ORIGINALS

Οι καλύτερες προσφορές στο Web (1/10)

Το ΟΝΕΜΑΝ παρουσιάζει τις καλύτερες προσφορές που αφορούν τον άντρα.

Το ONEMAN (θα) παρουσιάζει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν  στο διαδίκτυο. Ρούχα, είδη αυτοκινήτου, ταξίδια, φαγητό και προιόντα με κριτήριο την ποιότητα τους και την έκπτωση με την οποία προσφέρονται.

Αθλητισμός

Το σπορ που θα ξεκινήσεις αυτή τη χρονιά Μάθε τα βασικά της αναρρίχησης. Ενα μάθημα αναρρίχησης, ένα μάθημα slack line και ένα μάθημα αθλητικό τραμπολίνο από έμπειρο εκπαιδευτή στο αναρριχητικό κέντρο Παλλήνης.

9 από 30 ευρώ
 

Ταξίδι

4ημέρες στην Κωνσταντινούπολη με 290 ευρώ. Όχι και άσχημα για να δεις την Πόλη, την Αγιά Σοφιά, να φας από μία κουζίνα που έχει παράδοση χιλίων ετών και δύο ηπείρων.

290 από 450 ευρώ

 

Φαγητό

Πόσα θα έδινες για τρία πιάτα όποια θες, μία σαλάτα και ένα καραφάκι ούζο στο κεντρικό restaurant-bar Tivoli. Είκοσι ευρώ είναι πολλά;

20 από 40 ευρώ

 

Αυτοκίνητο

Μήπως είναι ώρα για βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο σου. Μήπως οι αεραγωγοί βγάζουν χώμα και ποιος ξέρει τι άλλο; Μήπως στα καθίσματα υπάρχουν λεκέδες; Μήπως θα σε βόλευε κατ’ οίκον; Μήπως λέω.

48 από 130 ευρώ

 

Παιχνίδι

Είσαι για paintball; 4 ευρώ για ένα ολόκληρο 4ώρο δράσης δεν είναι τίποτα. Το Paintball σε διασκεδάζει, γνωρίζεις κόσμο, γυμνάζεσαι, ξεφεύγεις από τους ρυθμούς της πόλης.

4 από 15 ευρώ

 

Αναψυχή

Απέκτησε δίπλωμα χειριστή ταχύπλοου σκάφους με 70% έκπτωση. Εκεί που θα σου κόστιζε μια ολόκληρη περιουσία θα πληρώσεις μόνο 79 ευρώ και τέλος κάνοντας 6 θεωρητικά και 4 πρακτικά μαθήματα.

79 από 260 ευρώ

 

Απόδραση

Τρεις μέρες σε πολυτελές σαλέ στην Ορεινή Ναυπακτία με διάφορες δραστηριότητες, πεζοπορία ποδηλασία. Από Κυριακή ως Πέμπτη μια επιπλέον διανυκτέρευση.

99 από 190 ευρώ

 

Τεχνολογία

Ενας φορητός φορτιστής είναι πάντα χρήσιμος. Ο συγκεκριμένος έχει χωρητικότητα 5600mAh, δηλαδή περίπου τρεις μπαταρίες smartphone/tablet. Τσέκαρε τα μοντέλα που υποστηρίζει πρώτα, ε;

12 από 19 ευρώ

 

Εκπαίδευση

4 μαθήματα δημοσιογραφίας στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής μ ετο Γρηγόρη Μελά. Αν ψάχνεις να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου προσόντα γιατί να μην το κάνεις με οικονομικό τρόπο.

20 από 67 ευρώ

 

Διασκέδαση

Ζήσε την εμπειρία του μεγαλύτερου υπερθεάματος της χρονιάς, το Ace Of Hearts Tour του Σάκη Ρουβά.

13 από 25 ευρώ