Ο Jack πίσω από το Daniel's: Η ιστορία ενός άντρα που ήξερε από whiskey

Με αφορμή τα 150 χρόνια από την ίδρυση του αποστακτηρίου Jack Daniel μαθαίνουμε για τον θρύλο που έκανε το 'on the rocks' αντρική υπόθεση και φιλοσοφία ζωής.
SHARES

Με δύο παγάκια να λιώνουν αργά στο χαμηλό ποτήρι, υποταγμένα στις επιθυμίες του πιο γνωστού και απαιτητικού Jack του κόσμου, η πινέζα αφού φτερουγίσει εντελώς κινηματογραφικά πάνω από διάφορα σημεία στο χάρτη τελικά σφηνώνεται στο Lynchburg του Tennessee. Εκεί όπου ο αφηγητής αφού καταπιεί μία γεμάτη γουλιά whiskey γεμίζοντας το παγωμένο ποτήρι με δαχτυλικά αποτυπώματα, με μία φωνή που φέρνει σε εκείνη του Morgan Freeman, ξεκινά να μιλά για την ιστορία του άντρα που πριν από ακριβώς 150 χρόνια αποφάσισε να παρασκευάσει το δικό του whiskey. Του Jack Daniel.

 

Share
 

Best of Network

Ξανά στα πράσινα!

Η κρίσιμη ημερομηνία είναι η 19η Ιουλίου, ωστόσο όλα δείχνουν πώς ο Γιώργος Παπαγιάννης θα φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού, ώστε ν' ενισχυθεί ο ελληνικός κορμός.

Φορτσάρει για Αχμέντ Χασάν

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Αιγύπτιου φορ, Αχμέντ Χασάν, από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό. Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

 
Μάθε τα πάντα

Art

Οι Pussy Riot είναι το “No Pasaran” στα ρώσικα

Με αφορμή την εισβολή των Pussy Riot στον χθεσινό τελικό του Μουντιάλ, ψάχνουμε την ιστορία τους και παρουσιάζουμε τις 10 πιο εντυπωσιακές και επεισοδιακές δημόσιες εμφανίσεις τους.

PROMO
Social Man