ORIGINALS

Το κούρεμα και το κεφάλαιο ‘Ανδρική Περιποίηση’ είναι τα μεγαλύτερα SOS

Το Oneman επαναπροσδιορίζει τον ανδρικό καλλωπισμό με οδηγό του το Funk Martini.

Ήταν ένα παράπονο που είχες από καιρό και έπρεπε να το είχα καταλάβει. Έχω μιλήσει πολλές φορές για ρούχα και παπούτσια λόγω του ενθουσιασμού μου και πλέον πρέπει να το αποφύγω. Θέματα όπως τα Adidas Super Star, τα Vans, τα αμέτρητα outfits και τα αξεσουάρ είναι αποδείξεις που με προδίδουν. Εντάξει μην εξάπτεσαι και το έχω ήδη διορθώσει μιας και το Funk Martini ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Άλλωστε ὁ ἀναμάρτητος πρῶτος τόν λίθον βαλέτω.

Μισό λεπτό όμως! Αν θυμάμαι καλά όλα έγιναν με αφορμή το στιλ της πόλης και την απόλυτη κουλτούρα των δρόμων που γνωρίσαμε και συνεχίζει να σε επηρεάζει. Όχι μόνο σε επίπεδο γκαρνταρόμπας μιας και ταυτόχρονα διαμόρφωσες κατάλληλα τόσο τον τρόπο που κουρεύεις τα μαλλιά σου όσο και το μήκος της γενιάδας σου. Γενικά άλλαξες πολλά για να υιοθετήσεις και εσύ κάτι από την τάση των Hipsters. Καταλήγουμε οπότε λοιπόν πως δεν θα μπορούσα εγώ να μείνω εκτός θέματος.

 

Υπηρεσίες για Κούρεμα αντρικό από expert >

 

 

Υπηρεσίες για Κούρεμα αντρικό >

Η νέα τάση όπως θα είδες άλλαξε αισθητά μέχρι και τον χώρο των κομμωτηρίων. Δημιούργησε σαφή διαχωρισμό των δύο φύλων στην περιποίηση της “κόμης” με ολοένα και περισσότερα μπαρμπέρικα της παλιάς εποχής να ξεπροβάλλουν. Άλλαξες συνήθειες μιας και πλέον χρειάζεσαι κάποιον να σου περιποιείται τα γένια μαζί με την φράτζα και τις τρίχες στο πρόσωπο. Οι πωλήσεις σε αφρό ξυρίσματος και ξυραφάκια έπεσαν κατακόρυφα.

 

Υπηρεσίες για Περιποίηση Γενειάδας/Ξύρισμα >

 

 

Υπηρεσίες για Styling >

Ήταν λοιπόν αναμενόμενο. Ως άντρας περισσότερο από κάθε εποχή έχεις την ανάγκη της περιποίησης και της λακ των μαλλιών σου και το παραδέχεσαι. Αναζητάς πιο εξειδικευμένα κουρέματα, δίνεις σχήμα στα μούσια σου, καθαρίζεις το πρόσωπό σου από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και περιποιείσαι περισσότερο τα άκρα σου. Ένα μασάζ σε χαλαρώνει και σε ξεκουράζει. Σε αγχώνει που άρχισαν να αρεώνουν τα μαλλιά σου.

 

Υπηρεσίες για Βαφή Ανδρική – Κάλυψη Γκρίζων>

 

 

Υπηρεσίες για Αγωγή – Θεραπεία για άνδρες >

Το Funk Martini είναι ο ορισμός του “Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα”. Σε βοηθάει να βρεις αυτό που χρειάζεσαι κλείνοντας απευθείας ραντεβού όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή που προτιμάς ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ενημερωθείς και να επωφεληθείς από τις προσφορές που φτάνουν στο mail σου.

 

Υπηρεσίες για Μανικιούρ Αντρικό >

 

 

Υπηρεσίες Piercing – Tattoo >

 

 

Υπηρεσίες Massage >