ORIGINALS

Θεατρικές παραστάσεις που μπορείς να δεις με 50% έκπτωση

Καλές παραστάσεις υπάρχουν πολλές. Παραστάσεις με 50% έκπτωση επίσης πολλές. Εδώ θα βρεις αυτές που αξίζουν και έχουν και έκπτωση 50%

Αγαπάμε τα deals γιατί μας προσφέρουν πολύ ωραίες υπηρεσίες με σημαντικές εκπτώσεις. Εδώ ψάξαμε και βρήκαμε θεατρικές παραστάσεις που αξίζει να δεις οπωσδήποτε και με την έκπτωση που σου δίνουν δεν έχεις καμία δικαιολογία.

Ω! Τι Κόσμος Μπαμπά

Το “Ω! Τι Κόσμος Μπαμπά είναι η διαχρονική σάτιρα του Κώστα Μουρσελά που έχει περάσει στη γλώσσα μας ως έκφραση. Τέτοια ήταν η επιτυχίας της. Γραμμένη σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ελληνικής ιστορίας αξίζει να τη δεις για να κάνεις τις συγκρίσεις με το σήμερα.

12 από 24 ευρώ

 

Καραγκιόζης

Ο λατρεμένος Καραγκιόζης σε νέες και παλιές περιπέτειες. Μια σειρά παραστάσεων που συνδυάζουν το μπερντέ με το θέατρο, μια έμπνευση του Τάσου Γεωργίου και του Θίασου σκιών του. Ένα ταξίδι στην παιδική μας ηλικία, μια καλή ευκαιρία για να μάθουν τα μικρά παιδιά την παράδοση.

3 από 6 ευρώ

 

Το φυτό

Κωμωδία καταστάσεων που προκύπτουν όταν ένας άντρας και μία γυναίκα συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι. Εκεί που μπλέκεται δηλαδή το κωμικό με το τραγικό.

5 από 10 ευρώ

 

Τα ραδίκια ανάποδα

Οι μονόλογοι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Αυτός τα γυρνάει όλα ανάποδα. Απόδειξη ότι παίζεται για 4η χρονιά.

15 από 24 ευρώ (για 2 άτομα)

 

Ποιος φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;

Κι εδώ θα πέσει γέλιο

6 από 12 ευρώ

 

Ο Μικρός Πρίγκιπας

Το καλύτερο παραμύθι στην ιστορία; Μπορεί ναι, μπορεί κι όχι. Μια σπουδαία ιστορία σίγουρα, ένα έργο διδακτικό και με τη μουσική του Πάνου Μουζουράκη.

4 από 8 ευρώ

 

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε

Η ιστορία που συνάρπασε τον Άλφρεντ Χίτσκοκ αλλά ποτέ δεν έκανε ταινία. Μια γεύση από το στόρι: Η Κατρίν δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά από τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος.

7 από 13 ευρώ

 

Οι Τενόροι

Στην Αθήνα του σήμερα σε μια σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου. Ο Διευθυντής της Λυρικής Ερρίκος Μπαλτάς (Πάνος Σταθακόπουλος) και ο Βοηθός του Μάξιμος (Θανάσης Τσαλταμπάσης) περιμένουν αγωνιωδώς την άφιξη του παγκοσμίως καταξιωμένου τενόρου Τίτο Μερέλλι (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Ο Μερέλλι έρχεται στην Λυρική για να τραγουδήσει την όπερα του Giuseppe Verdi “Οθελλο”.

7 από 20 ευρώ

 

Πριν το Χάραμα

Γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Και μια κεντρική συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια δηλαδή των μεγάλων λαϊκών δημιουργών. Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στην μεταπολεμική Ελλάδα και την δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς.

13 από 25 ευρώ

 

Πρότυπος Οίκος Ανοχής

Τι συμβαίνει όταν μεσοτοιχία με το διαμέρισμα του διευθυντού του τμήματος ηθών έρχεται στο διπλανό διαμέρισμα να διαμείνει μια γυναίκα που διατηρεί παράνομο οίκο ανοχής ; Προφανώς μια κωμωδία ηθών με φαρσικά στοιχεία αλλά και έντονη κριτική ματιά στην ανθρώπινη υποκρισία. Γιατί το ζητούμενο είναι τελικά να αποφασίσει ο θεατής ποιος είναι «πόρνη» σε αυτή τη ζωή. Αυτός που εκπορνεύει το σώμα του ή αυτός που εκπορνεύει την ψυχή του.

10 από 20 ευρώ