένος. Ένας άντρας προσέχει την εμφάνισή του όσο και μια γυναίκα. Καμιά φορά τυχαίνει και περισσότερο. Φήμες λένε ότι επιλέγεις τα ρούχα που θα φορέσεις στη δουλειά από το προηγούμενο βράδυ για να κοιμηθείς ένα τέταρτο περισσότερο το πρωί κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Σου προτείνουμε στιλάτα παπούτσια που δεν θα δυσκολευτείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου παντελόνι.

 

Για σένα Κριέ που είσαι γεμάτος ενθουσιασμό και δίψα για νέες εμπειρίες ένα απλό ζευγάρι sneakers δεν είναι αρκετό. Ακόμα και το σταράκι θέλει το κατιτίς του που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Το Chuck Taylor Star Player σε πορτοκαλί απόχρωση είναι το κατάλληλο παπούτσι για σένα.

 

Converse 71,91 με προσθήκη του κωδικού oneman_10

Ένας σωστός Ταύρος προτιμά τα αργά και σταθερά βήματα. Θέλει να νιώθει επικεφαλής και να έχεις τον απόλυτο έλεγχο όλων του των κινήσεων. Για να ξέρεις Ταύρε που πατάς και που βρίσκεσαι ορίστε τα sneakers που σου χρειάζονται.

Converse 60,21 με προσθήκη του κωδικού oneman_10

Ο άνδρας Δίδυμος έχει ακούσει πολλά μέχρι σήμερα για τον ασταθή του χαρακτήρα και την κυκλοθυμία που τον διακατέχει συνεχώς (εντάξει τις περισσότερες φορές). Υπάρχει ωστόσο κάτι στο οποίο παραμένει σταθερός και αμετάκλητος. Ότι όλα μαζί του είναι ρευστά. Όταν ξυπνάει με καλή διάθεση θέλει να είναι η ψυχή του πάρτι. Για το λόγο αυτό του χρειάζονται παπούτσι με αντοχή στη Bachata.

 

G-Star Raw 62,01 με προσθήκη του κωδικού oneman_10

Για τον ντροπαλό Καρκίνο ένα κλασικό αλλά πάντοτε διαχρονικό σχέδιο είναι αυτό που αρμόζει  στο απλό του στυλ. Καρκίνε παρά τα όσα λένε για σένα περί τσιγκουνιάς, όλοι ξέρουμε ότι όταν πρόκειται για το προσωπικό σου στυλ τα χρήματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Οικονομία για σένα σημαίνει ότι η δαπάνη που κάνεις αξίζει.

 

Converse 55,71 με προσθήκη του κωδικού oneman_10

Νάρκισσε Λέοντα, το γεγονός ότι θέλεις πάντα να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής δεν είναι ένας αστικός μύθος. Με το Converse Star Player να είσαι σίγουρος ότι όλοι θα σε ρωτάνε από που το πήρες.

 

Converse 47,61 με προσθήκη του κωδικού oneman_10

Παρθένε, η αναποφασιστικότητά σου μπορεί να τσακίσει και τα πιο γερά νεύρα. Μπορείς να γυρίζεις τα μαγαζιά με τις ώρες και τελικά να μην αγοράσεις τίποτα. Γι’ αυτό κι εμείς είμαστε εδώ για να βγάλουμε εσένα και τους γύρω σου από τη δύσκολη θέση.

 

Converse 53,91 με προσθήκη του κωδικού oneman_10

Ένας κλασικός Ζυγός δεν θα πει ποτέ την ατάκα ”έβαλα ό,τι βρήκα μπροστά μου και βγήκα”. Έλα τώρα παραδέξου ότι υπάρχουν αρκετά πρωινά που κοιτάς με βλέμμα κενό την ντουλάπα και δεν έχεις τίποτα να φορέσεις. Ένα παπούτσι που ταιριάζει με κάθε σου εμφάνιση είναι αυτό που χρειάζεσαι.

 

Asics 58,90 ευρώ

Η εκρηκτική προσωπικότητα ενός άνδρα Σκορπιού δεν θα μπορούσε παρά να ταιριάζει απόλυτα με ένα παπούτσι στο χρώμα του πάθους. Σκορπιέ σε πήρανε χαμπάρι.

 

Converse 53,91 με προσθήκη του κωδικού oneman_10

Τοξότη, μακάρι να μπορούσες να δώσεις και σε μας λίγη από την ενέργεια και την αισιοδοξία σου. Σίγουρα με μια τέτοια προσωπικότητα δεν θα μπορούσε να ταιριάξει κάτι άλλο πέρα από τα πράσινα Asics.

 

Asics 58,90 ευρώ

Ο Αιγόκερως δεν θέλει να λάμπει μόνο ο ίδιος αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που βρίσκονται γύρω του. Όπως καταλαβαίνεις ένα αστραφτερό περιβάλλον ταιριάζει απόλυτα με ένα ζευγάρι Converse με στάμπες.

 

Converse 53,91 με προσθήκη του κωδικού oneman_10

Ένας δημοφιλής Υδροχόος περιτριγυρίζεται συνεχώς από κόσμο. Είναι τόσο δημοφιλής που κάνει τον Bugs Bunny να νιώθει γατάκι μπροστά του. Ωστόσο δεν φημίζεται για την γενναιοδωρία του. Ορίστε ένα κομψό και οικονομικό παπούτσι που θα ικανοποιήσει τον κάθε Υδροχόο αυτού του κόσμου.

 

Converse 35,01 με προσθήκη του κωδικού oneman_10

Άνδρα Ιχθύ, η αποφασιστική σου κρίση και η ακλόνητη δράση σου χτίζουν έναν φιλόδοξο χαρακτήρα που δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από ένα ζευγάρι sneakers Asics.

Asics 58,90 ευρώ