ORIGINALS

Τα πιο διάσημα (και σέξι) κορίτσια με τατουάζ

Ένα τατουάζ γράφει πάντα καλύτερα στο κορμί μιας όμορφης γυναίκας. Αυτός είναι ένας νόμος που διέπει τη ζωή κι εμείς σπεύδουμε να φτιάξουμε τη χρυσή δεκάδα.

Δεν είναι και κανένα φοβερό μυστικό ότι τα κορίτσια που έχουν χτυπήσει κάτι στο κορμί τους -και ειδικά στα πιο σέξι σημεία του– μας αρέσουν λίγο περισσότερο από τα άλλα. Ίσως επειδή φτιάχνουμε μια πιο μυστήρια ιστορία για το τι μπορεί να αντιπροσωπεύει το τατουάζ τους.

Βέβαια, όπως συμβαίνει με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές ή κινηματογραφικούς/τηλεοπτικούς ήρωες που συνηθίσαμε και ξεχωρίσαμε λόγω των τατουάζ τους, έτσι υπάρχουν και γυναίκες που σημαδεύτηκαν παρέα με τα τατουάζ τους στο μυαλό μας.

Για τις Ελληνίδες (γεια σου, Σάσα μας), γράψαμε αναλυτικά. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις παγκόσμιες:

Η αρχηγός Megan Fox

Εντάξει, η Megan Fox δεν χρειάζεται κανέναν τατουάζ για να ανακηρυχτεί πανεύκολα ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες της τελευταίας δεκαετίας, αλλά τα σχέδιά της κάνουν μια χαρά τη δουλειά. Τα ‘κομμάτια’ πάνω της φτάνουν αισίως τα δέκα, ενώ η ίδια έχει δηλώσει ότι η καριέρα της στο Χόλιγουντ θα τελειώσει χωρίς προειδοποίηση αν ένας παραγωγός της αρνηθεί ρόλο εξαιτίας των τατουάζ της. Προς το παρόν, όλα βαίνουν καλώς.

Η Scarlett Johansson που το κρατάει αληθινό

Δεν χρειάστηκαν πολλά. Χρειάστηκε απλά ένα, μικρό και αναμφίβολα κακόγουστο τατουάζ στο αριστερό της χέρι ώστε η Scarlett να μπει περήφανα σε άλλη μια λίστα που περιέχει τις λέξεις ‘πιο’, ‘σέξι’, ‘γυναίκες’, ‘του κόσμου’. Η Scar-Jo έχει χτυπήσει ένα αμφιλεγόμενο ηλιοβασίλεμα που μοιάζει περισσότερο με αυτοκόλλητο από γαριδάκια παρά με κανονικό τατουάζ, αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε το δάσος εδώ. Και τη επιγραφή στην είσοδο που γράφει ‘Scarlett Johansson’.

Η γιούχου Katy Perry

Πώς αλλιώς να τη χαρακτηρίσεις όταν στον καρπό της έχει το όνομα του Ιησού και στον αστράγαλό της μια φράουλα που χαμογελάει; Γιούχου, με την καλύτερη και πιο σέξι έννοια. Katy, είμαστε μαζί σου και περιμένουμε με αγωνία το επόμενο ‘κομμάτι’ της συλλογής σου. Μόνο μη μας ζητήσεις να μαντέψουμε τι είναι.

Κάντε λίγο θόρυβο για την Angelina Jolie…

…και για τα 17 τατουάζ της. Ειδική υπόκλιση για την τίγρη χαμηλά στη μέση της με την οποία γιόρτασε την Καμποτζιανή της υπηκοότητα, αλλά και για τις συντεταγμένες που φανερώνουν τα σημεία του κόσμου, στα οποία γέννησε τα παιδιά της. Εντάξει, κάπου ανάμεσα στα 17, υπάρχουν και οι συντεταγμένες για το σημείο της γέννησης του Brad Pitt. Λογικό κι επόμενο.

Freja Beha Erichsen, το ‘κακό παιδί’

Αν η Erichsen είναι το κακό παιδί το μόντελινγκ, πες μου στα αλήθεια έναν καλό λόγο για να ασχοληθούμε με τα καλά; Εκτός από τον διψήφιο αριθμό τατουάζ της, η Erichsen είναι γνωστή και για τις ερωτικές της σχέσεις με άλλες συναδέλφους. Αλλά, εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε μόνο για τα τατουάζ, ε;

Πού πας χωρίς Rihanna;

Τι θα ήταν η Rihanna χωρίς τα τατουάζ της; Μια κατάφωρα λιγότερο σέξι ποπ σταρ. Η Riri είναι πιο πολύ τα τατουάζ της από οποιαδήποτε υπερ-τεράστια σελέμπριτι. Τη σεβόμαστε γι’ αυτά, την ποθούμε, θέλουμε να τα δούμε από κοντά, εντάξει, τώρα θα ηρεμήσουμε.

Για την καρδιά της Rosie Huntington-Whiteley

Μια μικρή καρδιά στον δεξιό της καρπό φτάνει. Η φιλενάδα του Jason Statham έχει την ελάχιστη ποσότητα μελάνης που χρειάζεται για να συμπεριληφθεί στη λίστα και για να μας θυμίσει ότι ο Statham είναι σταθερά από το 2010 ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο.

Η λιτή Charlize Theron

Για πολλούς, η Charlize είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, αξία και θέση που δεν θα ανταλλάσσαμε ούτε με όλα τα τατουάζ του κόσμου. Παρ’ όλ’ αυτά, η Νοτιοαφρικανή Charlize έχει χτυπήσει ένα μικρό λουλούδι στο ένα πόδι και ένα μικροσκοπικό koi fish στο άλλο. Διακριτικά κι ωραία. Έτσι γίνονται οι δουλειές όταν προκαλείς δάκρυα στο αντρικό κοινό με το πόσο όμορφη είσαι.

Η αθόρυβη Jessica Alba

Κι εκεί που η Jessica είναι χαραγμένη στο μυαλό σου ως μια από τις ντροπαλές όμορφες αυτού του κόσμου, σκύβει και εμφανίζεται αυτό το ελαφρώς kinky τατουάζ πάνω από το τζιν της. Συγχαρητήρια δεσποινίς Alba, ευχαριστούμε θερμά.

Κανείς δεν τα βάζει με την Evan Rachel Wood

Το σαν από πορσελάνη πάλαι-ποτέ-κορίτσι του Marilyn Manson τα εξηγεί υπέροχα στην πλάτη της. “All that we see or seem is but a dream within a dream”. Αυτό που ξεχνάει να μας εξηγήσει είναι αν η ίδια πρόκειται για όνειρο ή για εφιάλτη. Τη δεχόμαστε και έτσι και αλλιώς.